Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Laufer
To je lanski datum 27.09.2007. Letošnji še ni znan. :wink:
Uporabniški avatar
 MihaPR
edo-brko napisal/-a:Lp!

Je to pravi datum 27.09.2008! To je sobota, malo moteče, ker takrat je v Preddvoru finale (zaključek) Gorejskega in Slovenskega pokala.

Le kako lahko primerjaš zaključek pokala s tem tekom??? PA ja ne boš šel drugam, kot na fotrov tek??
 edo-brko
Ups!
Se opravičujem, spregledal letnico. To se dogaja, če si v "tehniki" na nuli, upam da se vam to ne bo dogajalo ko boste v mojih letih.

Sem pa zato boljše volje, ker ne bi rad izpustil tako prijetnega druženja kot je "Fotrov tek" (lani sem bil prvič).
Imam pa predlog, kljub temu da je to njegov tek, ker je to velika obremenitev (tudi finančno), da ga razbremenimo vsaj z neko primerno donacijo (startnino), ki bi se izoblikovala v oglašanju na to temo.
 edo-brko
MihaPR!

Nisem mislil nase, mišljeno je bilo bolj na splošno. Kar nekaj TF je v teh konkurencah zelo dobrih pa bi najbrž bili postavljeni v "dilemo" in posledično bi lahko bilo nekaj osipa.
Vendar tega ne bo! Moj "lapsus" ne bo imel nobenega vpliva.
Uporabniški avatar
 mitjas
Laufer napisal/-a:To je lanski datum 27.09.2007. Letošnji še ni znan. :wink:

Seveda je znan datum letošnjega teka :arrow: četrtek 25.9.2008
Uporabniški avatar
 MihaPR
Donacija je že vsa leta enaka .)
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
edo-brko napisal/-a:Lp!

Je to pravi datum 27.09.2008! To je sobota, malo moteče, ker takrat je v Preddvoru finale (zaključek) Gorejskega in Slovenskega pokala.

2.Tek Gorenjskega glasa je letošnje leto 28.septembra in ne 27.septembra.
Tako da za nekatere mislim, da to ne bo moteče, ampak predvsem živahno in seveda zabavno na analizi! :lol: :wink:
Naslednji dan je pa tako ali tako tudi 2.Tek na Vodiško planino 2008
http://www.adolimpik.eu/tek_na_vodisko_planino.html
Tako da bo volk sit in koza cela.Se pravi za vsakega nekaj izbira posameznika.Ampak tudi na 2.Teku na Vodiško planino 2008 se bomo potrudili še bolj kot lansko leto, to drži kot pribito.
Kakšno presenečenje zagotovo bo.Kakšno?To se bo pa videlo na prireditvi sami!
ČAO!
Uporabniški avatar
 ales
Ste se pa razpisali, ko da je že september.. Ja formula za izračun bo letos upoštevala še leta; najverjetneje bomo dosedanji količnik delili s korenom starosti, hmm ali pa s kvadratom logaritma..

Miha, za merjenje pa predlagam ta torek, bova imela dovolj sodnikov poleg. Joke.
Ko se zaključi predsedovanje bo ravno prav, ja!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA