Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 vencelj
Danes popoldne sem se prvič udeležil tega teka. Kljub številnim današnjim tekaškim prireditvam je bila udeležba dobra, vreme pa spremenljivo: sonce, pol ure pred štartom dež, nato spet sonce, pa v zadnjem delu proge dež...Proga poteka po makadamski cesti, razgibana- s spusti in vzponi, obkrožena z gozdovi...lepa proga.
Rezultati na strani filipides-a trenutno še niso na voljo, v ospredju na primorskih tekih pa smo že vajeni Torkar-ja in Vodopivca.
tolk zaenkrat, lp, vencelj
Uporabniški avatar
 tae
Ej, a sem prav prebral, da si bil dopoldne na Bledu, popoldne pa še tu? Pol pa meni pravijo, da imam preveč tekem. Že Bobr je danes želel imeti kar 2 tekmi, pa so ga očitno pregovorili. Po drugi strani smo si pa tudi ljudje ful različni.
Uporabniški avatar
 activean
tudi jaz sem se ga udeležil..
kraj je sicer osamljen in nekje sredi hriba, ampak nekaj se nas je pa že nabralo.
Močno sprejemljivo vreme je bilo na štartu dobro, nevihta tik pred ciljem...
prvih 9 km počasi a vztrajno pridobivaš višino,tam pred 8 km sledi vrhunec-močan klanec, zadnje 3 kilometre pot obrne navdol(totalka sem bil uničen) in nato se pride u cilj..škoda le, ker u cilju pač ni ljudi in navijačev:))

skupno: zadovoljen:)
Uporabniški avatar
 vencelj
128 prijavljenih članov in 111 mladine je kar solidna cifra, okolje res malo odmaknjeno, a zato toliko lepše :D . Še en lep konec Slovenije, ki sem ga obiskal prvič, pa mislim, da ne zadnjič :wink: . Morda že naslednje leto na teku, sedaj progo poznam in me tisto vzpenjanje v dobršnem prvem delu proge ne more več negativno presenetiti :shock: .
lp, vencelj
Uporabniški avatar
 RoKo
Število prijavljenih se vedno suče okoli te številke, razen če je na isti dan kakšna bolj odmevna prireditev. Vreme po napovedih, brez dežja ni šlo, kar pa ni ovira. Čas malenkost boljši kot lani, vendar nisem tekel z lahkoto kot bi si želel.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA