Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Wega
Pa še jaz dam eno kupico poleg. Bravo stari!
Uporabniški avatar
 dannae
Classix napisal/-a:Jebela, če bo šlo tako naprej, bom v kratkem začel pri sexu kričati svoje ime..
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :lauf: :rol:
Uporabniški avatar
 5rca
Classix napisal/-a: Jebela, če bo šlo tako naprej, bom v kratkem začel pri sexu kričati svoje ime...

:laola
Uporabniški avatar
 Classix
Potegnimo črto pod mesec mladosti, mesec ljubezni, mesec ko travica definitivno dobi ''fedrčke''...z pomembno opombo. Sicer ne trdim, da se ne da shujšati samo z tekom, primerno prehrano...jaz sem svojim tekaškim treningom dodal tudi nekaj vaj za moč. Nič posebnega. Po teku, ko se razhodim in malo ohladim, naredim še nekaj serij po 10 trebušnjakov (kakšen izraz... :oops: ) in nekaj serij po 10 damskih sklec. Eee...to so tiste, ko so kolena na tleh... :oops:

Torej...maj: pred pol ure sem zaključil z drugim tednom osem tedenskaga programa. Predvidene čase še vedno lepo dosegam oziroma presegam, se pa razdalja tekov povečuje. V maju pretekel malenkost manj kot 77 kilometrov in pokuril 11770 kalorij. Težo spravil na 104 kilograme. V aprilu tekel v povprečju 7:51/km, v maju 7:24/km.

Ekola, vikend bom bolj kot ne na off, vam pa želim...

...prijetne in uspešne dneve!

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 vanja
Matjaž, tudi jaz že ves čas z zanimanjem spremljam tvoja poročanja in navijam zate, tudi če se še nisem oglasila! Res je lepo brati take pozitivne poste! Bravo!!!

Zagotovo je dobro teku dodati vaje za moč, pa tudi kaj drugega (kolo, hoja v hrib...). In sem prepričana, da bodo pri sklecah kmalu tudi kolena v zraku... :D

Skratka, čestitke in uspešno še naprej!
Uporabniški avatar
 Classix
Bog daj. Prvi teden junija je za menoj, prav tako pa sem za seboj pustil tretji teden osemtedenskega programa. Z doseženim sem zadovoljen z majhno opazko. Prvič po šest in pol mesecih teka sem rahlo utrujen. Verjetno v večji meri od teka, nekaj pa so zraven dodali še ostali dejavniki. Hote ali nehote sem si zato v zadnjem tednu treningov med njimi puščal dan počitka več kot običajno. Dodatno znanje črpam iz topica, katerega je odprl Tae. In še nekaj se je izkazalo...definitivno sem bolj jutranji oziroma dopoldanski tip rekreativca. To mi je dokončno potrdil sinočnji trening, ko sem 6.4K odtekel po 12 urah tlake in se na koncu treninga počutil...poteptanega. Z načrtom treningov sem na tekočem, tako, da si bom privoščil še kakšen dan več počitka. Ne gre za regeneracijo, pač pa za preprosti počitek.

@ vse ''polžke''...žal mi je, da mi službene obveznosti včeraj niso dopuščale, da bi vas prišel pozdravit in vzpodbujat v Tivoli. Očitno ste se imele super...

Vsem skupaj želim prijetne in uspešne dneve!

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 lenči
Classix, tudi "miselna" vzpodbuda šteje :wink: .
Uporabniški avatar
 lenči
Classix, sem zopet prebirala malo poste na forumu (pa tudi tvoj blog redno prebiram :wink: ) in moram reči hvala, ker sem v tekstu odkrila tisto z mapmyrun :cast: . Jst sem se pa že sekirala, da na dopustu sploh ne bom vedla, kolk sem prelaufala, zdaj mam pa že vse splaniran :cast:. Sam še ne prevroče vreme rabim, pa bo :lauf: .
Uporabniški avatar
 Classix
Torej spočil sem se in tako lahko zopet ''zagovedim'' z non plus ultra zanimivim tedenskim poročilom. Torej v treh treningih sem pustil za seboj dobrih dvajset kilometrov, ''tanajtalubši'' pa mi je bil današnji, tisti pravi zenovski, ko sem v 65 minutah pustil za seboj 9k. Orgazmično...
Prav tako svetu oznanjam, da sta mi @ Wega in Laufer očitno začarala tehtnico, saj že drugi teden zapored vztraja med 103 in 104 kg. Takole se zmenimo...vidva jo odčarajta, jaz pa obljubim, da bom šel pod 100 kg šele po dopustih, da vaju sedaj ne spravljam v dodatne stroške :mrgreen:

Prijetne in uspešne dneve vam želim !

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 Classix
Classix napisal/-a:Prav tako svetu oznanjam, da sta mi @ Wega in Laufer očitno začarala tehtnico, saj že drugi teden zapored vztraja med 103 in 104 kg....

...in ni ostalo samo pri čarovniji. Če bi bil človek vedež, ne bi...kupil nove tehtnice. Take, elektronske, katera kaže težo do 100g natančno. No jaz nisem vedež, pa sem jo kupil. In pokazala je...107 kilogramov. V nulo. Seveda bi sedaj po starih ljudskih običajih moral vse skupaj pustiti. PA NE BOM!!! Očitno je le to, da sem shujšal manj kot se mi je zdelo, oziroma je morda bilo tudi z staro vago kaj narobe. Toda, jaz bom še vedno tekel in jaz bom še vedno kaj lepega in vzpodbudnega napisal.
In tekel sem tudi ta zadnji teden. Zaključil ga bom sicer jutri z predvidoma 7.2K, a sem že sedaj tudi z tem tednom zadovoljen. In zadovoljen sem sam s seboj...Da bi se sekiral zaradi manjka izgubljenih kilogramov. NE!!! Težo si bom sedaj pač vodil po tem kar pokaže nova vaga in neizpodbitno dejstvo je, da sem v svoji tekaški ''karieri'' izgubil najmanj 13 kilogramov. Pa marsikaj pridobil. Uživam...in uživajte tudi vi.

Prijetne in uspešne dneve vam želim !

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 grb
Ojla

Ne se prevec zanasat na tele vage, ker to ni ravno najbolj zanesljivo, pa ce je se tolk elektronska pa na 100g natancna in podobno. Mam tud jaz tako, pa recimo zjutraj stopim gor in mi v 5 poskusih pokaze vsaj 2 razlicna rezultata in to tko +- kak kg ali dva.

Tako da se raje zanasaj na svoj feeling in ogledalo (pa ce se slis se tko nemosko in narcisoidno) :D

Pa se naprej premaguj kilometre

G.
Uporabniški avatar
 Wega
Eeem, svečano izjavljam, da nisem nič čaral. vdsaj s tvojo tehtnico ne :D
Mogoče ti pa raste mišična masa?? Ni nemogoče.
Uporabniški avatar
 Classix
Torej...vaga je odčarana in junij je za nami. Ker se z vročino ne mislim bosti, sem večino kilometrov v tem mesecu ugonobil v jutranjih urah. Ekola...
- pretekel 78 kilometrov
- pokuril 10155 kalorij
- tehtam 104.6 kilogramov (tehtanje na novi vagi kaže izgubo 2.4 kilograma v mesecu)
- povprečni čas 7:16/km (v maju 7:24/km)
- uživam...

Ko sem se novembra lani pridružil tekačem rekreativcem in temu forumu, sem v svojem prvem vpisu zapisal, da imam cilj do 01.07.2008 (jutri torej...) telesno težo spraviti na nivo ''docenta'' torej pod 100 kilogramov. Iz zgoraj napisanega je razvidno, da mi to ni uspelo. Toda...jaz imam na sebi 15.4 kilograma manj kot v novembru 07 in malo morje razlogov, da z tekom nadaljujem. In nadaljeval bom...brez skrbi.

Prijetne in uspešne dneve vam želim!

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 Laufer
:cast1:
Sem te danes zjutraj občudoval, ko sem ob 6h :roll: zjutraj pil kavico na balkonu, ti pa si se ravno vrnil s treninga.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 23

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA