Moderator: lenči

spela*
Jaz sem pa očitno zgrešila zbirno mesto. Kaj ni bilo takoj nad stopnicami ob začetku Jakopičevega drevoreda? Sem še ene tam spraševala, če so s Tekaškega foruma, pa niso bili pravi ...

No ja, DM tek je bil kar v redu, nič preveč utrujajoč (10 km je bilo ravno prav, da se mi je zdelo da imam še kar veliko energije). Organizatorjem bi sicer predlagala ločene štarte teka na 5 km in ostalih dveh tekov, kajti v prvem krogu je bila taka gneča, da se preprosto ni dalo prehitevati. prvi krog sem tako pretekla v več kot 33 minutah, drugega pa v manj kot 27 ... :roll:
No, bilo je pa fino, vreme idealno za tek. :D
Uporabniški avatar
 d.m.r.
Čestitke vsem puncam naše sekcije, ki ste včeraj tekle DM-ov tek :D !!!

Sem večkrat pomislila na vas in se spraševala ali vam je vreme

naklonjeno. Pa sem danes izvedela, da je bilo o.k. Na fotki izgledate

krasno, le ne vem točno, kdo je kdo :? ... Recimo od leve proti desni,

kako si sledite? Ker včeraj nisem mogla biti z vami, sem tekla danes

zjutraj (na srečo po suhem) svojih 8 km, vendar sem bila že na začetku

tako zmantrana, da sem se skoraj obrnila... Ne morem verjet, da ti lahko

en dan gre super, drugič pa isto razdaljo komaj pretečeš :shock:! Ste kaj

premišljevale, kako pa kaj naš ženski ciklus vpliva na tekaško formo?

Lp vsem, Dominika
Uporabniški avatar
 Frikica
Hey!

@d.m.r. na slikci smo (od leve proti desni): Tanjusha, Frikica, Tanja-nickname ne vem kaj je :? , Lenči, Asparagus, Maša.

Vreme smo imele super, vzdušje tudi... :D

Glede ciklusa...name zeloooo vpliva in teki pred so najbolj težavni in utrujajoči. Zato takrat izberem lažje in krajše trase.
Uporabniški avatar
 lenči
No, Tanja nima nickname (je pridružena članica) :lol: , vsa obvestila gredo preko mene :wink: .

Sem prav vesela, da sem prišla in spoznala ostale polžke in upam, da sčasoma spoznam še vse ostale :lol: . Predvsem pa našo "avtorico" sekcije Solatko.

Kar se pa ciklusa tiče, kar lepo vpliva name. V sredo na teku v Celju sem nosila skale na nogah, pa smo tekli takorekoč po ravnem, včeraj pa v tisti hrib veliko lažje. Danes pa zopet nobene energije, glavobol (pa ne od teka :? ). Ampak, včasih mora biti malo težje, da gre potem lažje in bolje :lol: :wink: .

Punce, prav super ste, le dajmo tako naprej :D
 Tanjusha
Lenci, ti si moja vzornica :D Tudi jaz bom enkrat tekla na tako dolge proge kot ti. Kapo dol!!!
Uporabniški avatar
 lenči
Tanjusha, hvala za tako lepo vzpodbudo. Sicer pa imaš še veliko časa pred sabo :lol: :wink: . Mene že malo leta lovijo :wink: , pa moram pohitet :lol: :wink: . Kar lepo počasi, pa bo šlo, mene že leta dajejo :oops: . Treba je poskusit. Vse ugotavljamo, kako napredujemo in to je najlepše slišati. Meni ste vse prav neverjetna spodbuda, še moj se čudi odkod mi takšna volja. Se priporočam še za naprej za zvrhano mero spodbud :clap: . No, saj pravijo, bolj star bolj žlahten :wink:
Uporabniški avatar
 pajo
Lepo vas je gledati nasmejane na slikah. Ženo nisem mogel pripraviti za ta tek :( - sovraži gužvo iz dna duše čeprav so bile sodelavke na teku je nismo pregovorili niti slučajno. Sva pa tekla iz Mosteca čez Rožnik tako, da sva vas videla vsaj nekaj pri teku tam okoli. Pride kdo v sredo na tek v Tivoli? Pridem :cry: tečem čisto zadaj čuvam mišico in jo zopet privajam na napore pri teku.
Uporabniški avatar
 Frikica
Pajo, ja gužva je res bila in če nisi ravno tip človeka, ki bi te to pritegnilo, verjetno res ne uživaš v teku. Saj bo pa še veliko drugih priložnosti, ko bo manj gužve.
Mene v sredo v Tivoli ne bo, imam neke druge obveznosti. Upam pa, da bo tek uspel. :D

Pajo, kar počasi... Držim pesti, da si tvoja mišica kmalu opomore in bo potem tek spet užitek. :D
Uporabniški avatar
 UršaR
Evo, tudi jaz sem "zmagala". Pa je prvi uradni tek za mano!! Čas pričakovan. Bo pa potrebno še malo v klanec potrenirati. Sem se kar namučila v klanec. Ampak v cilju sem se počutila fenomenalno. Predvsem ponosno!!

Sem pa želela priti na "meeting point" Polžje sekcije, katere ponosni član sem, ampak sem imela družbo dveh prijateljic in je čas kar zbežal. Bile smo v Tivoliju že ob 8-ih in sem še razmišljala, kam moram ob 9-ih, potem pa smo malo tavale okoli in je ura kar zbežala. Moram priznati, da sem bila kar živčna pred štartom. Tokrat mi torej ni uspelo, da bi vas spoznala, sem pa z veseljem pogledala fotke in ste res super! Čestitam vsaki posebej za dober tek! In upam, da vas tudi jaz spoznam "v živo".

LP, Urša
Uporabniški avatar
 solatka
Ooooj polžike in polžki.

Super je brat, da vam je šlo tako dobro na m-teku. Sem mislila na vas in držala, da vreme zdrži.

Tudi jaz se šla tečt v soboto. In vam sporočam, da zdej tudi sama spadam v skupino norcev. :lol: Tekla sem po dežju.
No... začela sem še po suhem. Potem me je pa po prvem km, ujel dež. ker je samo pršelo, sem tekla naprej (mal sem prilagodila progo, ker me je bilo strah strel). Pol sem pa kr podalševala.... in pritekla domov v največjem nalivu.

Hvala za slikce. Luštne ste, luštne.
Mi je kr mal žal, da me ni blo tam. Ampak sej bojo še priložnosti. Če ne prej, pa na nočni desetki.

A glede majčk ste se kej zmenile?
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
BRAVO POLŽKE (in seveda vse ostale) :!:

verjamem, da ste bile zadovoljne, ko ste prišle v cilj, ker so taki občutki vedno prisotni (vsaj pri meni so!).

no, zgleda, da se bom tudi jaz vrinila v Polžkovo sekcijo :D , ker sem po doooooooolgih treh tednih pavziranja sedaj 2x tekla zelooooo počasi. se kar bojim, da se bolečine v nogi ne bi ponovile. ampak: glavno, da spet tečem :cast:

pa pa

p.s. super slikce!
Uporabniški avatar
 lenči
Solatka, joj saj sem vedla, da bomo pozable :oops: . Smo se tako intenzivno spoznavale :wink: , da je zmanjkalo za druge stvari. Ampak, saj se lahko preko foruma zmenimo.
Uporabniški avatar
 d.m.r.
Frikica, hvala za pojasnila katera je katera na fotki. Mi je zdaj bolj jasno...
Punce, a bo katera šla tečt v Celje 24.06, na Mali maraton državnosti? ( mislim 11 seveda). Povejte, če ima katera namen.
Lp :D
Uporabniški avatar
 Frikica
Polžki, živjo!

Da oddam moje polžje poročilo za danes ;) ... Sem pravkar odtekla en tak zelo prijeten tek s klanci na Golovec. Sem mislila, da bom podlegla klancu, ampak sem rekla bom zmogla in vztrajala (sem se spomnila na vso vztrajnost polžkov iz TF). Sem se osredotočila samo na dihanje, noge so kar same šle. Ko sem prisopihala na vrh se mi je kar smejalo, da so me nekateri kar malo čudno pogledali. :D
V glavnem, zdaj se počutim super :juhuhu: in že komaj čakam naslednji tek, ker je užitek in neverjeten občutek, ker vem, da zmorem. :)
Uporabniški avatar
 lenči
Dominika, skozi gledam za tale tek. Če bo vreme prej bolj slabo, potem ne bom na dopustu in sem si nekako rezervirala za ta tek. Pa upam, da ne bom preveč uničena od Tuševega vzpona v soboto :lol: . Res pa je, da se nekako spogledujem z 21k (če si premislim, ni problem nehat), pa še takšnega klanca ni kot na DM teku :oops: :wink: .
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA