Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 janez.ferlic
Eden najstarejših gorenjskih tekov je zopet uspešno za nami in s tem hkrati peta tekma Gorenjskega pokala v rekreativnih tekih. Nemiljčani so se zopet potrudili in nam pripravili lep tekaški dan.

Še tole. Tovrstne tekme so vedno bolj množične in zahtevajo vedno večji in močnejši organizacijski in finančni vložek. To pa je za majhne organizatorje dostikrat težko. Samo en podatek: Nemilje je vas z nekaj več kot dvajsetimi hišami in da pripravijo tako številčno in dobro speljano tekmo je več kot pohvalno.

Hvala vsem udeležencem.

Lp

Janez
Uporabniški avatar
 Radolca
Pozdravljeni,
V Nemiljah se nas je zbralo prav lepo število, največ seveda znanih obrazov. Vreme je bilo prav prijetno za tek. Drugič sem se udeležil tega teka, pa nisem čisto prepričan, ali je bilo prvič težje kot drugič ali ravno obratno :?: Začel se za odtenek prehitro, kar se je pokazalo kasneje. Nisem preveč dobro pripravljen za tek v klanec, saj je bil to moj šele drugi letošnji gorski tek (po teku na jujrevem smnu v Gorjah). S časom zadovoljen. Opažam pa, da je konkurence vedno bolje pripravljena oziroma de vse več tekačev zelo zelo resno vzame takele teke.
Skratka, za veselje po koncu teka je bilo poskrbljeno. Organizator mi je pa zaupal, da se nas je prijavilo približno 100 več, kot so oni načrtovali in da jim je zaradi tega tudi nekaj stvari začelo primanjkovat :!: Važno da je bilo :toast: dovolj :!:
Uporabniški avatar
 miro
Se pridružujem Janezu - res vsa čast Nemiljčanom.
Letos so še posebej označili bližnjico za vračanje v dolino - upoštevali lanske pripombe.
Drugače sem bil prvič na tem teku in sem zelo zadovoljen, tako s progo, kot z organizacijo.
Baje je zmanjkalo enolončnice, pa nisem opazil nobene slabe volje, verjetno so tekači dobili nadomestno malico. :P
Posebno pohvalo pa zaslužita "pekača" palačink, katere so zelo okusne in hitro, ter strokovno pripravljene. Sploh jima ne zmanjka dobre volje -prej zmanjka moke,ter to dobro voljo podelita tudi tekačem ,skupaj s palačinkami. Letos sem se udeležil treh tekov gorenjskega pokala in se vsakič postavil v vrsto za palačinke , pa nikoli nisem obžaloval.
Škoda , ker ne bom mogel primerjati Inotovih palačink z njunima.
No malo zašel s teme ,pa vseeno, vse lepo o prireditvi!
Drugo leto se vidimo!
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 samostojni
Res se ti Nemiljčani potrudjo, še vreme se je kar držal, čeprav se je nekaj škropilo z vrha pri podelitvi, pa baje pri kolesarjih - no se jim saj kadil ni po makadamu.
Glede na to da sem vmes še mal govoru z ostalimi :TF) jevci pa spodbujal - upam da ni kakšnega motilo... je pa res en posebn filing, če ti kakšen kaj :clap: :clap: :clap: vmes reče.
No to se pol mal na cajtu pozna pa j :cenz: i ga.
Važn da se mamo fajn, četud smo bolj pr konc.

Pa nakonc pr cerkvici rcnije mal limonce al pa antigripina ni škodval pa še cukr smo lahko dvignili, da je dol čez boljše teklo, saj avtobus je že dopoldne dol žez pelu, pa smo ga zamudil :lol: :lol: :lol: :-- :-- :--

no mal heca za zdravje.

Lepa tekma dobra družba, palačinke pa :juhuhu: :cast: :cast1: :juhuhu: najbrž dajo kej :beer: v moko, pa s srcem so narjene. se splača mal počakat, še kluče ti pršpara vmes - hvala.
Pa laško v dobri družbi....

Se vidmo nasledne leto najbrž spet.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA