takšne in drugačne (predvsem) tekaške stave med člani-cami Tekaškega foruma

Moderator: ales

Uporabniški avatar
 Sončka
tae napisal/-a: Kje: VOLČJI POTOK :arrow: to je tist kraj, kjer je tudi Arboretum (park s cvetjem in tradicionalno razstavo tulipanov 1x letno)

Luštn, prav lepo. Se že veselim. :D
Uporabniški avatar
 tae
Še nekaj.

Prosil bi vse imetnike raznih mobitelov in digitalnih fotoaparatov, da imate sabo te igračke, da se bomo malo poslikali.

Jaz bom imel kamero. Se morda kdo javi za kamermana ?

Po dogodku iz vsega skupaj lahko naredimo še en dvd.
 luzr
Saj sem se že enkrat javil za kamermančka... :>
Seveda bi se raje pretepal, ampak nekdo pač mora.
Uporabniški avatar
 INOT
Lepo se poslikajte ja. Vam ne bo dolgčas na urgenci :rol:
Uporabniški avatar
 tae
luzr, vem da si se javil. To cenim, ampak ne ne, ne boš se me rešil tako, čeprav je bilo dobronamerno. Ti boš lepo na tečaju (mogoče celo z mano v paru :D )

Bomo že našli koga, ki se mu ne bo dalo metati po tleh. V skrajni sili imam tudi stojalo, pa naj kamera opravi sama svoje delo.

INOT, zdaj namenoma strašiš folk, da boš lahko spekel manj palačink :D Ali pa jih bomo ostali toliko več lahko pojedli.

A sem že omenil, da se morate v petek dan prej vsi postiti in priti na dogodek lačni, kot voli. :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 INOT
Še ena informacija z moje strani. Udeleženca z največ zlomi nagradim še z gratis coca colo! :twisted:
Uporabniški avatar
 tae
Teoretično gradivo je pripravljeno, dvdji tudi, vreme je napovedano sončno, še oznake namestim ob cesti in potem mislim, da smo pripravljeni.
Uporabniški avatar
 tae
maj, veš da ni prepozno. Ne morem verjeti, da si si vse prebral, ali morda le na začetku in na koncu. :D

Vsak lahko pride, tudi če ni prijavljen. Fora je le v prej pripravljenih stvareh, ki jih boste dobili.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Trenutno kaže, da je šansa mojega prihoda na ta dogodek zelo majhna. :cry:

Torej, Tae :arrow: prosim, če me daš "pod vprašaj", jaz pa se vam bom pridružil, 'če' in 'ko' se bom lahko.. :?: ... Saj boste tako in tako ves dan tam. :arrow:
Uporabniški avatar
 tae
Seznama ne bom nič več spreminjal. Kdor pride pride, kdor ne pač ne. Ne glede na to, kdaj kdo pride, vsi boste iz moje strani deležni teoretičnega gradiva o samoobrambah in obljubljenega dvd-ja. Fora je v tem, da se praktično znanje povezuje, zato je priporočljiva stalna prisotnost, saj bomo začeli z osnovami, katere bomo kasneje povezovali v "zahtevnejše" tehnike. Saj veste: GRAM PRAKSE POMENI VEČ, KOT TONA TEORIJE. Ne bom rekel, da ni mogoče, vsekakor pa je težje osvojiti znanje, če začneš nekje na sredini, ne na začetku, ker ti manjkajo osnove.

Tudi vsem tistim, ki se nam boste pridružili šele v popoldanskem času, se bomo prilagodili in pred osvajanjem novih znanj na hitro ponovili že prej naučene stvari, tako da se ni potrebno nič ustrašiti.

Ne vem pa kako si je terminsko zamislil INOT svojo peko palačink. Morda med vsako pavzo ali šele popoldne oziroma zvečer.

INOT, povej jim malo še tvoje načrte. Ali pa se pustimo presenetiti.
Uporabniški avatar
 INOT
Meni bi najbolj odgovarjalo, da kar takoj začnem s peko palačink, potem se pa vsak sam odloči kdaj jih bo jedel. Da ne bom rabil cel dan stati ob ponvi :D
V primeru slabega vremena, če bo že zjutraj deževalo pa zadeva seveda odpade.
Uporabniški avatar
 tae
INOT napisal/-a:
V primeru slabega vremena, če bo že zjutraj deževalo pa zadeva seveda odpade.

A veš, da sploh še nisem razmišljal o tem, da bi bil lahko dež. Upam, da ne bo. Jaz bolj malo spremljam vreme. Forumovski Vreme, kako kaže za soboto 14.6.2008 v Kamniku ?
Uporabniški avatar
 Vreme
Kar se tiče vremena zaenkrat kaže, da bodo padavine v dopoldanskem času ponehale, ker pričnete ob 10 bi se znalo zgoditi, da boste začeli na suhem :D .
ker mene ne bo zaradi službenih obveznostih, lahko moje palačinke poje kdo drug. Žal. Inot vsekakor pa pričakujemo vsaj slike palačink, če ne že recepte!

:wink:
Uporabniški avatar
 Sebi
Bi se znalo zgoditi, da začnemo v suhem in... Nehamo v dežju? Mislim, da ta napoved ne obeta nič dobrega. Mogoče bi bil čas, da začnete razmišljati o prestavitvi "piknika" na bolj prijetno vreme / datum (predvsem prijetno za druženje)... :cry:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 18

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA