Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 lenči
Ko bo kakšna IZI :wink: varianta, se bom pridružila, na spoznavanje pa lahk pridem kdaj prej ? :wink: .
Uporabniški avatar
 MojcaZ
No me veseli, da se je kar nekaj tekačev oglasilo. Tudi fantje so dobrodošli! Pa verjemite mi, ne gre se za hitrost! :roll: :lol: Gre se za druženje! :wink:

Upam, da se bomo uskladili in našli skupni termin. Tudi jaz sem za IZI ali pa kakšno daljšo turo. Se znam prilagajati, ker imam rada družbo pri teku. :wink:

Lahko se pa zmenimo, da vsakič določimo drugo turo (v mislih imam kakšne višinske,ravninske teke v okolici celja, velenja,...).

No ja,vse je stvar dogovora.

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 mojcej77
lenči napisal/-a:Mojcej, mislim, da bi medve lahko skupaj odčvekale kakšen tek, ker vidim, da so ostali izven polžjega tempa :wink: :lol: .

Saj jaz sem tudi izven:D Ampak v drugo smer :oops:
Ampak že delam na tem, da me polži ne bodo prehitevali.

Bi se pa priporočila za kako informacijo o dolžini prog, pa kje kaj tečete in tako. A kdo ve, koliko točno je od Špice do visečega mosta, čez most, pa potem po cesti po drugem bregu Savinje nazaj do Špice?

lp,

m
Uporabniški avatar
 natasa
mojcej77 napisal/-a:
lenči napisal/-a:Mojcej, mislim, da bi medve lahko skupaj odčvekale kakšen tek, ker vidim, da so ostali izven polžjega tempa :wink: :lol: .

Saj jaz sem tudi izven:D Ampak v drugo smer :oops:
Ampak že delam na tem, da me polži ne bodo prehitevali.

Bi se pa priporočila za kako informacijo o dolžini prog, pa kje kaj tečete in tako. A kdo ve, koliko točno je od Špice do visečega mosta, čez most, pa potem po cesti po drugem bregu Savinje nazaj do Špice?

lp,

m

Od špice čez viseči most po drugi strani nazaj do špice je malo več kot 6 km. :lol:

lp
Uporabniški avatar
 mojcej77
Hvala!1;D

m
Uporabniški avatar
 dexi27
natasa napisal/-a:
dexi27 napisal/-a:A to pa ne vem da ste ženske dovolj hitre, če pa ne hitre pa vstrajne, to pa ziher :D

No jaz grem jutri v Biel, tak da se vrnem konc tedna, pol za drug teden pa ni problema, mi bo pasala kaka izi daljša varjanta ali pač bilo kaj sam da bo družba.

V glavnem, ker ste ženske v večini povejte datum pa pridem :laola

No dobro ti maš tempo za "ubit" :oops: - vsaj zame.

Predvidevam, da greš na "STOTKO" :cast1: .

Moje sanje!!! Ampak, če sem zmogla 75 bom v letu ali dveh tudi 100. :wink:

saj sem reku ni vse v hitrosti tud vstrajnost je velik oz. največ.

Ja jaz grem na 100 v Biel, pol pa Logarska septembra tak da to bi lahk bil nekak skupenj cilj, dolgih tekov.
Uporabniški avatar
 Mojca99
No, sem prav vesela, da nas je kar nekaj Celjanov in okolišanov pripravljenih skupaj odteči kakšne kilometre.

Ker smo se sedaj samo malo tipali :D , predlagam konkretno:

Dobimo se danes teden, torej 18.6.2008 ob 19. uri na Špici. Tečemo proti Petrovškemu mostu in nazaj do visečega mosta in čez viseči most po drugi strani Savinje nazaj do Špice. To bo skupaj cca. 10 km. Če nas bo več, se lahko razdelimo tudi v 2 skupini, sicer pa tempo prilagodimo polžkom :wink: . Če se nam bo dalo, lahko tečemo tudi dlje, recimo do Žalca. Potem se lahko pri bazenu tudi malo dol vsedemo pa počvekamo. Pa se npr. dogovorimo, da gremo en teden kasneje odtečt 10 ali 21 km na Mali maraton državnosti v Celju.

No, kaj mislite?
Uporabniški avatar
 dexi27
Tako je treba konkretno, glede mene je zadeva sledeča da me zdaj par dni ni , v glavnem bom spremlal vse dogovore na forumu pa se pridružim takoj ko bom lahko.

Do tedaj pa veliko užitkov v teku ob Savinji je super trasa :juhuhu:
Uporabniški avatar
 natasa
Jst sem za !!! :lol: :lol:

Drgač grem pa dons ob cca 19.30 tudi teči cca 15 km. Je kdo za ? :D
Uporabniški avatar
 mojcej77
Jaz sem tudi za, pridem, ampak bom štartala ob 18:00, ker se bom šla hitro hojo, mogoče vmes kaj teka, ker sem (spet, tistim k me poznajo, dovolim, da se mi iz srca nasmejejo) začetnica.
In na tem mestu obljubim, če ne bom imela službe, da se udeležim vseh celjskih treningov (če bodo v Celju), ki jih bomo spravili skupaj, pa tudi če hodim.

lp,

m

pies: a do petrovškega mosta se gre samo od visečega naprej po potki al kako?
Uporabniški avatar
 lenči
Mojca :clap: , sem že dala v koledar za 18.6., pridem, zame je pomembno, da spoznam traso, da me ni treba čakati, pa še tek ob Savinji mi je super (no en del jo že poznam). Razdalja je lahko tudi daljša. In seveda, vesela bom, da vas spoznam. Za Mali maraton pa sem samo, če bo grdo vreme, drugače sem na turi.
Uporabniški avatar
 spiridon
jaz sem za in bom tekel danes ob 19,30.kje se pa starta?jaz blm iz parka pri savinji-parkirišče.lep dan!!! :D
Uporabniški avatar
 Mojca99
Ja super, potem se vidimo 18.6. ob 19h! Vabljeni vsi v čim večjem številu! :juhuhu:

Nataša, jaz danes zvečer ne morem, bi pa lahko v petek ob 19.30. Bi šlo?

Ja, do Petrovškega mosta kar naravnost mimo visečega mosta. Potem prideš do enega mini mostička in zaviješ rahlo levo preko njega, potem pa samo ravno, ravno, ravno... po ozki poti. Je luštno.
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Mojca99 napisal/-a:Dobimo se danes teden, torej 18.6.2008 ob 19. uri na Špici. Tečemo proti Petrovškemu mostu in nazaj do visečega mosta in čez viseči most po drugi strani Savinje nazaj do Špice. To bo skupaj cca. 10 km. Če nas bo več, se lahko razdelimo tudi v 2 skupini, sicer pa tempo prilagodimo polžkom :wink: . Če se nam bo dalo, lahko tečemo tudi dlje, recimo do Žalca. Potem se lahko pri bazenu tudi malo dol vsedemo pa počvekamo. Pa se npr. dogovorimo, da gremo en teden kasneje odtečt 10 ali 21 km na Mali maraton državnosti v Celju. No, kaj mislite?

Jaz sem za! 8) Sam mam en problem. Celja ne poznam dobro (morate mi oprostiti, ker nisem rojena štajerka ampak priseljena :oops: ), pripeljala pa se bom iz Velenja. Prosim za kakšno konkretno razlago kje je ŠPICA, lahko tudi zemljevid. Kaj je kaj znanega zraven?

Že v naprej se zahvaljujem za pomoč in prijaznost!

Uporabniški avatar
 MojcaZ
natasa napisal/-a:Drgač grem pa dons ob cca 19.30 tudi teči cca 15 km. Je kdo za ? :D

Jaz bi tut šla kakšno daljšo turo, pa še lepo vreme je. Je traba izkoristit. :lol:

Sam razložite mi kje in kdaj točno se dobite (pridem iz velenjske strani).

Upam, da ne pride kaj vmes. Se že veselim (pred)srečanja z vami. 8)

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA