Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 natasa
MojcaZ napisal/-a:
natasa napisal/-a:Drgač grem pa dons ob cca 19.30 tudi teči cca 15 km. Je kdo za ? :D

Jaz bi tut šla kakšno daljšo turo, pa še lepo vreme je. Je traba izkoristit. :lol:

Sam razložite mi kje in kdaj točno se dobite (pridem iz velenjske strani).

Upam, da ne pride kaj vmes. Se že veselim (pred)srečanja z vami. 8)

LP, Mojca :wink:

Najlažje bi bilo, če bi vedela kje je celjsko letno kopališče. :? :?

Če veš avto parkiraš tam in te jst tam počakam :lol: potem imava do

špice samo še minutko.

Drgač pa ti pot razložim na zs.
Uporabniški avatar
 MojcaZ
natasa napisal/-a: Najlažje bi bilo, če bi vedela kje je celjsko letno kopališče. :? :?

Če veš avto parkiraš tam in te jst tam počakam :lol: potem imava do

špice samo še minutko.

Drgač pa ti pot razložim na zs.

HVALA! Na žalost tudi to ne vem kje je. :oops: Vem samo kje je nakupovalni center (Interspar, Mercator, Tuš).

Uporabniški avatar
 natasa
MojcaZ pot imaš opisano na zs!

LP, N
Uporabniški avatar
 zdejan
Tudi mene zanimajo tile skupinski teki. Vsake dva tedna ob nedeljah namreč grem na 27 km, pa je malo dolgčas, če si sam.
Uporabniški avatar
 natasa
Torej se vidimo 18.06. ob 19 uri na Špici.

Tisti, ki pa lahko pa že danes ob 19.30 na Špici.

:wink: :wink:
lp, n
 nana
MojcaZ napisal/-a:
natasa napisal/-a: Najlažje bi bilo, če bi vedela kje je celjsko letno kopališče. :? :?

Na žalost tudi to ne vem kje je. :oops:

@MojcaZ: To je pa tako, če špricaš olimpijske teke :D
Uporabniški avatar
 lenči
Lepo tečte, jst jo bom takrat sopihala na Celjsko kočo s kolesom :oops: :wink: :lol: . Tušev vzpon je pred vrati.
Uporabniški avatar
 MojcaZ
nana napisal/-a:Na žalost tudi to ne vem kje je. :oops:

@MojcaZ: To je pa tako, če špricaš olimpijske teke :D[/quote]

Res je, čeprav imam opravičilo. Imela sem izpit, ki pa sem ga naredila. 8) Upam, da je opravičilo sprejeto. :lol:

lenči napisal/-a:Lepo tečte, jst jo bom takrat sopihala na Celjsko kočo s kolesom :oops: :wink: :lol: . Tušev vzpon je pred vrati.

Tudi Celjska koča ne vem kje :oops:. Pa bi rada enkrat izvedela, ker imam namen na Tušev vzpon.
Lenči, me vzameš enkrat s seboj? Prosim, prosim, sej bom čist pridna in vozila za tabo. :lol:

Uporabniški avatar
 lenči
Mojca, seveda te vzamem s sabo. Zmenit se je treba. Saj tud pred mano lahko voziš, ker je itak samo ena pot :oops: :wink: . Fino je vedeti, kakšna je trasa, ker je kar hud klanec na začetku, pol pa gre. Tud jst se z avtom pripeljem v Celje, potem pa na kolo do štarta (da se malo ogrejem) in gremo v klanec. Poleg danes grem sigurno še enkrat pred vzponom. Zame bi bilo najbolje v ponedeljek 16.6. (vreme bo, četudi dež :wink: ), ker v sredo se vidimo na teku. Potem pa moram malo počivat, da ne bom preveč sopihala v sobot v klanec.
 Jure_kolesar
Mojca, če potrebuješ načrt(ali pa če bi bil dobrodošel), ga lahko jaz narišem oz označim in nalepim sem kot slike. :wink:
Samo zmenit se moramo/morate kje in kdaj bo zbirna točka natančno.

Lp, Jure :wink:
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Lenči, jaz na žalost ob ponedeljkih ne morem, ker imam popoldne službo. :(

Bi pa šlo katerikoli drugi dan. Se pripeljem v Celje in odpeljemo turo. Ni važno, da pred vzponom. Lahko tudi po vzponu. Vsa stvar je samo v druženju. Imam prav? :wink:

Jure_kolesar, zelo bi bila vesela zemljevida. 8) Lahko pa se tudi zmenimo in odkolesarimo kdaj kakšno turo. Dobrodošli vsi!

Pride danes še kdo na zbirno mesto za tek:?: Upam, da ne bo deževalo. V Velenju je že čist modro nebo in se pripravlja k nevihti. Kakšno je stanje v Celju:?:

Uporabniški avatar
 lenči
Mojca, lahko tudi torek, ni problema, da odvozimo skupaj eno turco. Pa tudi potem seveda kdaj, samo zmeniti se je treba (če vam ne bom prepočasna :wink: ).

V Celju je oblačno, piha, ampak jaz bom vseeno šla. Štartam ob 19.00. Tudi kakšna plohica me ne bo danes ustavila, če sem se že namenila, da zagrizem v klanec.
Uporabniški avatar
 mojcej77
V Celju je nevihta, s strelami in grmenjem.
Mogoče bo pa hitro mimo.

lp,

m
 Jure_kolesar
Evo za vse, ki točne lokacije zbirnega mesta še ne poznate:
Slika

Malo komentarja:
Na sliki zgoraj torej vidimo pot od izhoda iz avtoceste Celje zahod do parkirišča Celjskega bazena(točka pri številki 001).Od tam(parkirišče-dovolj veliko za kar nekaj avtomobilov) imamo do zbirnega mesta(Špice) še kakšno minuto hoje. :wink:

p.s. Če kdo potrebuje še natančnejša navodila, naj pove.

Lp, Jure
Uporabniški avatar
 lenči
Celjska koča osvojena, dežja ni bilo, mokra pa vseeno :oops: . Upam, da je tudi tek uspel.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA