Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 mazi
Ojla,

No jest tokrat nisem tekel - bil sem namreč ''usmerjevalec'' - se pravi bolj vzpodbujevalec tekačev... :wink:
Uporabniški avatar
 Laufer
Tudi jaz sem usmerjal promet in bodril tekače na najtežjem delu proge Slika.

Še nekaj SLIK
Uporabniški avatar
 ero
hoj in dobro jutro vsem.

še eno prijetno doživetje je za nami. hvala vsem, ki ste se udeležili Olimpijskega teka. upam, da vam je bilo prijetno in da ste uživali v teku in družbi.

posebej hvala vsem pomočnikom:

MiciM
Nadj@
janajezaspana
mateja.hribar
špela*
Pia
luzr
maj
bobr
mazi
kustus
laufer
Zajec
Wega

hvala vam! brez vas bi bilo nemogoče izpeljati prireditev!

s prijavninami udeležencev smo zbrali 622,50 €. ker je prireditev dobrodelna, bomo celotno vsoto namenili v dober namen! priznam pa, da se še nismo dokončno odločili, komu bodo sredstva namenjena. z donacijami je zadnje čase križ in želimo, da gredo sredstva res v prave roke, da bodo koristno, učinkovito in smotrno uporabljena.

želimo tudi, da bi bili prejemniki iz lokalnega okolja. ta tek je le ljubljanski in zbrana sredstva naj se vrnejo nekam v Ljubljano.

včeraj, med prireditvijo, se nam je porodila dobra ideja in v prihodnjih dneh jo raziščemo in se nato odločimo. o vsem boste seveda dobro obveščeni.

še enkrat hvala in vabljeni na prihodnje priredtve Tekaškega foruma.

================================

prireditev so priredili in podprli:

Športna zveza Ljubljane
Športno društvo ŠPiC Ljubljana
Tekaški forum
Olimpijski komite Slovenije
Lucky Luka
ŠD Riba
Fundacija za šport
Zavarovalnica Triglav
Dnevnik
Športni center

Hvala!
Nazadnje spremenil ero, dne 12 Jun 2008, 09:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Laufer
En mali popravek, namesto maj je bil dejaven Wega :cast:
Uporabniški avatar
 Laufer
MAJ, se opavičujem :oops:. Ker ga nisem videl, sem mislil, da si ga zamenjal z Wego.
Uporabniški avatar
 majcha72
O, lepo je brat take zadovoljne poste.
Jaz sem bila z vami samo v mislih - en sestanek ni in ni hotel umret. :x
Pa tako sem se veselila priložnosti, da vas pridem malo pogledat, koga spoznat, pa preverit, če mate kakšne XS hlače na zalogi (trgovine so prazneee :( ). Tekla pa včeraj ne bi, ker bi prišla s podmladkom, ki pa še ni goden za tek.
Ero, če še razmišljaš, komu bi namenili denar, lahko morda tukaj odpremo temo s predlogi, saj veš, več glav več ve, pa bo morda potem lažje. Lahko zberemo možne prejemnike (ali pa ti posredujemo predloge na ZS ali na mejl).
Uporabniški avatar
 ero
majcha72, hvala za dobre misli :)

glede denarja in namena - želimo, da bi bil denar neposredno uporabljen za znan namen in da bi z njegovo (in našo) pomočjo pomagali komu (recimo skupini mladih), ki brez te pomoči nečesa enostavno ne bi mogli izpeljati, dobiti, uporabiti, ... nekaj v tem smislu :)

po pravici povedano bi se tokrat raje izognil 'klasičnim prejemnikom' takšnih sredstev. ravno zato je toliko težje izbrskati nekoga, ki je 'odrinjen', ker ni dovolj medijsko zanimiv.
Uporabniški avatar
 raf
Mene pa na zalost ni bilo, ker sem imel spet šiht v pozne nočne ure in so se mi plani podrli, kot hišica iz kart.
Seveda sprašujem ali lahko vseeno dodam svojo prijavnino za tek, da bo kupček večji. To bi lahko na krožniku osebno predal odgovorrni osebi.
Uporabniški avatar
 matej712
Mi smo bili kar družinsko. Jaz sem zaradi težav s hrbtenico samo hodil s pomočjo palic. Odlično organizirano, lepa proga. Bravo organizatorji in pomočniki!
Uporabniški avatar
 MatjazV
Hoj,

lepo organizirana prireditev. Enkrat za spremembo sem tekel brez stalnega pogledovanja na štoperico. Srečal veliko znancev in prijateljev in med tekom z nekaterimi tudi pokramljal.

Hvala pomočnikom in usmerjevalcem, nihče ni zalutal. Vesel sem bil majčke z logotipom trimčka, ki je bil pred mnogimi leti zaščitni znak rekreativnih prireditev v Sloveniji ala Kaveljc & Korenina ...

Se vidimo, MatjazV
Uporabniški avatar
 pajo
Prvič, da smo kot družina bili skupaj na teku. Eee smo tudi pretekli vso razdaljo več ali manj. :oops:
Uporabniški avatar
 še1PR
V okviru športnega dne sem odplavala Cooperja in se tule še enkrat zahvaljujem trenerki ŠD Riba za vse nasvete! :cast1: Bom poskusila upoštevati na maratonu.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA