prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 javaman
To je ena od naprednih vadb, ki jih naložiš iz Training Centra na uro.

'A ladder is a set of intervals that increase and then decrease in time, distance or intensity. In this set, the warm-up and cool-down sections represent one form of a ladder and the main set is another ladder. As with all interval workouts, the warm-up and cool-down phase is very important, and you should adjust the duration to fit your own ability and training environment.

Template by: www.TrainingPeaks.com'

Gre pa nekako tako:
Slika
Uporabniški avatar
 Matt
Zanimiva tale lestvica.
Mi smo mel podobno sam ne s HR monitorjem (na stadionu):

UCLA Ladder

Hodis 400 m
Sprint 100 m - hodis 300 m
Sprint 200 m - hodis 200 m
Sprint 300 m - hodis 100 m
Sprint 200 m - hodis 200 m
Sprint 100 m - hodis 300 m

Ponovi in bruhaj.
Uporabniški avatar
 bobr
In kaj pozitivnega prinaša ta lojtra? Recimo v primerjavi z klasičnimi intervali.
Uporabniški avatar
 Matt
bobr napisal/-a:In kaj pozitivnega prinaša ta lojtra?

poleg tega, da te trener ne ganja in zmerja z lenuhom... nimam pojma.. intervali pac.... verjetno taki k so se jih zmislil na UCLAju. ;)
Uporabniški avatar
 javaman
100 ljudi, 100 čudi. Pri toliko trenerjih se zmeraj najdejo nekateri, ki imajo svoj način treninga. Po mojem je to le ena vadba več. Intervali so pa na Garminu definirani kot ločen trening (ni pod opcijo napredno).
Uporabniški avatar
 ACHILLES
Pozdravljeni!

Kar nekaj časa že pridno migam in tako me je zaneslo tudi na vaš forum...tu se res pretaka veliko pozitivne energije :clap: respect

Vglavnem kupil bom garmina 405...res super stvarca, zdaj pa me samo zanima zakaj je v bofu in superstore.net kar precej cenejša??? :shock:

http://www.bof.si/sl/product.cp2?guid=7 ... 93FE95D621

http://www.superstore.si/index.asp?tn=p ... duct_62150

drugje je namreč nad 370 €
Tisti, ki že imate to čudo prosim povejte v čem je fora :cast:

Lp
Uporabniški avatar
 javaman
Fora je v slovenski požrešnosti :evil:

Če na Garminovi strani piše, da je priporočena cena 340€, je to maksimum, kar je pa čez, je pa idiotizem.

Če kje stakneš kuponček za 15% popusta v Hervisu, ga dobiš za 289€.
Uporabniški avatar
 ACHILLES
Ja saj ja to že mi gre res pošteno na živce, da prej kot v "ljubi" SLO kaj kupiš bolše zate da dobro pregledaš VSE ponudbe...itaq pa je v tujini vse še ceneje tako da še bom videl kako.

Danes se že tak cel popoldan odločam med polarjem RS800 in garminom 405 pa moram rečt da mi je garmin čist "prirastel k srcu"

Če ima kdo viška tale kupon za hervis se ful priporočam, če z njim misli kdo kupit kako majico in s tem privarčuje 5€ mu raje jaz dam ta dnar on/a pa meni kupon ker pri večjem nakupu se evrčki bol poznajo :D

tnx zaenkrat

Lp
Uporabniški avatar
 Damijan
ACHILLES napisal/-a:Danes se že tak cel popoldan odločam med polarjem RS800 in garminom 405 pa moram rečt da mi je garmin čist "prirastel k srcu"
Lp

Garmin = plastik fantastik, igrača kratke sape, neprimerljiva s Polarjem!
Uporabniški avatar
 Bor
Damijan napisal/-a:
ACHILLES napisal/-a:Danes se že tak cel popoldan odločam med polarjem RS800 in garminom 405 pa moram rečt da mi je garmin čist "prirastel k srcu"
Lp

Garmin = plastik fantastik, igrača kratke sape, neprimerljiva s Polarjem!

no ja.....
meni je pa glih polar zacvetel.....
ps: zdej imam pa 405-ko
ps1: cena je bila pa sploh dobra....hervis -15%(kupon)-davek(če dobiš koga da ti ga vrne- tujci, firme.....)
:lol:
 nana
Bor napisal/-a:ps1: cena je bila pa sploh dobra....hervis -15%(kupon)-davek(če dobiš koga da ti ga vrne- tujci, firme.....)

Me zanima, kako bi davkariji opravičil strošek :shock: ... moram biti fit, da bom lažje služil denar :D Na te fore težko padejo :cry:
Uporabniški avatar
 javaman
igračke nas delajo mlade po srcu :D
Uporabniški avatar
 ACHILLES
nana napisal/-a:
Bor napisal/-a:ps1: cena je bila pa sploh dobra....hervis -15%(kupon)-davek(če dobiš koga da ti ga vrne- tujci, firme.....)

Me zanima, kako bi davkariji opravičil strošek :shock: ... moram biti fit, da bom lažje služil denar :D Na te fore težko padejo :cry:

Damijan to pa ne moreš rečti za G405 da je plastic fantastic :nono: z lahkoto se primerja s polarjem, ker so ful izbolšali odzivnost GPS-a...pa tudi dokaj natančen je.

Heh Bor fajn se to sliši ja :D A bi mi ti lahko priskrbel tega G405 z hervisovim popustom in brez davka??? Ker glede na tvoj odgovor si si ga ti priskrbel po najcenejši poti :cast:

Lp
Uporabniški avatar
 Damijan
Ne govorim o GPS odzivnosti, pač pa o kvaliteti izdelave.
Predvsem pa... ehhh, kupte si kaj hočte..
Uporabniški avatar
 klatez
No, problem pri Garminu je tule:
Most Garmin® GPS units are waterproof in accordance with IEC 529 IPX7. IEC 529 is a European system of test specification standards for classifying the degrees of protection provided by the enclosures of electrical equipment. An IPX7 designation means the GPS case can withstand accidental immersion in one meter of water for up to 30 minutes. An IPX8 designation is for continuous underwater use.

Torej ni za plavanje, pa tudi v močnejšem dežju ga raje kam skrijte!

Sicer pa dokler imate garancijo, vam ga bodo ob okvari brez težav zamenjali...
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 59

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA