prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 ZarkoM
vreme in Vreme :-) bo. Nič bat. In Pohorje je lepo v vsakem vremenu. No, kar se časovnice tiče je tako, da je res zložne hoje do razglednega stolpa uro in pol, navzdol pa malce manj. A vse se da podaljšati in ali pospešiti ;-).

Vsekakor pa nobenega ne bomo pustili samega med pohorskimi medvedi, tudi če se bo lotil pozne večerje z gozdnimi jagodami (danes sem se pasel na Jonatanki).

Dobimo se v soboto 14. ob 22:00 tukaj.

Aja. Predlagam, da gremo do začetka Jonatanke (4. steber) po gozdu ob ribniku, ker se bomo tako ali tako vračali po Čopki. No, sicer pa se bomo na licu mesta zmenili.
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Full dobra ideja,...

Ne vem èe bo èas...vsekakor pa zgleda da bo mirna noè...

Èe nanese se vidimo.

Prijetno in ustvarjalno,
 Li
Kot kaže, je odločitev že padla :D .

Torej uradno:

- štart: v soboto 14.6., ob 22.00 :D

- zbirališče: spodnja postaja Pohorske vzpenjače :D

- vreme: ob vsakem vremenu :D

- obvezna oprema: zraven svetilke še poln nahrbtnik dobre volje :D

Pohorje, mi radi te imamo,
zato velikokrat si obiskano.
Ti si doping naš,
saj vpliv na naš rezultat imaš.

lp :wink:
Uporabniški avatar
 Sebi
Li ne pozabi recepta, prosim! :cmok:
 Li
Ej Sebi!

Bom prinesla kekse in recept s seboj. :D

Uporabniški avatar
 Vreme
Li napisal/-a:- vreme: ob vsakem vremenu :D

Vremena v primeru slabega vremena ne bo! :oops:
Uporabniški avatar
 INOT
Pridem ne glede na vreme.
Uporabniški avatar
 50cent
Mene pa nebo :( .....grem na uradni del mojega RD tako da lepo se imejte in zaužijte Pohorsko strmino še v mojem imenu :wink: .

Lp :)
 Li
Tudi midva s Samotom prideva. Dež za nas ni ovira. Saj sploh ne dežuje, ampak samo malo bolj prši :D, pa še vroče nam nebo :D . Do večera pa naj bi po napovedih nehalo padat :D .

Li
Aja še to, keksi so že pečeni :D .

Uporabniški avatar
 INOT
Li napisal/-a:Aja še to, keksi so že pečeni :D .

Palačinke tudi.
Uporabniški avatar
 Vreme
INOT napisal/-a:
Li napisal/-a:Aja še to, keksi so že pečeni :D .

Palačinke tudi.

Ojej ali mi preostane kaj drugega, kot da pridem? :D
Uporabniški avatar
 Sebi
Včeraj zvečer malo pred 22h uro me je skoraj kap zadela. Sem mislila, da nas bo šlo samo enih 5 na ta nočni pohod. Na koncu se nas je kljub dežju zbralo kar 11 :shock: . Plus 2 štirinožni bitji.

Največja pohvala gre Alji, Softi in njenemu spremljevalcu, ki so se na pohod pripeljali iz drugega konca Slovenije. :cast1:

Pohod je uspel maksimalno. Deževati je nehalo, ko smo se vsi zbrali na ploščadi pred vzpenjačo. Na Belviju nas je pričakalo sonce, na Stolpu pa se je od sopare naredila megla :wink:... Vreme, super si poskrbel za vreme! Vse pohvale! :cmok:
Li (Branka) nas je na vrhu, po uri in pol hoje, oskrbela s njenimi odličnimi piškoti. Inot je poskrbel za nasmeh na ustih. Tudi pivca ni manjkalo.
Nazaj v dolino je šlo hitreje. Okoli 01.30h smo bili pri avtih. In ta srečnejši smo malo že drugo uro zjutraj že trdno spali.

Super družba ste bili! Hvala! A se bomo še kaj dobili? Lahko potegnemo do Rogle :wink:
Uporabniški avatar
 Vreme
Dobro jutro. Upam, da smo že vsi budni jaz sem imel danes kar nekaj težav z vstajanjem :D . Se vidi,da nisem več navajen ponočevanja!

Pohod je kot je napisala Sebi odlično uspel. Zbrala se nas je pisana in odlična družba, posebna pohvala pa gre seveda ljubljančanom! :clap:

Potrebno je poudariti,da nas je varno vodil ZarkoM po pravici povedano pa sploh ne vem kje semo hodili. Neke čudne poti je izbiral, se je potem izkazalo, da tudi drugi niso vedeli kje smo! :shock:

Kar se tiče Rogle, če bodo palačinke in odlični piškoti sem za to! :wink:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Lepo vas je brati. Veselil sem se koncerta Johna Fogertya, na koncu pa moram reči "a žal sem moral na koncert, namesto na Pohorje" :roll:
Če sem prav razumel, je Inot zrihtal čalapinke pločevinke :evil:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA