Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 predrag
:D Za za zdaj vse gre po planu, lepo sončno vreme, toplo idealno morje, pozitivno TF ozračje, ...
Še enkrat vsem lh za zelo pozitivne komentarje in precej vaših TF (za zdaj 1. mesto) in drugih prijav, posebej pa Lady D (novi supername) za vse energične, natančne in spodbujajoče komentarje ... se še slišimo oz. pišemo
Uporabniški avatar
 raziskovalec
:D

Voda ima že 22 stopinj, ija ija jo. :lol:
Nazadnje spremenil raziskovalec, dne 02 Jun 2008, 09:57, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 Sončka
Hoj,
ne morem, da ne bi... podelila z vami tega nenavadnega nedeljskega izletka s kolesom. Sicer nisem točno vedela, pod katero rubriko naj ga dam, ker pa je današnji dan minil v smislu priprave na Novi grad, evo ga tukaj...
Razy si je neskončno želel iti s kolesom po treh občinah (Grosuplje). Jaz razmišljam in bolj kot sem razmišljala, težje mi je bilo pri srcu - da bi šla na 90km dolgo progo, en dan prej pa prvič na specialki. :roll: Lahko bi šel Razy na 90km, jaz na 50km, no, to bi pa šlo... pa tudi to se mi je zdelo veliko.
No, potem pa pade prav privlačna ideja: pojdiva s kolesom do Cerkniškega jezera, pa bova na štartu navijala za TF! Proti Rakitni 7 kilometrčkov vzpona, potem pa 20 minutkic spusta, pa sva. Do Rakitnice pa 1 určico. To sličico sem imela vstavljeno v glavi in zdela se mi je OK. Mislim, da bi šlo.
HA-HA!
7 kilometrčkov vzpona se je spremenilo v 20 dolgih zaj.. km in zadnjih 20 minutkic spusta v dodatnih 20km. Na cerkniško jezero nisva prišla niti na cilj, kaj šele na štart... :oops: Najedla sve se pa le, pa tudi Bobra, MatjazaV in Fotra sva srečala. MatjazV je ze vedel, zakaj ponuja obema prevoz. :driver:
Potem pa še nazaj: sva spustila Rakitnico in sva jo mahnila kar proti Logatcu, Vrhniki, Igu,... Na Podpeškem jezeru pa ni šlo več naprej, zleknila sem se na klop, poslala Razyja po avto, da me pride iskat... :hello: (zadnjih 20km enostavno ni šlo več).
Naj skrajšam: prijazen nedeljski izletek (tak, da si mal nožice pretegnem), se je prelevil v maraton Franjo. Ja res je.
Pa lp. Irena
 luzr
@sončka: Specialke so zahrbtne živali, zato jim fantki drugače pravimo ;>. Čeprav se pinkpanter zgoraj smehlja :=)

:D drugič daj kar v kolesarsko rubriko. ;)
Letos bo še nekaj kolesarjenja...
Uporabniški avatar
 dannae
miro napisal/-a:Tudi jaz sem danes malo sprobal kolo.Odpeljal sem se do Bleda, kjer sem v blejskem jezeru že lahko občudoval brhke plavalke,tudi nekaj mladeničev, se je tudi že namakalo ,- plavalo v jezeru. Jaz sem si samo malo namočil noge.

Ja očitno sem bolj pri ta lenih, vidim, kako Sončka, Razy in miro pridno trenirajo kolesarjenje, medtem, ko se jaz s svojima puncama namakam v jezeru in odplavam le kakih 300 metrov od obale in nazaj. Skratka, temperatura na Bledu vabi k treningu prve discipline triatlona... Komot...
Pozdravček
d
 Tamzi
Madona sem vam fouš :D

Biti na triatlonu je ena najlepših izkušenj, do sedaj. Kar se tekmovanj tiče... Če bo sreča mila se vidimo na Bledu jeseni!
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Laufer napisal/-a:Obeta se nam lepo vreme :lol:

http://www.novigrad24.com/hr/vrijeme-novigrad

Nedelja 15.06.2008 16 °C - 22 °C Slika in nič vetra :lol:
voda: 23 °C

Super, idealno; he, he, torej če pridem do cilja, mi je zagotovljen PB (sem prvič na tej progi press)
Uporabniški avatar
 dannae
Laufer in Razy, nikar si preveč ne želta sončka, ker ko bomo tekli, bo ura okoli 11-12, kar pomeni da bo sonce pripekalo z vso poletno močjo... Mi pa navajeni na hlad zadnjih deževnih dni. Torej jaz si za tiste pol urce želim kakšen oblak. :wink: Predrag, a lohk prosim zrihtaš? 8)

Se pa že ful veselim in komaj čakam, da vas spet enkrat vidim na kupu... Še dobro, da je morje blizu za užitke po tekmi...

Pozdravček
d
 mihabr
Ta vikend imate tudi v Sloveniji triatlon in sicer v MB. Trasa bo ena lepših do sedaj na triatlonih pri nas (tudi težjih)....vreme pa bo malo slabše kot v Istri...a vseeno, kdo pa gleda na vreme...

lp, Miha
Uporabniški avatar
 olson
Jest pa mislm da voda nov mela lih 23 stopin ker jo bo dans burja mav prmešala. :oops:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA