prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Od poletja bodo vrhunski tekaški čevlji Brooks na voljo tudi v Sloveniji! Kultna ameriška znamka, ki je svoj prvi namenski čevelj izdelala že leta 1914, vedno prepriča z novo tehnološko inovacijo, ki služi tekaču.

Prva predstavitev vzorcev bo v sredo 18.6. na sprint triatlonu v Ljubljani. Več testiranj in predstavitev pa na vseh večjih tekaških prireditvah po Sloveniji.
www.brooksrunning.eu

BROOKS - poznavalci vedo, pa ti?
Uporabniški avatar
 pajo
BUBA ADIJO!!!
Nazadnje spremenil pajo, dne 14 Jun 2008, 08:53, skupaj popravljeno 1 krat.
 gs1422
Sem že nekajkrat naletel na to firmo na E-bayu, pa se nisem upal naročiti. Kako se obnesejo njihovi copati? Je za probat?
 luzr
O Brooksu je bilo že nekaj govora tukaj.
MatjazV jih je praktično preizkusil ;), priporočam branje...
Uporabniški avatar
 pajo
gs1422 napisal/-a:Sem že nekajkrat naletel na to firmo na E-bayu, pa se nisem upal naročiti. Kako se obnesejo njihovi copati? Je za probat?

Ženina kolena so navdušena! :D Prej na Nike.
Uporabniški avatar
 bobr
Kje in kdaj bodo za sprobat Brooks Racer ST 3? Koliko bo cena tega modela?
Uporabniški avatar
 MatjazV
Hoj,

imam same dobre izkušnje s copati Brooks. Priporočam model RACER ST 3 - zakon!.

Kot sem enkrat že napisal, imam model 2006/2007 v rdeče beli barvi, št 40,5. Če kdo rabi za probat naj se javi.

Tisti, ki smo bili na nočnem maratonu v Benetkah, smo lahko sprobali novi model RACER ST 3 kot tudi ostale. Sicer ga pa dobite v Italiji, npr. v specializirani tekaški trgovini na Bazovici (tel: 040 922 1 333) ali pa skoraj na vsaki večji maratonski prireditvi v ITA, kjer imajo tudi expo.

Mislim, da jih pri nas prodaja Buba sport.

LP, MatjazV
Uporabniški avatar
 bobr
Sem opazil ja. Škoda ker so v bubasport več kot 20% dražje v primerjavi če jih naročim z nemčije s poštnino vred :?
Uporabniški avatar
 pajo
Kje naj bi se to prodajalo - če črtamo Bubo?
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Pripravlja pa samo predstavitev zelo znana slovenska firma, ki zastopa tudi nogometne copate JOMA in energijski napitke ENERVIT :wink: :lol: !
Mislim da bo tole zelo zanimiva zadeva in kar se tiče kvalitete tudi.Mnogo znanih tekačev je dejalo da tako dobrih copatov dobiš zelo malo :wink: !
ČAO!
 Jure_kolesar
tomaz.zupancic napisal/-a:Pripravlja pa samo predstavitev zelo znana slovenska firma, ki zastopa tudi nogometne copate JOMA in energijski napitke ENERVIT :wink: :lol: !
Mislim da bo tole zelo zanimiva zadeva in kar se tiče kvalitete tudi.Mnogo znanih tekačev je dejalo da tako dobrih copatov dobiš zelo malo :wink: !
ČAO!

Pa ime firme? :)
 Jure_kolesar
bobr napisal/-a:Masel?

To sem tudi jaz našel na najdi.si ampak se mi ne zdi preveč znana, ali pač? :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
bobr napisal/-a:Masel?

Zadetek v polno bingola :lol: :wink: !
Verjamem da bodo naredili velik korak naprej v promociji in predstavitvi teh copat!
ČAO!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA