Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

V soboto 3.7.2004 bo v Dolenji vasi 3.Tek po Loncariji. Tek steje za pokal Dolenjskega lista.

Start je ob 18:30. Prijave do 15min pred startom.

Info:Srecko Vrbinc 041 517 446
Uporabniški avatar
 ero
tule smo se lani zelo fejst imeli. proga je ravninska in le delček je makadama, torej je zelo hitra. domačini prijazni. lani so za spominek delili lončene posode, v cilju smo si privoščili lubenice, ob pogostitvi so nam ponujali domače pecivo, ...

kdo gre?

še povezava na lansko poročilo
Uporabniški avatar
 tmp
Stvar se mi zdi zanimiva. Ali mogoče obstaja kakšena povezava na internet stran, da si kaj več preberem, ali pa če mi kdo lahko pove kakšna je dolžina teka.
Uporabniški avatar
 milkec
Jaz sem čez vikend na Travni Gori (to je zelo blizu Ribnice) in če bom le sposoben bom prišel! Kaj se pa zamudimo!
Uporabniški avatar
 ero
hoj

tmp napisal/-a:Stvar se mi zdi zanimiva. Ali mogoče obstaja kakšena povezava na internet stran, da si kaj več preberem, ali pa če mi kdo
lahko pove kakšna je dolžina teka.

tole je sneto s Slovenija teče:

3. Tek po Lončariji
Dolenja vas pri Ribnici, 3. 7. 2004 ob 18:30

pokali - Dolenjski tekaški pokal
razdalje - 600 m, 2km, 9,4 km
organizator - Športno društvo Lončar, Lončarska 37, 1331 Dolenja vas
kontakt - g. Srečko Vrbinc (tel: 041 517 446)

mislim, da svoje strani nimajo a nič zato, saj so gornji podatki dovolj, ne?

proga je sicer v obliki osmice, tako da startno cillni prostor prečkaš trikrat - na startu, nekje na polovici v kontra smer in med finiširanjem na cilju. tudi ura starta je človeku prijazna, a ne? :)
Uporabniški avatar
 tmp
Hvala Ero, podatki čisto zadostujejo.
Če bo vse po sreči, pridem.
Uporabniški avatar
 Dule
ero napisal/-a:tule smo se lani zelo fejst imeli. proga je ravninska in le delček je makadama, torej je zelo hitra. domačini prijazni. lani so za spominek delili lončene posode, v cilju smo si privoščili lubenice, ob pogostitvi so nam ponujali domače pecivo, ...

kdo gre?

še povezava na lansko poročilo

Tudi meni je prireditev lani sedla v spomin. Če bo vse po planih, se vidimo v soboto v dolenji vasi :wink:
Uporabniški avatar
 Fotr
Ker se datum in dolžina teka v Dolenji vasi odlično pokrivata s programom teka za Poletovo ekipo, je skoraj 100% možnost, da se teka udeležim. :) Bom pa še 9,4 km dolgo osmico pretekel, :D pa tudi Lončarije si še nisem nikoli od blizu ogledal. :shock: Se vidimo! :D
Uporabniški avatar
 MatjazV
Do sedaj sem se tega teka udeležil dvakrat. Moja ocena: ODLIČNO. Dolenci res znajo pripravit pravo veselico. Proga je primerna za vse rekreativce.

Glede prevoza se lahko zmenimo, mam še nekaj prostora.

MatjažV
V tednu ki je še pred nami se veliko govori o 3. teku Po Lončariji. To je v Dolenji vasi - občina Ribnica.
Čeravno je Ribnica veliko bolj znana po Suhi robi, pa je južni del Ribniške doline znan po spretnih rokah lončarjev in njihovih izdelkih. Vsi. ki boste v Lončarijo prišli in jo pretekli ( obiskali boste vse 4 vasi, ki so znane po teh rokodelcih), jo boste tako povsem od blizu tudi spoznali.
Tek je v rokah organizatorja - Športnega društva Lončar Dolenja vas, sicer pa pri teku sodelujejo vsa društva in krajani Lončarije, na čelu z KS Dolenja vas.
V Lončariji Vas pričakujejo prijazni ljudje, ki jim ne manjka tudi dobre volje. Verjamem, da se boste prijetno počutili in se v Lončarijo radi vračali tudi prihodnja leta.
Torej - nasvidenje v soboto 3. julija na 3. teku Po Lončariji.
Nazadnje spremenil fredy, dne 02 Jul 2004, 08:39, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 milkec
Bravo za informacije iz prve roke, te so ponavadi najboljše!
Uporabniški avatar
 Barb
Kolk cca je pa od LJ.-do dolenje Vasi
 dpop
Barb napisal/-a:Kolk cca je pa od LJ.-do dolenje Vasi

Do Ribnice je cca 50 (iz Šiške :wink: ) potem je pa še ene
5 km... se pravi da (tudi s tvojo super duper PETKO) je slabo uro
vožnje... samo malo paziš na radarje (Izkušnje PRESS)

LP Darko

P.S. sej midva s Tjašo greva tudi... lahko za nama voziš
(ravno zaradi super duper petke :wink:)
Uporabniški avatar
 Barb
No se bomo zmenl
Do sobote je itak še kr neki ur

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA