Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Hvala vsem, saj vemo zgledi vlečejo :wink: .

Jure, klanci niso moja najljubša disciplina, nazadnje sem jo peljala 56 min :oops: . Torej, pravi polžek. No kakšna minuta rezerve je še, veliko pa ne. Kolo ne vozim ravno veliko. Grem zaradi družbe, saj pravijo da je bilo lani prav luštno na vrhu :lol: :wink: .
 Jure_kolesar
lenči napisal/-a:Hvala vsem, saj vemo zgledi vlečejo :wink: .

Jure, klanci niso moja najljubša disciplina, nazadnje sem jo peljala 56 min :oops: . Torej, pravi polžek. No kakšna minuta rezerve je še, veliko pa ne. Kolo ne vozim ravno veliko. Grem zaradi družbe, saj pravijo da je bilo lani prav luštno na vrhu :lol: :wink: .

Sem tudi jaz začel lani gonit, pa je menda prva vožnja bila okoli 45min. No, sedaj bom seveda poizkusil izboljšati svoj lanski čas, ki znaša 26:07. Drugače pa na vrhu je vedno zanimivo, je pa tudi to ena izmed prireditev na kateri nisem imel niti malo občutka "oropanosti"(za svoj denar, ki ga daš za prijavnino, res dobiš maksimalno veliko). :wink:
Uporabniški avatar
 Asparagus
Lenči, BRAVO!!! :laola

Ti si prava maratonka. Ne vem če boš počakala do LM, po mojem boš debitirala na 21 že prej :wink:.
 Tanjusha
:laola Bravo Lenci!!! Cestitke (malo pozno, sorci) se z moje strani! :juhuhu:
Uporabniški avatar
 lenči
Hvala vsem, vidite, tudi polžki daleč pridemo :lol: :wink: .

Glede uradnega debija sem pa skeptična, ker po vročini se men ne da tako dolgo laufat :oops: . Morata biti čas in vreme primerna, za kar se mi zdi pa LM prav super. Vmes bom pa seveda odtekla še kakšno 21k, da ne padem iz forme. Zdaj se bom malo odpočila, ker danes čutim vse mišice, saj sploh nisem vedla, da jih mam :wink: . No, hodim pa kljub temu čisto normalno, pomaga raztezanje :wink: .
Uporabniški avatar
 solatka
Lenči vsaka ti čast. Res. Čestitam. :cast:

Meni pa zmanjkuje energije.
Včeraj sem šla tečt. Pa je bilo eno samo trpljenje 7km. Sem po 3km mislila kar odnehat. Pa sem se prislilila, da sem odtekla do konca. No, menjavala sem hojo in tek.

Je bilo kar primerljivo z radenci :evil: :cry:
Uporabniški avatar
 lenči
Solatka, saj veš, počitek je del treninga. In noge so včasih kot bi bile zalite s svincem :cry: . In dosegla si veliko zmago, ker nisi prenehala in si odtekla tudi tek trpljenja :clap: . To se bo še zgodilo. Pa tudi veliko lepih tekov s pravim občutkom bo še :D . Če smo Radence premagali, za nas ni ovir :juhuhu: .

Pa še vedno pogrešam tvojega polžka, men je tko luštkan :wink: .
Uporabniški avatar
 solatka
lenči napisal/-a:Solatka, saj veš, počitek je del treninga. In noge so včasih kot bi bile zalite s svincem :cry: . In dosegla si veliko zmago, ker nisi prenehala in si odtekla tudi tek trpljenja :clap: . To se bo še zgodilo. Pa tudi veliko lepih tekov s pravim občutkom bo še :D . Če smo Radence premagali, za nas ni ovir :juhuhu: .

Pa še vedno pogrešam tvojega polžka, men je tko luštkan :wink: .

Lenči sej največja fora je, da nisem tekla od srede - se pravi 4 dni. prej nisem jedla, nisem pila alkohola, ni bilo vročine...

Eh... Bo že.

Polžka pa tud jz pogrešam. Ko se mi bo dalo ubadat s tehniko, si ga bom nazaj naštimala.
Uporabniški avatar
 Frikica
Hey Polžki!

O, danes sem imela pa tudi jaz tekaško dogodivščino. :D Odpravila sem se tečt po moji običajni poti...po PST in gor na Golovec. Prva 2km sta bila ubijalska, krči, težke noge...zato sem klanec kar prehodila...kasneje so me krči le popustili in sem rekla, no pa grem malo naprej po poti, bom naredila en krogec, tam okol 6km. In seveda, ker moje poznavanje poti po Golvcu zelooo šepa, sem pristala na drugi strani na Rudniku. :bum:
Ok, kaj zdaj? :roll: Naj obrnem, grem spet nazaj čez Golovec? Eh, sm si rekla, grem pa okoli, sej ne more biti toliko daleč. In sem šla...seveda, sem Rudnik in dolgooo Dolenjko kar fajn vmes preklela....no, na koncu je Polar pokazal 13km. :shock:.

Seveda so občutki čudoviti...sem si spet dokazala, da zmorem. :juhuhu:
Uporabniški avatar
 lenči
Frikica :cast1: , tole je pa hočeš, nočeš, moraš varianta :wink: . Pa kljub temu, da se je začelo hudo, na koncu prava zmaga :clap: .

Solatka, seveda bo :laola . Kakšni dnevi so res polni :cenz:, potem pa gre kar na lepem na bolje :D .

Vidim, da smo polžki, vsak po svoje zelo pridni :juhuhu: .
Uporabniški avatar
 lenči
Frikica, bravo za sliko :clap: . To pa je ta prava forumska :wink: .
Uporabniški avatar
 UršaR
Hojla polžki!

Že nekaj časa je, odkar sem zadnjič klepetala z vami. Tečem še vedno počasi. :D V soboto sem šla v dežju in sem tekla 1 urco. Neobremenjeno z razdaljo, čisti užitek. Seveda po polžje.

Zdaj pa nekaj dni ne bom tekla. Razlog za to pa je moja nagrada, ki sem si jo poklonila za udeležbo na DM teku. Od včeraj imam namreč novi tattoo! (No, verjetno bi si ga dala, tudi, če ne bi šla na DM, ampak en razlog pa mora biti, ane?!) Torej, nad desnim gležnjem imam zdaj eno lepo sončnico. Sem se tako poistovetila s polžki, da sem si hotla kar motiv za polžka zamenjat, pa sem se kljub temu odločila za sončnico, ki sem jo imela izbrano že 6 let. Ja, 6 let! Pa se kar nisem odločila. Zdaj ga pa imam! In noga me boli in gleženj imam otečen - in še plačala sem za to. :?

Torej, če me kje vidite, zdaj veste, po čem me spoznate. Ja, saj vem, da ni ravno tema za TF, ampak sem vam morala povedati! Upam, da bo tedenska pavza dovolj za mojo nogo. Bom pa potem tako spočita, da bom turbo vklopila. :D

LP, Urša

PS: Lenči, bravo zate in tvoj uspeh! To je zame znanstvena fantastika - tako čas na km kot razdalja!!
Uporabniški avatar
 lenči
Počasnela, bravo :clap: , jaz sem za kakršen koli poseg na moje telesce preveč strahopetec :? . Ampak da si si izpolnila tako dolgoletno željo samo zato, ker si šla teč na DM tek :cast1: . Želim ti čimprejšnje okrevanje, da boš lahko zopet uživala v teku in pa predvsem si boš lahko zadala novo nagrado :wink: . Jaz se bom za moj "podvig" nagradila z moto turco za tri dni :wink: in bom tudi počivala od teka.
Uporabniški avatar
 Frikica
Počasnela super :juhuhu:. Tudi jaz imam željo po tatooju, pa kakor kaže je še nekaj časa ne bom izpolnila. ;) Se tudi odločam že kako leto ali dve. Mogoče bo pa tudi pri meni kot kaka nagrada. :)

Lenči, ti si si tudi super nagrado izbrala. Boš uživala na motorju z vetrom v laseh ;).

Jaz bom pa na svojo nagrado kar še malo počakala, tja do jeseni ali zime...Upam, da bo potem kar več stvari, za katere se bom nagradila... :)
Uporabniški avatar
 lenči
Frikica, nagradi se majčeno že prej, saj je tako lepo uživati v prijetnih stvareh :wink: :lol: . Če se za vsako stvar posebej nagradiš, je večkrat lepo :wink: .

Ja, vreme kaže da bo lepo, fotke pa potem tudi sledijo, da boste videli "veter v laseh" :wink: :lol: .
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA