prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Sebi
@ZdravkoC: Inot je zrihtal palačinke z nutello in marmelado. Softiin spremljevalec pa pivce (ne v pločevinkah ampak v stekleničkah). A te je to zanimalo? :wink:
Uporabniški avatar
 še1PR
Že Lijino vabilo je bilo v rimah, nato sem včeraj v dežju dobila SMS:
Planinske čevlje v avto daj,
nahrbtnik na rame osedlaj.
Proti Mariboru piči,
tam čakajo te nočni ptiči.
Družba super zbrana,
v dolino se vrnila bo zarana.
Juhuhu!
in bila prepričana, da bo super.
Ko mi je Softi na mojo pripombo, "veš tam tudi dežuje", odgovorila z "ja saj jaz bi šla tudi v dežju...", nisem več pomišljala. "Gremo!" :juhuhu:
Smo malce zamudili na štart :oops: in ko sem zagledala tisto trumo okrog Sebi kar nisem mogla verjeti. :shock: Jao, mi softiči v kaj se podajamo... :wink: Ja, je bil kar štajg ampak je v super družbi hitro minilo! Tudi mene kot Vreme zanima kje smo šli... :wink:
Večerja na vrhu po zaslugi Inota in Li odlična! :cast:
Hvala Štajerci, ker ste nas (po)čakali in Roku za prevoz! Meni je bilo super! Pohorje, še pridem! :)
In nekaj slikovnih dokazov...
Uporabniški avatar
 Samo:-)
Res bilo je SUPER! Dobra družba, Pohorje, keksi in palačinke pa še pivce na stolpu - to je raj.

Nekaj dodatnega dokaznega materiala je tukaj, nekaj pa ga pošiljam kar tu spodaj:

Zbiranje pred štartom
Slika

Glavni maherji prevzemajo odgovornost
Slika

na Bellevue-ju
Slika

za to smo se borili!
Slika
Uporabniški avatar
 ZarkoM
Vreme napisal/-a:Potrebno je poudariti,da nas je varno vodil ZarkoM po pravici povedano pa sploh ne vem kje semo hodili. Neke čudne poti je izbiral, se je potem izkazalo, da tudi drugi niso vedeli kje smo! :shock:

Hm, kako naj rečem. Zdi se mi da smo hodili na Pohorje, ali pa je bil morda le Boč? :-D

Sicer pa, izpadli bi kot slabi gostitelji, če bi pred udeleženci tudi z druge strani Trojan takoj koristili prednost domačega terena :-)
 Li
Super je bilo. Odlična družba, čudovit razgled na Maribor, spoznavanje novih poti na Pohorje, posebno doživetje - hoja z lučkami,... :D .Definitivno moramo zadevo ponoviti :D ( v času Lenta - takrat je ponavadi slabo vreme, ali pa pol, ko bo lepše).
Dobra ideja Sebi, da bi zadevo podaljšali do Rogle :D .
Odlične so bile Inotove palačinke - njami :D . Še sreča, da tiste s konopljo niso zadele :D .

Upam, da se kmalu spet srečamo na kakšni "neumnosti" :D .

Lp :wink:
Uporabniški avatar
Pošiljam še ruto, ki jo je posnel moj FR305. Vidi se, da sem na začetku od samega vzhičenja pozabil pritisniti Start :oops: , potem sem ga nekaj biksal, preklapljal med "bike" in "run" in spet pozabil start... :oops:

To je skropocalo, ki je nastalo
Slika

Predvidevam, da je bilo vsega skupaj cca. 10km in cca. 800 v.m. Glede na to, da je bilo z nami kar nekaj Garminov, bi bilo fajn, če bi kdo poslal celo pot...

Mislim, da Li krepko razmišlja ali naj me vzame s sabo na Lučko zanko ali pa me rajše pusti doma na varnem :shock:
Uporabniški avatar
 softi
Sicer začetek podviga ni bil ravno obetaven, ker je v Ljubljani pošteno deževalo, ampak sva s Še1PR uporabili najine međik pavrs, pa je pod Pohorjem nehalo deževat. Mal zamude, družba že zbrana, sami "tahitri", o zenu nobenih znakov. Kr en mal me je zvil, ampak nema zime za eskime, pa smo šli :).

Brzina v breg je bila zavidljiva, zato je blo treba po zen-ovsko poskrbet, da je preostalih 11 imelo čas tudi dihat, pa pogledat krasen razgled na mesto, ker drugače sploh ne bi vedli, kje so :).

Do naslednjič morem pošteno natrenirat, da bom lahko tut jst vmes dihala

:D . Če pa na koncu spet obljubljajo odlične eksotiš palačinke pa kukije pa sploh.

Povzetek: bilo ludo i nezaboravno :wink: .

Pridemo spet. Kdaj že?

:D

p.s. Inot, mogoče bi bilo za razmislit o kakem "šnelkursu" ali kako se peče odlične eksotiš palačinke? Se prec prijavim :D
Uporabniški avatar
 50cent
Uh, ko gledam te palačinke :shock: :shock: :shock: , kak bi jih mazal.....res škoda, da mi včeraj ni zneslo. Ste bili kar pisana družba.
Palačinke so morale biti fenomenalne, za kukise pa lahko povem iz prve roke, da so oh in sploh pa čeprav me ni bilo pod Pohorjem (imamprivilegijedamijihlipečepress :lol: ).
Naslednjič pa upam ,da bom zraven :) .

Lp :)
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
50cent napisal/-a: Palačinke so morale biti fenomenalne, za kukise pa lahko povem iz prve roke, da so oh in sploh ...

Si pozabo, da lahko za Inotove palačinke tudi poveš iz prve roke, ko si jih enkrat skor vse zmazo pod Kalvarijo :D
Uporabniški avatar
 še1PR
ZdravkoC napisal/-a:
50cent napisal/-a: Palačinke so morale biti fenomenalne, za kukise pa lahko povem iz prve roke, da so oh in sploh ...

Si pozabo, da lahko za Inotove palačinke tudi poveš iz prve roke, ko si jih enkrat skor vse zmazo pod Kalvarijo :D
Gotov ni pozabo ! :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 Vreme
Samo kot si rekel, po tvoji gps sliki spet ne vemo kje smo šli . :shock: Pa nič za to, glavno, da je bilo luštno! :D
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
še1PR napisal/-a: Gotov ni pozabo ! :wink: :lol:

Bravo Alja
Postavlja se mi novo vprašanje

Slika
Zakaj prst na palačinki zgoraj :?: :arrow: ker igra na frulico :?:
Bo morda pihnil in izstrelil smrtonosno puščico pohorskemu srnjaku :arrow: dvomim
Morda pa cuza sladko vsebino in jo redči s pivsko kislino :D

Sem opazil, da me že drugič ni bilo zraven :arrow: ukor
Uporabniški avatar
Vreme napisal/-a:Samo kot si rekel, po tvoji gps sliki spet ne vemo kje smo šli . :shock: Pa nič za to, glavno, da je bilo luštno! :D

Semjul mi je poslal podatke njegovega Garmina.

To je zdaj dejanska pot s profilom:

Slika

Slika

Kakor hitro bom pogruntal način, pošljem še .kml in .gpx datoteki, da se boste lahko igrali v Google earthu in si seveda zuploadali podatke v svoje Garmine (ali pa TomTom-e in ostale GPS čudeže, ki se pojavljajo v naših avtih...) :lol:

HVALA SEMJUL! Sem ti dolžan en pir al' pa sok al' pa smoothie al' pa karkol ti najboljše steče po grlu :toast:
Uporabniški avatar
 ZarkoM
Samo, pošlji mi .tcx datoteko na zarko.mocnik (afna) gmail.com, pa bodo nastale .gpx, pa .kml datoteke, pa slika na geopediji, pa.....

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA