Moderator: ziga

Uporabniški avatar
 mitjas
športnik napisal/-a:
javor-18 napisal/-a: in pa vozi se v zaveterju je dosti lažje in lažje prideš

Sej, to je ponavad problem, ker nobeden noče vlečt, ampak bi se vsi šlepali.... :roll:

No ja, ne vem če to povsem drži. Je pa najbrž tud res, da je malce odvisno od tega kje si.
Po mojih izkušnjah se je še vedno kdo našel, ki je vlekel, tud pred Ljubljano.
Uporabniški avatar
 iverson
@ton
Zanašam se na tekaško kondicijo, tam jih mam čez 1000km pretečnih letos, kolo pa okoli 400km. To bo verjetno dovolj.
Tega nisem vedel da se združimo s kolesarji male Franje.
Jih bomo tolko časa šlepali da bodo vsi zmatrani zadaj :P .
Uporabniški avatar
 jesenko
:D :D to leto pa jih je bilo res veliko :D :D
 kovit
no letos me je po 17 letih premora franja ujela na tržaški, ravno ko sem se vračal z jutranjega teka. no pa jih poglejmo po dolgem cajtu, sem si rekel, da mal obudim spomine na rosna leta...na leta ko so bili mtb še zelo redki in se nam navadnim smrtnikom še sanjal ni od karbona.
Pa jih zagledam...prvih deset vrst...vsi mrki vsi naspidirani...dolgčas... za njimi malo manj profi rekreativci...ti se že celo pogovarjajo med seboj...za njimi prerivači naprej in zamudniki, ki se jim mudi v prve vrste, na sredini celo že kdo dvigne roko v pozdrav kolegom, ki jih spodbujajo ob progi potem pa se kolona njih malo raztegne med ljudmi, ki ne vejo al je tistih 100km prevoženih letos v nedeljskih popoldnevih dost da bojo zdžali teh 150....nikjer pa kakšnega prešernega vzdušja , ki bi se lahko primerjalo s tekaškimi tekmami...Še dobr da sem se na stara leta spreobrnil v tekača
:)
 ton
Na Tržaški smo mrko pazili vsak na svojo rit, porkaduš.
Ne, Kovit, neprimerljivo je tole - pa ne samo zaradi resnično drugačne 'strukturne mase' rekreativnega kolesarja versus rekreativnega tekača, so pač drugačne zakonitosti predvsem pri vožnji v zavetrju.

Sam sem se večino nedeljske zadeve hinavsko švercal, ker enostavno nisem zmogel divjega ritma na nosu skupine, nekaj sem slabotno vlekel šele od Vodic naprej, ko smo se močno raztegnili zaradi skupinskega padca čez Timingovo preprogo... in še mi je tisto malo vlečenja (vključno z mrkim obdobjem, ko sem pred Škofjo loko zaradi poravila verige ostal povsem sam in se nisem uspel prišlepati na prvi vlak, ki je drvel za motoristom) pobralo vso moč.
Uporabniški avatar
 daks
Tu je se moj pogled na Franjo oz. njeno dozivetje.

klik
Uporabniški avatar
 jesenko
nasledno leto upam,več sreče :(
Uporabniški avatar
 mateja.hribar
Ali morda kdo ve, za koliko km velja odmerjeni čas za malo franjo?

In kaj si sami štejete za čas vožnje?

Jaz imam zdaj tri povem različne čase.
En je tisti na uri, to je čas, od takrat, ko smo zapustili BTC in ko smo se vrnili nazaj, vključuje vožnjo do startne črte, pa počasno vožnjo skozi mesto, in vse postanke. Ta je najmanj realen.
Potem je čas na kolesu - na števcu, to je čas vožnje brez postankov, vendar čas s počasno vožnjo skozi mesto.
Potem je še čas, ki ga je nameril Timing, ne vključuje vožnje skozi mesto, in bi bil verjetno zelo realen, če bi števec tam dala na nulo. Je to kdo naredil tako?
Uporabniški avatar
 jesenko
:D :D mateja nasledno leto skupaj štartava pa še ,kdo se nama predruži če želi :) :) ok

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA