Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 UršaR
lenči napisal/-a:Ampak da si si izpolnila tako dolgoletno željo samo zato, ker si šla teč na DM tek :cast1: .

:D :D Saj pravim, da sem rabila izgovor! Tattoo je bila res moja dolgoletna želja. DM pa kot moj prvi tek ravno pravi čas in sem pač združila "vzrok in posledico". Glavno, da si operem vest, da sem zapravljala za lastno bolečino! :D

Tudi oddiha, ki si ga boš ti privoščila, se ne bi branila. Uživaj in lepo se spočij. Potem pa le slikce gor, da jih vidimo.

LP, Urša

PS: Tudi jaz vam bom z veseljem prpopala slikco svojega tattooja, samo, da dobi svoj pravi izgled!
Uporabniški avatar
 d.m.r.
Po dolgem času pozdrav iz deževnega mariborskega konca. Lenči, najprej si ti na vrsti: ČESTITAM!!! Prava šefica med polžki si!!! 8) Pa še tvoje "smetke" so ta boljše.
Frikica, tudi tvoja forumska oprava ti dobro pristaja in je prijetna popestritev na naših straneh.
Moram povedati, da so mi ti deževni dnevi (+odsotnost moža, ki je bil na službenem potovanju in me ni zvečer menjal pri varstvu otrok) čisto porušili moj tekaški ritem in nisem tekla že slab teden. In opažam, da sem prav nejevoljna in jezna, da ne morem teči!!! :x Še malo, pa bom začela v dežju... In sama pri sebi ne morem verjet, kako ti tek "zleze pod kožo".
Tako, malo javnega jamranja, da mi bo lažje! :(
LP in prijetne tekaške ture, Dominika
Uporabniški avatar
 lenči
Dominika, tvojo abstinenčno krizo kar razumem, me je malo groza, ker cel teden ne bom tekla Slika. Kar se pa Polžje sekcije tiče: Kraljica je Solatka Slika, mi smo častni služabniki te sekcije SlikaSlika Slika in imamo se lepo SlikaSlika. No, dež za tek ni ovira, je blo prav prijetno danes Slika. No, upam, da te je vsaj naše "smetenje" spravilo malo v boljšo voljo Slika. Toti štajerci moramo le malo vkup držat Slika.

No, pa še resna zadeva: Slika Celjani štartali in prvič skupaj odtekle prijeten trening Slika
Pa lepo tečte in izkoristite proste trenutke za čudovita doživetja.Slika
Uporabniški avatar
 solatka
Lenči tvoji prispevki so takoooo slikoviti :lol:

"Kraljico Solatko" pa so napdli sovražni Svinčeni palčki in ji pridno sedijo na nogah. :cry:
Včeraj sem šla tečt. Sem rekla, da ta kratko varianto, ker kao nimam časa. Pa hvala bogu, da sem se odločila za kratko ravninsko. Po 500 metrih sem že hodila. Štoparco sem nekje na sredi kar ugasnila.
Eh...

Mal se mi zdi, da je tale moj tek odsev mojega psihičnega stanja.

Ma ja...bo že...sam da junij mine. :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Dragi polžki, nekdo mora biti dežurni zabavljač :wink: :hehe:. Meni je to v veselje , če ste pa tako dobra družba Slika in spodbuda.

Kraljica Solatka , te palčke bomo že pregnali, najprej pa grde misli iz glave, saj bo miniloSlika.

Tako, danes prevozila za trening na Celjsko, v soboto pa gre zares. Pa mi nekako ne gre v glavo, da moram dva dni počivat Slika :( .

Uživajte v teku Slika.
Uporabniški avatar
 Asparagus
@Solatka, tudi če ti ne gre najbolje, glavno da se spraviš ven in ne "prešpricaš" treninga. Jaz sem si dolgo označevala svoje teke samo s črko T na koledarju in ko gledam nazaj, je lepo videti, da si T-ji sledijo v enakomernih razmakih iz meseca v mesec. Vmes so bili tudi slabši teki, ko sem prej obrnila in šla domov, ampak glavno je, da nisem prekinila.

@Počasnela, to je pa HUDA :wink: nagrada za DM tek(otečen gleženj?). Kaj imaš v načrtu za maraton? :shock:

Jaz se zadovoljim s kakšno cunjico, sem tudi bolj zajec :shock: glede posegov v moje telo.

Pozdrav tudi vsem ostalim in dobro tecite še naprej!
Uporabniški avatar
 UršaR
Asparagus napisal/-a:@Počasnela, to je pa HUDA :wink: nagrada za DM tek(otečen gleženj?). Kaj imaš v načrtu za maraton? :shock:

Jaz se zadovoljim s kakšno cunjico, sem tudi bolj zajec :shock: glede posegov v moje telo.

Saj pravim - en izgovor mora bit. Želja po tattooju je bila že doooolgo, potem sem se končno zmenila in naročila in DM tek je bil kot naročen ob pravem času. :D Jah, kaj pa vem - če grem še kdaj na kakšno tekmo, nagrada sigurno bo, ampak verjetno ne več tako "huda". :D V prihodnje se bom tudi jaz verjetno zadovoljila s kakšno cunjico. Ampak je pa bil DM tek le moja prva tekaška tekma. :D

Oteklina je bila kar konkretna, ampak zdaj je že ok. Še kakšen dan pavze, potem pa gas!

LP vsem! Urša
Uporabniški avatar
 Tina1
Že cel ta mesec nisem tekla (izpiti), imam prav slab občutek, sploh ker sem se prijavila na nočno 10ko. Šele včeraj sem šla malo, zdej pa nameravam it spet, eno daljšo progo. Potem pa bolj resno začet. Malo mi manjka spodbude, pa tudi psihično se moram precej prepričevat da grem. :( Rada bi spet bolj z veseljem tekla.
 sephadex-75
Kadar se sama spravljam ucit, mi ponavadi bivsi sosolec rece: Ne se spravljat, samo pojdi. In enako bi ti jaz rekla za tek. Samo obleci se in pojdi, ko enkrat zacnes je to to.
Tudi sama imam ta mesec bolj malo pretecenih kilometrov: izpiti, nizek hemoglobin in rahlo slabo pocutje so naredili svoje. Vcasih se tezko spravim, samo ko se enkrat oblecem je to to.
Upam, da je bilo tole vsaj malo vzpodbude.:)
Glede nocne desetke se pa ne sekiraj. To je po mojem mnenju eden najlepsih tekov in mislim, da je tudi okolje ugodno, da bos mogoce kljub pomanjkanju treninga pretekla tisto desetko.
Uporabniški avatar
 d.m.r.
Tina 1, ti kar tenise obuj, nič razmišljat, pa sam laufat :P . Dobri občutki ob teku pa se bodo kmalu vrnili, sploh, če boš redno prebirala polžje "utrinke"... :D Sicer pa imamo vsi občasno težave z motivacijo, to spada verjetno zraven.
Pridno treniraj za blejsko desetko, morda se kje srečava.
Lp, Dominika
Uporabniški avatar
 lenči
Dragi polžki, zapuščam vas za tri dni (dvomim, da bom kje prišla do računalnika) in vam želim velikooooooo prijetnega tekanja, četudi bo mogoče malo manj prijetno v tej vročini. Bom z veseljem prebrala vse v sredo, ko se vrnem.

Danes sem premagala Celjsko kočo z rekordom :juhuhu: 47 .37. Zopet me množica ni potegnila, sem kolesarila čisto svoj tempo, ampak je šlo zelo lepoooo :lol: . Pa sploh nisem bila tazadnja. In moram povedat, da se me je gospod kolesar iz Šmartinskega jezera spomnil, ko me je zagledal na štartu. Kdo pravi, da ni lepo biti kdaj tudi zadnji :D :wink:
Uporabniški avatar
 solatka
Tina1 napisal/-a:Že cel ta mesec nisem tekla (izpiti), imam prav slab občutek, sploh ker sem se prijavila na nočno 10ko. Šele včeraj sem šla malo, zdej pa nameravam it spet, eno daljšo progo. Potem pa bolj resno začet. Malo mi manjka spodbude, pa tudi psihično se moram precej prepričevat da grem. :( Rada bi spet bolj z veseljem tekla.

Tina tudi jaz sem prijavljena na nočni 10-ko, pa je moje lavfabnje zadnji mesec tudi zanič... ali pa ga sploh ni.
Ma se tolažim, da če sem Radence pretekla, bom pa še to desetko.
Če pa ne bo šlo... mi še vedno ostane možnost hoje.

Jaz sem se že nehala sekirat ker mi nič ne gre v tem juniju. Bo že. Mora bit. Ni druge.
Uporabniški avatar
 Tina1
solatka napisal/-a:
Tina tudi jaz sem prijavljena na nočni 10-ko, pa je moje lavfabnje zadnji mesec tudi zanič... ali pa ga sploh ni.
Ma se tolažim, da če sem Radence pretekla, bom pa še to desetko.
Če pa ne bo šlo... mi še vedno ostane možnost hoje.

Jaz sem se že nehala sekirat ker mi nič ne gre v tem juniju. Bo že. Mora bit. Ni druge.

No, sej sem se sedaj spet spravila k teku, malo bolj z veseljem, pa tudi več časa imam. Sem šla že v petek in nardila 6 km v 40 min (nekaj klancev), včeraj pa 8 km po ravnem v 1h. Tempo pa sem morala držat res zelo počasen, ker sem kontrolirala pulz, da sem tekla od 155-160. Problem pri meni je, ker mi pulz tako poskoči, čim grem malo hitreje. Kako pa je pri drugih glede pulza?
Za Bled pa sem prepričana, da bo šlo, samo da bo fajn klima za tečt, pa spočite noge in nič bolečin. :)
 zvezdicas
Drage polžke in dragi polžki...
jaz sem tudi tekačica, ki bi spadala v polžjo sekcijo... drage ustanoviteljice, me sprejmete? Prosim :wink:
No, še na hitro povem, da tečem po Nike programu in da sem začela 4. teden... tempo je tam okrog 7min/km, torej sem polžek, ane?:):)
Hvala, ker me motivirate (ker jaz nekaj časa že spremljam forum, samo nisem nič pisala) in bom vesela, če boste nadaljevale, polžke, s svojimi tekaškimi razmišljanji, poročili, nasveti...
Polžki so the best ;)
Aja, tudi jaz razmišljam o nočni 10ki, samo se mi zaenkrat še zdi veliko km to, pa še če bo vroče :roll: Aja, kdaj pa zdaj tekate, ko je prava poletna vročina? Jaz po 21h zvečer, samo je še takrat kar vroče ...

Lepo se imejte, veliko se smejte in dobro tekajte...
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA