prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 raf
In kdaj uradnmo bo zadeva štartala, da si lahko copat tudi obujem in takoj ugootovim ali mi paše?
Ker tole kupovanje copatov prek neta je malo skary zadeva, ker nikoli ne veš kaj dobiš. :shock:
Uporabniški avatar
 Rollback
raf napisal/-a:In kdaj uradnmo bo zadeva štartala, da si lahko copat tudi obujem in takoj ugootovim ali mi paše?
Ker tole kupovanje copatov prek neta je malo skary zadeva, ker nikoli ne veš kaj dobiš. :shock:

Med drugim bo možnost preizkusa Brooks copat tudi na 2. Nočni 10ki na Bledu, 12. julija. Za vse udeležence prireditve bo na voljo tudi popust za nakup.

Vabljeni :wink:
 gs1422
U fajn. Potem bo pa še počakal z nakupom GT2130. Mogoče me tile prepričajo.

Se, da dobit kakšen nasvet kateri model bi bil primeren za IZRAZITEGA pronatorja, težkega nekaj manj kot 80 kg, in velikega 1.82? Pa okvirna cena, da prinesem cekine sabo - če bo zadeva res tako dobra kot se govori. 8)
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Se v popolnosti strinjam s teboj ROLLBACK da se lahko obrnejo na tega ponudnika.Mogoče nas pa ta ponudnik preseneti še s kakšno novostjo in dodatno ponudbo in še kaj!
Pustimo se presenetiti!
Se vidjamo na 3.Teku po ulicah Krope in pa v jeseni na 2.Teku na Vodiško planino 2008.
Jah normalno pa na 2.Nočni desetki tud ne smete manjkati :lol: !
Se vam bodo razširila nočna obzorja :wink: in pogled na nočni bled!
ČAO!
 tungi
zdravo vsem!
z objavo teme sem malo podrezal v ogenj in vidim da ne zaman!
hvala tomažu in rollbacku za kontakt, ki je, kot sedaj že veste, nov zastopnik za BROOKS!
torej nekaj modelov lahko vidite že jutri na triatlonu ljubljanica, kjer bo vsak obiskovalec dobil promocijski popust za kasnejši nakup novih čevljev!
več o modelih, možnostih naročanj, prodajnih mestih pa v kratkem!
lp
 tungi
zdravo!
po zelo uspešnem vikendu na blejski nočni10, kjer so najboljši domov odnesli tudi brooks vrednostni bon, vas vabimo pod naš šotor že na naslednji večji prireditvi- tek na grintavec!
na bledu smo poleg konfekcije za naslednjo pomlad prvič predstavili novi merilec tekačeve pronacije oz. obratno, g sil na čevelj in telo itd.....z sistemom Achillex vam brezplačno pomagamo pri izbiri ustreznih čevljev....več info lahko na zs ali na 041315456.....lp

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA