Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

nenadb
jurka_79 napisal/-a:No, tu se pa moram pritožit, ker je tvoja zahvala pomnjkljiva!!!...

Seveda se opravičujem ekipi Korenček + in se lepo zahvaljujem za čas in glas, ki ste ga zaradi nas porabili v cilju. Prav veseli smo bili prvih čestitk, ki smo jih prejeli prav od vas. :cast1:

Naj tudi na glas povem, da smo se še velikokrat tisti dan spomnili na vas in se spraševali kako je mogoče, da se potem več nismo našli, da bi še kako rekli. Sicer to glede na naš dokazan smisel za orientacijo ni nič čudnega.

Bomo pa zamujeno vsekakor nadoknadili. :piti:

PS: Če sem še koga pozabil, ... :wink:
Uporabniški avatar
 Mojca99
nenadb napisal/-a:
jurka_79 napisal/-a:No, tu se pa moram pritožit, ker je tvoja zahvala pomnjkljiva!!!...

Seveda se opravičujem ekipi Korenček + in se lepo zahvaljujem za čas in glas, ki ste ga zaradi nas porabili v cilju. Prav veseli smo bili prvih čestitk, ki smo jih prejeli prav od vas. :cast1:

Naj tudi na glas povem, da smo se še velikokrat tisti dan spomnili na vas in se spraševali kako je mogoče, da se potem več nismo našli, da bi še kako rekli. Sicer to glede na naš dokazan smisel za orientacijo ni nič čudnega.

Bomo pa zamujeno vsekakor nadoknadili. :piti:
PS: Če sem še koga pozabil, ... :wink:

Ja, še jaz, ki vas sploh nisem poznala, sem pa bila v trojki Korenček +, sem vas zraven full čakala. Še dobro, da so vmes igrali take poskočne, pa sva z gospo Korenčkovo na glas Avanti popolo prepevale. Pa še z ljubljanskim županom smo se slikale :D No ja, pravzaprav se je on hotel samo z Jurko_79 slikati, ampak smo se kar zraven prištulile :wink: V glavnem, meni se je čakanje na vas splačalo :D
Uporabniški avatar
 primus
Ne bom povedal nič novega, pa vseeno - trojke so zame pravi tekaški praznik, kjer v povsem individualnem športu vedno zmaga ekipni, moštveni duh ter druženje. Tudi letos je bilo odlično. :D

Me pa zanimajo vaše tokratne izkušnje z 12km proge.
Naša trojka je zadevo zmogla kar 4'30'' hitreje kot lani - ne vem pa, koliko je to na račun spremenjene proge, koliko pa na račun znanega medicinskega fenomena - 'bolj star bolj nor ? :D :D

primus
Uporabniški avatar
 marčni zajec
[quote="Mojca99Ja, še jaz, ki vas sploh nisem poznala, sem pa bila v trojki Korenček +, sem vas zraven full čakala. Še dobro, da so vmes igrali take poskočne, pa sva z gospo Korenčkovo na glas Avanti popolo prepevale. Pa še z ljubljanskim županom smo se slikale :D No ja, pravzaprav se je on hotel samo z Jurko_79 slikati, ampak smo se kar zraven prištulile :wink: V glavnem, meni se je čakanje na vas splačalo :D[/quote]

v imenu tria zupanič čestitam korenčkovim za super rezultat in izjavljam, da bomo v radencih nadoknadili zamujeno. :toast:
(če se seveda mi ne bomo spet kje zgubili na tisti ravnini.)
Uporabniški avatar
 še1PR
Kovitove FOTKE (pomanjšana resolucija)
Uporabniški avatar
 Marko Vzorec
Jst sm bil tud prisoten, moj prvi uradno uradni tek :clap: jeeej
Kaj dela psiha množic, kr hudo. Me pa zanima v čemu je fora pri rezultatih
bruto ter neto čas?

tnx
Uporabniški avatar
 AVI
bruto pomeni čas od takrat ko poči pištola do tvojega prihoda v cilj
neto pomeni čas od takrat ko si šel ti čez štartno črto (preprogo) in do tvojega prihoda v cilj.
LP
Uporabniški avatar
 Marko Vzorec
Hvala za odgovor, se mi je svitalo, da bi utegnilo biti kaj takšnega, samo me je zmedlo, da smo razvrščeni po bruto časih. Ne bi bilo bolje če bi bili neto časi merilo za uvrstivev :?:
Uporabniški avatar
 AVI
...na prireditvah, takih in drugačnih so vedno merilo za končno uvrstitev bruto časi, kajti drugače bi se znalo zgoditi, da tisti, ki prispe prvi v cilj v bistvu sploh ni prvi...... :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA