Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Classix
V nekem odgovoru so mi @ polžke napisale, da šteje tudi miselna vzpodbuda. Torej vedite JUNAKI...tudi moje misli bodo preko sledečega vikenda z vami. SREČNO !!!

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Zvone in ostali, ...tudi jaz želim junakom prijetno pot na Balaton.
In

Tisti del želja, ki so bile usmerjene pa bom kar zagrabil in jih konzerviral za jesen in naslednje leto.

Upam da si bomo v prihodnje želeli èim manj sreèe tako in se veè sreèevali na takih dogdokih.

Jaz bom ta poskušal biti drugaèe priden ta weekend. Predvsem v pošiljanju dobrih misli v Tihany in pod Porezen in Èrno prst.

Èe se kje prej èez poletje ne vidimo na kakšni K24 ali Kozjak ali golica pa v Luèah.

Prijetno in ustvarjalno,
Uporabniški avatar
 haupi
Fantje en rudarski SREČNO...

Mi bomo pa doma pesti držali pa :TF)

fajn odlaufajte
Uporabniški avatar
 50cent
Miro, Inot............SREČNO borca :cast: in zrihtajta zadevo v stilu :juhuhu: .

Lp :)
Uporabniški avatar
 še1PR
Držim pesti za vse! :TF) Tudi za spremljevalko Sebi!
Uporabniški avatar
 50cent
Sebi bo itak najbolj trpela ker bo morala Inota prenašat in poslušat :rol: :wink: .
Malo heca mora bit...... :D .

Mejte se :) .
 klopotec
Sebi, če boš kaj rabila (nikdar se ne ve), z ženo bova nekje v bližini. Na kolesih seveda.
Uporabniški avatar
 ZEBRA
Miro, Inot.....lahke noge vama želim!

ko se bomo v soboto podili po tminskih hribih
bo kakšna pozitivna misel
poletela tudi proti Blatnemu jezeru.

Srečno!

Brane
Uporabniški avatar
 še1PR
Sporočilo s terena: :D
Nervoza narašča. Danes dvig štartnih številk in ogled sotrpinov na pasta partyju. Jutri gre zares.

Držimo pesti!!! :laola
Uporabniški avatar
 50cent
Super Alja!
Ti nas kar obveščaj iz prve roke kako pa kaj se dogaja tam doli :) .

Pa sporoči mađarom tam doli,da prišparajo eno številko ker je en trmasti zamudnik štartal iz Radizela proti Balatonu par ur nazaj :).

Lp :)
Uporabniški avatar
 Vreme
Očitno se je ta trmasti zamudnik odločil, da ne sme zamuditi nobene prireditve. Tudi prav. Bomo za njega držali dvojne pesti. Čakamo poročila!!!
Uporabniški avatar
 še1PR
50cent napisal/-a: Pa sporoči mađarom tam doli,da prišparajo eno številko ker je en trmasti zamudnik štartal iz Radizela proti Balatonu par ur nazaj :).
Uau! Super! To je šele novica!!! :) A to pomeni da je "1. bitko" dobil??? Bom držala pesti tudi zanj! :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 50cent
Bitke še ni dobil, je pa ta njegova trma zavidanja vredna :D .

Jaz nikoli nisem rad bil zamudnik, zato že danes štartam proti LJ, jutri vjutro navsezgodaj pa proti Petrovem Brdu :wink: ...da ja nebom zamudil :lol: .

Lp...mejte se :) .
Uporabniški avatar
 še1PR
50cent napisal/-a:Jaz nikoli nisem rad bil zamudnik, zato že danes štartam proti LJ, jutri vjutro navsezgodaj pa proti Petrovem Brdu :wink: ...da ja nebom zamudil :lol: .
Drži se tudi ti! Bomo mislili tudi nate in držali pesti! :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA