Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

ton
Zadnji dan za cenejše registracije je, sklepam, torek, 17. junij (in ne torek, 19., kot piše v razpisu)?
Pravite pa tisti, ki ste bili, da ga je luštno teč?
Uporabniški avatar
 zlopi
Opozorilo: V predprijavi bomo upoštevali samo tekače, ki bodo do 19.junija 2008 plačali tudi startnino. Po tem datumu bo potrebno nakazati višje zneske, tako kot so navedeni zgoraj.

... lani je bil 19. junij res torek :wink: , jaz bom upošteval letošnji četrtek.
Lp, zlopi
 BRINA
....zadnji dan za cenejšo prijavo je četrtek, 19.06 ..., sem preverila prejšni teden.
Lp
Uporabniški avatar
 MatjazV
Hoj,

sem prijavljen na 21-ko. Se alhko kaj zmenimo za prevoz.

LP, MatjazV
Uporabniški avatar
 bobr
Jaz grem na kratek tek.
V avtu z LJ imam plac še za 2. Kandidati/ke pišite na ZS.
Uporabniški avatar
 tini
Ojla, bobr, tud jaz se priporocam za prevoz.
Uporabniški avatar
 bobr
U madona ste bili hitri. V 2 minutah 3 prijave za prevoz :). Potrjeno Laufer, MatjazV in Tini.
O logistiki se zmenimo naknadno.
Uporabniški avatar
 Laufer
:cast1:
Kolikor sem gledal vreme je napovedan dežek. Prijavljen sem za 21k bom pa razmislil in verejtno udaril ta kratko.
Uporabniški avatar
 zlopi
Laufer napisal/-a::cast1:
Kolikor sem gledal vreme je napovedan dežek. Prijavljen sem za 21k bom pa razmislil in verejtno udaril ta kratko.

... če bo dež pa sigurno udarim ta dolgo :wink:
Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 MatjazV
Laufer napisal/-a::cast1:

Laufer, zdej ko maš že zrihtan prevoz, bo še lažja odločitev, da gremo ta dolgo. Pa še kakšen pir bomo lahko spil po tekmi, mi, ki ne šofiramo. Super, če bo zrdžala deževna vremenska napoved.

MatjazV
Uporabniški avatar
 Laufer
Bom videl, danes Golada in potem še kak trening. V nedeljo na triatlonu me je v nogo hudo zagrabil krč in do torka sem čustil napetost v mečni mišici. Upam, da bo OK in potem grem sigurno na dolgo.
Uporabniški avatar
 bobr
Matjaž ne pozabi na profi fotoaprat. Tokra bom lahko fotograf v cilju ker grem na kratko.
Uporabniški avatar
 Romch
Glede vremena je napovedanih 29 stopinj (minusa) :lol:
tak da bo kr prijetno toplo!

Trasa je fenomenale,itak da poknem 21-ko in napadamo 1.36.min lansko uvrstitev.

Vsem:DOBRODOŠLI in se vidimo v Celju!
Lep tek vsem,lp

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA