Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

3. tek po ulicah Krope 2008

»SKOZI KROPO V EVROPO IN SVET«

AD OLIMPIK bo tudi letos 6. julija organiziralo zdaj že 3. tek po ulicah Krope s sloganom »SKOZI KROPO V EVROPO IN SVET«. Tekmovalne proge bodo potekale v več težavnostnih kategorijah, in sicer 1 km, 3,6 km in 10,8 km, tekmovalci pa bodo razporejeni v več starostnih skupin.
Poleg tekmovalnega dela bo organiziran tudi družinski tek pod sloganom "UŽIVAJMO V GIBANJU", ki bo potekal na 3,6 km dolgi progi in ne bo tekmovalnega značaja.
A se bo vseeno meril čas in razglasil se bo najboljši čas med moškimi in najboljši čas med ženskami.Oba pa bosta seveda dobila tudi spominski pokal!
Več informacij dobite na
www.adolimpik.eu
Kjer bomo kar se da ažurno osveževali stran in dodajali kako novost, ki bo pomembna za vse tekače kot ljudi ki se bodo udeležili kot navijači in spodbujevalci z navdušenim navijanjem!

Zato vabljeni tako tekači, vsi ostali športniki in seveda navijači!
Vreme bo :wink: !
Lep pozdrav!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Dan "D" se neizbežno bliža v veselje vseh, ki imajo radi gibanje.
No če še nisem omenil.Boste letos prejeli ob sami prijavi tudi karto za brezplečen vstop za ta dan na letno kopališče v Kropi.
In ves ceremonial se bo dogajal pri Jarmu vzadaj.Tako da vam ne bo treba nazaj na izhodiščno točko samega teka.Čeprav je do tu borih kakih 50m. :oops: :wink:
Verjamem ko so noge utrujene je še tistih 50m preveč, kajne?
Ko v glavi odzvanja samo 10,8km in nič več.Tako pač je to.
Skratka vse dodatne informacije dobite na že znanem spletnem naslovu
www.adolimpik.eu
Lepo se imejte in o vseh novostih boste še obveščeni!
ČAO!
Uporabniški avatar
 Radolca
Tomaž, po pravici povedano mi ni v petkih na tekmovanja za hodit. Če bi bila recimo nedelja, bi bilo slišati lepše zame! :?
Uporabniški avatar
 mitjas
Radolca napisal/-a:Tomaž, po pravici povedano mi ni v petkih na tekmovanja za hodit. Če bi bila recimo nedelja, bi bilo slišati lepše zame! :?

Radolca prever datum, petek je 6.6., ta tek pa je 6.7., se pravi 6. julija in je nedelja :wink:
Uporabniški avatar
 Radolca
mitjas napisal/-a:
Radolca napisal/-a:Tomaž, po pravici povedano mi ni v petkih na tekmovanja za hodit. Če bi bila recimo nedelja, bi bilo slišati lepše zame! :?

Radolca prever datum, petek je 6.6., ta tek pa je 6.7., se pravi 6. julija in je nedelja :wink:

Hvala mitja, sem gledal samo prvo cifro :oops:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Radolca napisal/-a:
mitjas napisal/-a:

Hvala mitja, sem gledal samo prvo cifro :oops:

Ponavadi je človek tako impresioniran, da ima pred seboj čisto napačno cifro.
Tako se je meni dogodil, ampak resnično.Lansko leto so bile znamenite trojke.
Jaz bil sveto prepričan da imamo v nedeljo štart, ko me Darcy pokliče in pravi kje sem :oops: .Jaz pa tedaj na kolesu en trening.Jest pa kva a ni jutri.
Najrajši bi se v zemljo vgreznil dijo porko.
Še cel vikend nisem bil dober.
Tako da mislim, da boš ti kar ta prav datum videl.
Torej se vidimo, da nam bo čimbolj lepo.
ČAO!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Bojan Ambrožič napisal/-a:Že 3. let planiram iti na ta tek, pa tudi letos ne bom imel časa.

Ali je prišla vmes višja sila ali kaj :lol: !
Človek nikoli ne sme obupati, ker upanje zmeraj obstaja!
Imejte se lepo kjerkoli vas nesejo noge in telo!
ČAO!
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
Še najbližje dirki sem bil predlani, a sem si 10 ur pred dirko zvil gleženj. Lansko leto, so se starši spomnili, da moramo na dopust.

Letos pa imam izpit za planinskega vodnika.

Sedaj spomladi pa nimam časa za tekme, ker je matura ponavadi ob sobotah. Tudi na Mohor me ne bo.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
No sedaj je pa končno ugledala luč sveta angleška inačica, trenutno samo za 3.Tek po ulicah Krope 2008.Ko pa bo takoj čas pa seveda še ves preostali del spletne strani ad olimpik.
Kako izgleda si lahko ogledate!Torej se vidimo na 3.Teku po ulicah Krope 2008.
http://www.adolimpik.eu/index_en.html
ČAO!
Uporabniški avatar
 dannae
Tomaž, tale tek je eden izmed mojih planov za 2008. Mi je od lani ostal v tako lepem spominu! Žal pa se z dopusta vračam ravno 6. Tako, da pridem le, če bo na morju deževalo in bomo prej zaključili. Pa drugo leto.
Torej želim ti uspešno izveden tek in ne previsokih temperatur za tekmovalce.

Pozdravček
d
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Kar se pa tiče temperatur, je pa takole vreme pravijo da bo :lol: :wink: .
Hlajenje bo pa tudi vklopljeno na istem mestu, tako da :wink: ni panike.
Hvala za lepe želje in upam, da se vidimo na 2.Teku na Vodiško planino 2008 ali pa na FILIPIDOVEM POHODU, ki ga bomo priredili konec leta, datum bo pa tudi objavljen.
Lep dan vsem!
Uporabniški avatar
 Radolca
Letos se bom pa tudi jaz pridružil zadovoljnim tekačem na 3. teku v Kropi.
Kolikor poznam Kropo, bo pol poti šlo navzdol, pol pa navzgor. Ali imam prav?
Sicer niso ravno vzponi :!: :?: :D
Uporabniški avatar
 mitjas
Prav imaš Radolca, pol gor pol dol.
Ni pa tko nedolžen tisti klanec, sploh ko se tretjič vzpenjaš. Polar mi je lani nameril 220m vzponov :?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA