Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 kovit
klatez napisal/-a:(pričakovano...)

Ko bi mi njih razumeli...

Sicer pa poglejmo malo okoli sebe po t.i. rekreativnem športu...

Gledamo lahko in si mislimo svoje. Ampak po moje bo pršel dan ko bojo tud kakšnga rekreativca zmeril...in takrat se bomo pa mal smejal.
Uporabniški avatar
 tadejk
So jih že "zmerili" in so bili pozitivni, ampak se je kot pri profijih pokazalo, da imajo revčki samo astmo in močno osteoporozo :roll:

Ampak to je neskončna tema in upam, da se je ne lotimo.
Uporabniški avatar
 lenči
Classix, res si me nasmejalSlika . Ampak jaz se ta pravemu "dopingu" beri Slika ne bom odpovedala. Sam :evil: , kje naj najdem kakšnega, da me bo na moji 21k tako motiviral Slika. Pa brez dobre Slika ne bo šlo, seveda. Ampak jaz sem polžja sekcija :lol: .

Sicer pa vsak ve zase, zakaj, kako in na kakšne način kaj počne.
Uporabniški avatar
 _mt_
Žalostno, žalostno tole s Heleno. :cry:
Uporabniški avatar
 Vreme
Nič Classix bo treba tvoje rezultate iz Radenc razveljaviti :), na nočni 10tki pa se pazi doping kontrole :D

Helena pravi, da bo dokazala svojo nedolžnost, bomo videli. In to že drugič!!!
Uporabniški avatar
 5rca
Classix napisal/-a:K vragu...tudi moj rezultat iz Radencev naj se briše. Bil sem dopingiran...od prvega do petega kilometra je pred menoj tekla dekla z fantastično postavo, vihravih blond las spetih v čop. Njene pajkice bi morale biti nominirane za embalažo leta. Potem mi je ušla. Nekje na šestem kilometru sem cuzal gel z večjo slastjo kot Rafael Nadal pred finalom letošnjega grand slama v Parizu...naslednja dva dni nisem imel težav z zaprtjem. Verjetno se je tudi Rafi kmalu ''prisralo'', saj si je non-stop vlekel hlače iz šupka in Rogerja odpihnil v dobri uri in pol. Nekje na osmem kilometru mi je @ maša ponudila bonbon. Zavrnil sem ga, ker so se ji učke že čudno svetile...seveda mi je ušla. Od tam pa do cilja me je dopingiralo sonce, visoka zračna vlažnost in vsega naveličani redarji ob trasi, kateri so komaj čakali, da se še mi zadnji odritamo mimo, da bodo lahko sedli v senco in se zadopingirali z pol litra primerno ohlajenega antidehidracijskega zvarka. Ehh vsa rekreacija je en sam doping...

:rol: :rol: :rol:

še dobr, da me ni Helenca Javornikova prehitela u Radencih ... bi bila danes prav zares jezna :twisted: :twisted: :roll:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
classix - tole je bilo.... :rol: :rol: :rol: ampak: živa resnica :!:

tole kar se zadnje čase dogaja v športu je že zelo žalostno :cry: . dobro, verjamem in približno vem sama po sebi, da ko enkrat začutiš, da si sposoben več, hočeš več in več in več.... , ko te zagrabi, da greš prek meje... ampak, da greš prek te meje, da nedovoljene substance "delajo" namesto tebe - to se mi zdi krepko mimo. ker se sigurno konec koncev vprašaš: kdo sploh sem, kaj sem, sem res to pravi jaz????? skratka: beda! žal mi je vseh tistih, ki se "spustijo" v to :nono: :bum: ja, lahko se tepejo po glavi!

p.s. bravo za polžke - cenim jih bolj, kot vse tiste "zlate" Helence in njej podobne :!:
 klopotec
Kaj ni logično?
 usmiljeni_brat
To da imaš dva pozitivna vzorca pa uspeš nekoga prepričat da nista pozitivna.
 klopotec
Aha. Ja, odvisno kdo koga prepričuje.
Jaz pa sem ji v Radencih tako navdušeno ploskal, da so me roke bolele.
Bik neumen. V bodoče bom prišparal dlani za tiste, ki prihajajo v cilj med zadnjimi. Samo, imam en problemček. Takrat sem še precej upehan od svojega prihoda v cilj in bom težko ploskal. Se bom pa potrudil.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Zdravniki tekači, športniki ( PACIENTI ???????? ) to je lahko večna dilema.Moram pa priznati da je astma hudič, če jo seveda resno imaš.Ampak zdravnik ti lahko napiše marsikaj če ga osebno poznaš.Ampak a je kdo izmed okrivljenih pomislil, da ima za seboj in okol ljudi ki jim je vzornik in ki bi moral nekako jim dati vedeti, da naj ljudje ne uporabljajo vseh teh byby stvarc.Da na koncu sfaširaš svoje telo slej ko prej.
Samo pol se pa izgovarjajo da to ni bilo to in to ni bilo ono!
Ja dokler ji ne dokažejo je zame nedolžna.Čeprav se že dolgo časa poca vse okoli nje.Je pač ženska se odločila za tekaško kariero in ne za družino.Jo je treba spoštovati to njeno odločitev.Kaj čmo tud taki ljudje obstajajo na svetu!
ČAO!
P.S.
Pa brez zamere.Vsaka glava ima v danem trenutku svoje razmišljanje.Tudi Jolanda Čeplak je bilo do tistega trenutka ko ji niso dokazali 100% dopinga zame nedolžna.Čeprav lahko kljub temu nosi večni pečat.
Uživajte in se vidimo na 3.Teku po ulicah Krope 2008
"SKOZI KROPO V EVROPO IN V SVET"
Uporabniški avatar
 Mija
Tudi za mene je Helena Javornik izgubila vso kredibilnost - če ne že prvič, ko so jo dobili (čeprav je bila kasneje oproščena), pa sedaj. Še vedno namreč naivno verjamem v šampione, ki so 100 % čisti in katerih rezultati so plod njihovega dela in njihove nadarjenosti. In Helene več ne vidim med njimi.....
:evil: :!:
Uporabniški avatar
 natasa
Mija napisal/-a:Tudi za mene je Helena Javornik izgubila vso kredibilnost - če ne že prvič, ko so jo dobili (čeprav je bila kasneje oproščena), pa sedaj. Še vedno namreč naivno verjamem v šampione, ki so 100 % čisti in katerih rezultati so plod njihovega dela in njihove nadarjenosti. In Helene več ne vidim med njimi.....
:evil: :!:

Se strinjam !!! :(

Ampak ali RES lahko naredijo napako 2x pri isti atletinji :twisted: .

Žal močno dvomim!! :?
Uporabniški avatar
 MatjazV
Hmm,

težko sodim kaj je res in kaj ne. Vem pa sigurno, da Helena zelo trdo trenira. O tem sem se prepričal osebno, na skupnih treningih na stezi in na pripravah v Medulinu. Lahko rečem, da je pri nas malo tekačev, ki so sposobni opraviti tako težke treninge ali pa z njenim tempom teči na daljših razdaljah in maratonu.

Sva tudi govorila v Radencih in mi je zagotovila, da ni jemala nobenih poživil.

Ne postavljam se na nobeno stran, ker pa zelo dobro poznam njene kvalitete, ji vsaj krivice ne bom delal, dokler, če, ne bo dokazano drugače.

Lp, MatjazV

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA