Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 izyemna
Hoj, samo na kratko:
bilo je super, sploh takole brez priprav.
Moj prvi triatlon - juhuhu.
Vzusje pa prav posebno, ko se nas je zbralo toliko TF-jevcev. In hvala za vse spodbude sotekmovalcev!
Bravooooo seveda organizatorju Predragu :clap: - ne le za organizacijo, tudi za vreme :wink: .

Uzivajte :D
PS afer je bil pa pika na i (z ali brez neoprena :wink:)
PPS fotke pa, ko pridem z dopusta
Uporabniški avatar
 MatjazV
ČESTITKE! Super ste tole odšportali. Mogoče se vam naslednje leto pridružim tudi jaz.

LP, MatjazV
Uporabniški avatar
 Sončka
Hoj,
zdaj pa še moje poročilce. Najbolj vesela sem bila lepega vremena in dejstva, da je bilo morje res toplo 22 stopinj. :D
Zjutraj sva z Raziskovalcem prišla, ko se je še vse postavljalo in moram reči, da sem se malo spraševala, kako jim bo vse skupaj uspelo. :?: In jim je. :!: Predrag, hvala za super organiziran Triatlon in seveda Dannae za narejeno reklamo. :clap:
Pred tekmo pa le začutim malo treme, ki je splahnela šele po nekaj minutnem plavanju. Malo me je zagrabila tudi panika, saj 750m ni tako malo in voda je bila kar globoka... Brrrr. :oops:
Kolo je šlo hitro, 10km v eno smer in 10km v drugo. Dannae, priznam, da sem te malo lovila, prdvsem v vodi, ko pa sem videla, da si kar kakšno minuto pred mano, sem ostala pač vesela, da sem ti tesno dihala za ovratnik. He-he.
Še najtežje je šel tek, noge so bile okorne od kolesa, telo pa že zmatrano. V cilj pritekla ravno prav zmatrana, kar pomeni, da je bila regeneracija hitra in sem danes že ok, samo še ramenski obroč čutim od plavanja.
Triatlon je res super: voda izniči vse napake v hranjenju iz prejšnjega dne, na kolesu ni nikoli vroče in tek predstavlja en majhen delček...
TF družba pa sploh enkratna, bila sem vesela vsakega, ki sem ga na novo spoznala ali pa ponovno srečala.

:TF)

Čestitke vsem za odlične dosežke.
Lp, Sončka
Uporabniški avatar
 june
Ojla,

tud zame je bil prvi.... in gotovo ne zadnji... stvar te definitivno o(za)svoji :lol:
...ni kaj dodati, super družba (hvala dannae, lufer in fika in vsi ostali :cast:)... krasno vreme, dobra organizacija... skratka enkraten dan...

after je bil pa itak... zakon :wink: ,

upam, da se kmalu spet vidimo...

lp, june
Uporabniški avatar
 miro
Tudi jaz pohvale za organizacijo. Redarji so bili številni in so dobro opravili delo.
Tudi vzdušje dobro, saj je prevladoval TF - prav vesel sem bil, da sem vas ponovno, toliko srečal.
Pika nogavička (Dana), je pa tudi zelo napredovala, lani sem jo ujel že na kolesu, letos pa komaj na teku. Tudi Tina se je izyemno borila.
Čestitke vsem udeležencem!
Tudi fotografi dobro opravili svoje delo, tudi njim hvala!
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 predrag
Zahvaljujemo se vsem tekmovalcem in prijateljem športa, kot tudi najbolj številčnem klubu :TF) .
Čestitke za pogum, (vi za vi prethodnih vremenskih razmer - večdnevnega dežja) in dobro voljo, kot tudi vremenu pa nasplošno - res čarovni INTERMEZZO med dežjem,
stezo smo iz istega razloga markirali polnočno, in zaradi tega danes zvečer - web rezultati in fotogalerija, drugač v arhivi > 1000 fotografij.
Lh za donirane fotke Dadi, TF ekipi in domači gran turizmo TF družbi.
LP, z posebnim veseljem se vidimo že čez 10 (deset) dni, naslednje, ne prezrite dogodek leta:
event of the year - "Športni dan D" http://www.maratonumag.hr/prijevodi_slo ... zaljev.htm
Uporabniški avatar
 predrag
Zahvaljujemo se vsem tekmovalcem in prijateljem športa, kot tudi najbolj številčnem klubu :TF) .
Čestitke za pogum, (vi za vi prethodnih vremenskih razmer - večdnevnega dežja) in dobro voljo, kot tudi vremenu pa nasplošno - res čarovni INTERMEZZO med dežjem,
stezo smo iz istega razloga markirali polnočno, in zaradi tega danes zvečer - web rezultati in fotogalerija, drugač v arhivi > 1000 fotografij.
Lh za donirane fotke Dadi, TF ekipi in domači gran turizmo TF družbi.
LP, z posebnim veseljem se vidimo že čez 10 (deset) dni, naslednje, ne prezrite dogodek leta:
event of the year - "Športni dan D" http://www.maratonumag.hr/prijevodi_slo ... zaljev.htm
 damjan10
kje bi našel rezultate sprinta!
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Super, še posebej ker je po panogah.

MIJO BEBIĆ 38 01:04:12 00:24:15 (59) 00:20:05 (1) 00:19:52 (8)

Zanimivo, tale triatlonec je kolo naredil s povprečjem 60km na uro, 10 minut hitreje kot zmagovalec. Z vode naj bi prišel za menoj, očitno je tako hitro padel mimo na biciklu, da ga nisem utegnil opaziti, ali pa sem ga zamenjal z motoristom. :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 Laufer
Ja rezultati so prav zanimivi. Kar dolgo sem se namakal, kronometer tudi ni bil po mojih željah, tekel pa sem kot penzionist (tempo 5,48min/km), ker sem se bal, da me bo ponovno kaj zagrabilo.
Važno je, da sem preživel.
Uporabniški avatar
 predrag
8) Pozdravljeni, napako bomo poriktali, zvečer pa photogallery ST.
Uporabniški avatar
 izyemna
Hoj,
tule so obljubljene fotke (by Dado)

Pa se moji vtisi:
glede na sobotno vreme, ki ni obetalo nic prijetnih temperatur, me v nedeljo ni niti malo mikalo v mrzlo vodo. Imela sem razlicne plane s plavalno obleko, pa se je v soncnem jutru le izkazalo, da glede tega ne bo potrebno skrbeti. Ko sem bila enkrat v vodi, sploh ni bilo casa razmisljati o temperaturah, ampak bolj, kako za vraga naj se lotim prehitevanja tekmovalca pred mano, ki je pri kravljanju cik-cakal sem in tja in mi vedno znova krizal pot.
Iz vode na kolo mi je delala tezave le suha obleka, ki se ni in ni hotela »posvaljkati« name.
Tezji je bil prehod kolo-tek. Zdaj res vem, kaj pomenijo svincene noge. In slo je res zelo pocasi. Nekje sredi poti sem ugotovila, da sem sla na kolesu res prehitro in porabila prevec energije (cenimasspecialkejeressran…). Ampak veselje na cilju :juhuhu: – in vse muke so bile pozabljene.

So se pa organizatorji res potrudili za najavljanje tekmovalcev pri vseh transferjih – mislim, da tolikoktrat se nisem slisala svojega imena po zvocniku :D .

After pa kot after – vedno super, poln smeha in zabave. Nekaterim se ni bilo dovolj in so sli se malo plavat in skusali ujet se kako jadrnico na morju :wink: .

Hvala vsem za vzpodbude, tivolskim vidram pa za pogum za udelezbo!

lp :D
Nazadnje spremenil izyemna, dne 03 Okt 2008, 08:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Super fotke, bravo Dado.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA