Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Damijan
A potem zamenjamo "km" za "kg"? :lol:
 saška
Dobra ideja :D. Najprej tek, na koncu pa finiš s čokolado.
Uporabniški avatar
 Vreme
Damijan napisal/-a:A potem zamenjamo "km" za "kg"? :lol:

Dolgo sem bil tiho, a sedaj ne morem več. jaz sem namreč pravi sladko sned, pa saj kdo me pozna bo rekel, da se vidi. Tako da ideja km za kg je več kot dobrodošla. Torej bom začel povečevati kilometrino :D
Uporabniški avatar
 zajc
Ker sem jaz vedno lačen, stalno nekaj jem. Občasno imam obdobja, ko pred mano ni varna niti ena sladkarija, samo da je sladko. Ob napadu lakote, sem se pol ure nazaj odločil, da grem v trgovino po ene napolitanke (tiste "tamodre"). V trgovini takoj najdem polico z napolitankami in jih vzamem in grem proti blagajni. Bližje sem bil blagajni, bolj se mi je oglašala vest: "Kaj so pisali na TF, da navaden sladkor ni dober, da je treba hranilne snovi dobivati iz naravne hrane, ker se samo tako dobro izkoristi itd..." Skratka, z moralnim mačkom sem se obrnil nazaj, vrnil napolitanke in šel po banane. Da pa to še ni dovolj, sem kupil Donat Mg, da bom lahko izpustil 2 ali 3 šumeče magnezijeve tablete. Tako, zdaj se nažiram z bananami in previdno, počasi srkam Donat, da me ne bo preveč "odprlo" :twisted:

Joj, kako bi zdaj pojedel tiste "tamodre" napolitanke :oops:
Uporabniški avatar
 Samo:-)
Jaz sem tudi maksi sladkosned, čeprav se to po kg ravno ne vidi. Očitno pojem premalo ostale hrane :?

V zadnjem času sem resno začel omejevati sladkarije - malo je kriva tudi vaša diskusija. Glej ga zlomka, res se počutim bolje. Manj utrujenosti, več energije... Super! :P

...kljub temu pa moram še vedno priznati, da je Kresnička zakon :oops: ...

... ja težka je to čisto brez sladkarij :oops:

P.S.: Sem bil danes s kolesom na Pohorju in me je pošteno pralo Slika, še dobro da sta bili z menoj tudi dve čokoladki, ki sta me tolažili in vlivali voljo Slika

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA