Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Vlajko
Tudi fižolovi himni v lastni izvedbi rad prisluhnem, kadar tečem v "solo" družbi. :lol:
Uporabniški avatar
 Tina1
Sam eno vprašanje tukaj glede tega, kam montirate ipoda med tekom? :oops:
Mam kr težave s tem. Do zdej sm si ga samo zataknila za hlače, žepka za na roko nimam, žepa tudi sicer ne, je kakšna druga uporabna varianta?
 spela*
Jaz poslušam sotekače, ptiče, avtomobile, ko tečem v bližini cest, včasih si pa tudi v mislih kaj zapojem. :wink:
 Gregi
Hmmm, na iPodu imam cca. 150 pesmi, ki se mi poljubno "mešajo"... Za powersong imam Firesarter od Prodigy, vzdigne me pa tudi "Sound of San Francisco" od Global DJays...
Za "ritem" pa ponavadi poskrbi kar Rob thomas s svojimi malimi čudeži (Little Wonders)...
Tina1 napisal/-a:Sam eno vprašanje tukaj glede tega, kam montirate ipoda med tekom? :oops:
Uporabljam iPod v kombinaciji s copati (Nike+)... zato sem kupil "armband" namenjen prav za to, pa Sennheiser slušalke, odlična kombinacija... http://store.nike.com/emeastore/?sitesrc=EMEAPL&ref=http://nikeplusemea.com#,en,,url;stage,prod_grid-311716-311833-164542//161843//0--0/|3
 Jru
Uporabljam originalni nike "armband" in tudi "generičnega", ki sem ga pred kratkim kupil preko amazona. Razlika je v tem, da lahko pri generičnem vidim na ekranček, kar je pratično pri organiziranih tekih, da veš ali te je začel štopati ali ne. Slabša stran generičnega je ožji pas, ki v kolikor si ga zategneš nekoliko preveč prej tišči od originalnega. Dobiš pa zraven generičnega še žepek, s katerim lahko uporabljaš nike+ chip na copatih drugih znamk.

in še link:
http://www.amazon.com/Tuneband-Grantwoo ... B0010B1KZ2

V kolikor imaš ipod nano tretje generacije in ti je všeč generičen armband firme kot na linku mi sporoči, saj sem pri prejšnem naročilu dobil kupon za 10% popusta, ki ga rade volje odstopim.

Pozdrave,

jru
Uporabniški avatar
 Tina1
Imam ipoda 3. generacije. Mogoče bi nabavila pas za roko, čeprav mislim, da bi me motilo ga nosit tam. Kaj pa kej za okoli pasu al pa da kr na hlače namestim? Mogoče pa bom kr kakšno torbico-žepek kupila. Zdej sm se znašla tako, da si pomagam s knoflicami in staro nogavico, ki sem jo odrezala ;)
Uporabniški avatar
 majcha72
:cast: :cast: :cast: :cast: :cast:
Tina1, hvala za idejo!
Jaz imam torbico za okrog roke za mojo MP žvauco, ampak me zdaj, ko imam majice brez rokav, kar malo moti, sploh zdaj, ko je vročina. Žepek imam pa tudi samo na enih (no, edinih :oops: ) tekaških pajkicah, ki jih premorem.
Po drugi strani imam pa po treh otrocih doma eno goro mini štumfkov... Zdajle gre en z mano po ljubljanskih ulicah, varno pripet s knofljico na notranjo stran pajkic. Pa da vidmo. :wink:
Uporabniški avatar
 majcha72
Dela, jupiiii! :D
Nova obvezna oprema v tekaškem nahrbtniku: kakšen par nogavičk za dojenčka in kakšna knofljica. Človek nikoli ne ve. :D

Je pa čist prevroče za tek, kljub pozni uri. Tekaška vnema je popustila pred vročino. Tako sem si želela uspešno načeti teden 6/13, pa ni šlo. No ja, pa drugič.
Uporabniški avatar
 Tina1
Lepo, da tudi tebi koristi tak žepek :) je kar praktično, na izgled pa se ne oziram preveč. Js ga pa nosim kr na zunanji strani hlač, z eno knoflico je pripet zgoraj, da ven ne pade ipod ;), z drugo pa spodaj, da ne opleta.
Uporabniški avatar
 majcha72
Vidiš, izboljšava: pripneš jih na notranjo stran hlač, prihraniš pri knofljicah, pa še zgleda. :D :D :D
Sinoči sem res pripravila par nogavičk in dve knofljici v tekaški nahrbtnik. Je že v avtu, pripravljen za prvi dopustek. Tam bo klima bolj prijazna kot tukaj. Zdaj se moram samo še odločit, ali izpeljem vse ponovitve, ker sem včeraj odnehala na tričetrt ali zamižim na eno oko in grem dalje po programu.
Uživajte!!!
Uporabniški avatar
 Ksenija
muzka za tek... ravno s temle se zadnje čase ukvarjam. Ponavadi prisluhnem šepetu listja pa opazujem barve potoka ;) ampak kadar rabim vzpodbudo, predvsem če ne gre ali pa če ni moj dan, če se misli vrtijo v krogu ene zadeve,potem paše glasba... predvsem kadar "tečem" po okoliških hribih pa so 3 ure pa pol kar dolga doba za pogovore sam s seboj... in moja lsita je zelo zanimiva, začne se recimo z Rebeko in njeno brez sramu, nato je na vrsti I feel good, Alenka Godec Mesto sanj, tudi Pika Božič in Vroče, pa Cher, pa Summer 69 pa I will survive, Vanessa Mae, Omar, Ugasi me - Parni Valjak, Van Halen Jump pa na moje Nativ American Indian music ne smem pozabit... torej en sam bluzzz... polžji bluuzzzz ;)
Uporabniški avatar
 UršaR
Meni je muziko na mp3 naložil možek. Sem bila huda, ker je dal gor same "njegove" komade. No, zdaj jih ne zamenjam - ni šans! Ni lepšega kot tek ob Metallici, Ramsteinih, Zabranjenem pušenju, Hladnem pivu, Rock Partyzanih ipd. No, je lepše - tek v tišini, ampak včasih paše tudi malo ropotanja v ušesih. :D

LP, Urša
 MKC
jaz navadno poslušam kar radio...in ker grem teči ponavadi okoli 18.00 je takrat na radiu salomon ravno mal bol zivahna muska(ki je sicer redno ne poslusam), jo pa takrat malo za spremembo.
Uporabniški avatar
 Ksenija
jaz pa sem se malce odklopila od radia ;)
sem dolgooo bila član radijske ekipe, pa mi sedaj prav paše malce odklop... takrat je bila določena radijska postaja 25 ur na dan priklopljena ;) zaradi narave dela haha
Urša a je Hard as a rock kej podobnega tvoji izbiri.. tud kaj takšnega se najde... pa Bon Jovi seveda ne manjka...
sem že malce starejša haha pa sem že bolj umirjena baje ;)
 Ervina
Samo za laufanje trenutno: Epica, Nightwish in Therion.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA