Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Jožko
Ola Zvone in kompanija, čas je za vstajanje in pripravo na pot. Čakajo vas prelepe potke po grapah in vrhovi Baške grape. Poti so urejene in označene tako, da se ni za bati, da bi zašli ali kakor koli drugega povezanega z orjentacijo. Mislim, da se vam tekači lahko zahvalijo, ker jim boste otresli jutranjo roso z mlade travice.
Srečno na pot, se vidimo na Petrovem brdu :!:
Uporabniški avatar
 zvone
POzdravljeni!

Zaenkrat hvala vsem, v mojem in v imenu Žarkota in Leona!

Upamo, da bomo kaj več (lahko) povedali v soboto popoldan ...

Štaratmo po načrtu, danes ob 14 h.

Tudi mi vam želimo uspešen nastop .

Lep dan še naprej! Zvone
 Jožko
Fantje so štartalo 15 min. prej kot je bilo rečeno. So tako naspidirani, da jih ni bilo več za zadrževat :D Vreme se stabilizira in upajmo, da jim bo služilo in seveda tudi vsem nam. Držte se :!:
Uporabniški avatar
 cvalenti
Jožko napisal/-a:Fantje so štartalo 15 min. prej kot je bilo rečeno. So tako naspidirani, da jih ni bilo več za zadrževat :D Vreme se stabilizira in upajmo, da jim bo služilo in seveda tudi vsem nam. Držte se :!:

Koliko pogumnežev pa se je spustilo v ta extrem.
Uporabniški avatar
 50cent
Trije (Zvone, Leon in Žarko).

Ja upam, da jim bo vreme služilo :) , ker prav v tem trenutku v Mariboru lije kot za stavo.

Lp :)
Uporabniški avatar
 vencelj
[quote="vencelj
V Železnikih se je prav zdaj ulilo, kako je neki na progi :?:

[/quote]

Ulilo se je, pa prav hitro šlo tudi naprej. Sedaj je že spet sonce. Hudega z vremenom ni bilo in tudi ne bo.
Je pa prav takrat, kmalu po odhodu trojke, nekdo zaključil krog (ne vem, kdo je, morda se bo pa sam kaj javil s poročilom :?: )
lp, vencelj
 Jožko
Prvi krog so fantje uspešno zaključli in sedaj so že krepko v drugem. Končali ga bodo nekje po peti uri zjutraj. Noč je še dolga in upajmo, da jih ne bo preveč izmučila.
Srečno in varno pot jim želimo vsi skupaj.
 gozdni
tri kroge končal samo žarko-kapo dol pred tem dosežkom-sem tekel na tekmi samo enega,pa nebi več
 Jožko
Ja res je tri kroge in s tem vpis v klub prijateljev GM4O EKSTREMNO je dosegel samo Žarko vse čestitke za opravljen podvg! Zvone in Leon pa bosta svojo zgodbo napisala sama. Vseeno pa vsem trem čestitke za zbran pogum in voljo za začetek in opravljen krog in pol. :!: :D
Uporabniški avatar
 50cent
Tudi z moje strani čestitke Žarkotu :laola .
V vsakem primeru tudi čestitke Zvonetu in Leonu :cast: .
Zvone je pa spet dokazal kako velika osebnost je :cast: :cast: :cast: ...malo je takih (mi je Jožko povedal zgodbo)....sicer pa naj vtise pubeci sami povedo.

Lp :)
Uporabniški avatar
 AVI
...še čestitke z moje strani, vsem ki so sploh zbrali voljo in pogum, ter se podali na to dolgo pot.... :cast1:

....ali je možno zvedeti, kaj več o samem popotovanju....kako je potekalo, itd....
Uporabniški avatar
 Z*
In Zvone je bil v cilju videti spočit, kot da je prišel od nedeljse maše. :lol: Semjul je pa že tam načrtoval tisti naslednjič, ko bo ratalo! That's the spirit! Da ne govorim o Žarku, ki je celo 3. krog pretekel v neverjetnem času cca 5.30! :cast:
Uporabniški avatar
 semjul
:D

povedati svojo zgodbo, ni velike filozofije.

Preslabo fizično pripravljen za 3x 8 ur, čas me je povozil v drugem krogu, svoje so dodali krči in žulji.

Sem pa spoznal progo, je enkratna, ostaja mi izziv, katerega sigurno še sprejmem, vendar z večjim spoštovanjem(treningom), kot prvič.

Spoznal sem tudi čudovite ljudi, ki so nas podpirali in nam nudili podporo in nas vzpodbujali, tudi s toplim štrudlom ob 22. v Huda južni, čevapčiči na koči v Podbrdu, bivakom , logistiko, mislim, da ne bi mogli imeti boljših pogojev, zato je poraz še težji.

Hvala vam, Jožko z ženo, oskrbnik Rudi in vsem ostalim, ki ste se trudili z nami.

Žarko je bil razred zase, še enkrat čestitke!

Nekaj slik in morda še kakšna beseda pa sledi.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA