Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 GORSKI KOZEL
Živijo.Mene pa zanima če je že katera ekipa ko je bila na stopnickah dobila majice nike.Poslal sem na mail katerega sem moral, potem dobil odgovor da se opravicujejo za dolg postopek ko ena ekipa se ni dala cifer o velikosti majic.Potem so napisali da dobimo po pošti.Zdej pa je že okol 2 meseca po tekmi pa še vedno nič. :evil:
 gd
GORSKI KOZEL napisal/-a:Živijo.Mene pa zanima če je že katera ekipa ko je bila na stopnickah dobila majice nike.Poslal sem na mail katerega sem moral, potem dobil odgovor da se opravicujejo za dolg postopek ko ena ekipa se ni dala cifer o velikosti majic.Potem so napisali da dobimo po pošti.Zdej pa je že okol 2 meseca po tekmi pa še vedno nič. :evil:

Se pridružujem tvoji graji. Tudi mi čakamo na nagrado. Večkrat sem klical po telefonu, nazadnje prejšnji teden, ko so mi povedali, da naj bi nagrado dobili tekom tega oziroma tedna, ki prihaja. Počakajmo še ta teden, da vidimo.

LP gd

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA