Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 solatka
zvezdicas napisal/-a:Aja, tudi jaz razmišljam o nočni 10ki, samo se mi zaenkrat še zdi veliko km to, pa še če bo vroče :roll: Aja, kdaj pa zdaj tekate, ko je prava poletna vročina? Jaz po 21h zvečer, samo je še takrat kar vroče ...

Lepo se imejte, veliko se smejte in dobro tekajte...

SEj ob 10 zvečer ponavadi ni več (tako zelo) vroče :wink:
Uporabniški avatar
 solatka
Bom kar tule vprašala.
Vsi ki greste na nočno desetko... kako boste s prenočišči? jaz se odločam med kampom in hostlom (backpack pa še neki).

Kaj mi priporočate? Kaj je bolj ugodno?
Uporabniški avatar
 Classix
solatka napisal/-a:... kako boste s prenočišči?

Prenočišče...kakšno prenočišče ? V skrajni sili bo stari večkrat preizkušeni in preverjeni hotel ''nadam se vedrom nebu'' povsem dovolj... :mrgreen:
Uporabniški avatar
 solatka
Classix napisal/-a:
solatka napisal/-a:... kako boste s prenočišči?

Prenočišče...kakšno prenočišče ? V skrajni sili bo stari večkrat preizkušeni in preverjeni hotel ''nadam se vedrom nebu'' povsem dovolj... :mrgreen:

Tudi sama sem imela nekaj takega v mislih, ampak ne vem kako je z možmi postave pa s spanjem na prostem. Če bi mela avto se sploh ne bi sekirala.... tako pa ne bi rada sredi noči vedrila pod kako smreko vsa premočena.
 Mitja Kravos
Pa ali se sploh splace sekirat in razmisljat? Sej kamp je 11.5 EUR, pa za en dan ne bo hud zalogaj .... Prides, postavis, prespis, placas, gres, pa brez komplikacij ...
Uporabniški avatar
 d.m.r.
Zvezdicas, super, da si se oglasila, še ena več v naših vrstah :D .
Vročina je pa trenutno res ubijalska. :shock: Z možem sva za jutri načrtovala, da greva tečt v Celje, pa naju je navdušenje glede na te temperature minilo. Start je namreč že ob 18.
Zagotovo pa prideva na Bled, pa še otroka bosta šla zraven, pa še taščica najverjetneje... Me bo vsaj kdo slikal, ko bom prišla na cilj... :?
Uporabniški avatar
 Frikica
@Zvezdicas, dobrodošla v Polžji sekciji. Seveda te sprejmemo v svoje vrste. ;)

No, jaz sem se po tedenski pavzi končno spravila teči. Pavza je bila 2 dni čisto namerna, ostale dni pa niti ne, ampak je bilo polno drugih stvari, tako da sem tek malo spustila. Včeraj sem se le spravila v superge, tam nekje ob 20.30...sem mislila, da je vročina že popustila. Po prvem km sem že vedela, da bom zelo težko "nakvačkala" eno krajšo razdaljo. Zrak še vedno soparen, vroč...iz makedama je kar puhtelo... :-((
Tako da, tole tekanje ob večerih bo zgleda kar odpadlo. Bo treba prestaviti na jutranje ure... :roll:

Dober tek vsem...upam, da vas ta vročina ne ubija preveč... :)
Uporabniški avatar
 Tina1
Meni pa paše tek zvečer, ker pri nas ni tako vroče in je prav prijetno frišno že tam ob 20h 8)
Uporabniški avatar
 UršaR
Ojla polžki! In dobrodošla Zvezdicas!

Po 9 dnevni pavzi sem se včeraj spet spravila tečt. No, lažem, sem šla že v soboto, pa je bila noga še precej boleča (jah, tattoo) in rob superg je bil pretrd, tako, da sem po pol minute odnehala.

Včeraj pa sem šla. In sem povabila še svojega najdražjega zraven. NAPAKA!! :D Me je teral k hudič. Zadnjič sem za isto razdaljo porabila 1 uro in 8 sekund, včeraj pa 56 minut in 24 sekund. Kar razlika, kajne?! S tem, da sem po polovici rekla, da ne morem več in da bova zaključila, pa me je vzpodbujal, naj vztrajam. In sem. Moram reči, da sem bila ponosna nase, da sem zdržala in to v zame kar konkretnem tempu. Sicer me je priganjal predvsem po klancu navzdol, ker sama premalo "stegnem korak". Pa v klanec mi je malo pomagal (mi je nekaj kg pomagal prenest gor), da nisem preveč popustila v tempu. Sicer pa se je slišalo takole: "Ajde, gremo. Ne drobencljaj. Stegni korak. Gremo, dviguj noge. Ajde, nisva šla na hitro hojo, tečeva!..." Saj vem - se sliši kruto, ampak točno to jaz rabim. Da me nekdo priganja. Sama se prehitro zadovoljim s tem, da "tečem", pa čeprav ultra počasi. Čeprav sem mu včeraj rekla, da bom naslednjič temeljito premislila, predno ga povabim zraven, komaj čakam, da gre spet z mano.

Sva pa šla ob 20:40 in ob vodi in je bil zrak že kar znosen.

LP, Urša
Uporabniški avatar
 solatka
Mitja Kravos napisal/-a:Pa ali se sploh splace sekirat in razmisljat? Sej kamp je 11.5 EUR, pa za en dan ne bo hud zalogaj .... Prides, postavis, prespis, placas, gres, pa brez komplikacij ...

Pa dobro.... sej sem sam vprašala ker pač ne poznam kampov tam okrog.
Pa še v razmislek: nekateri pač nimamo denarja na pretek, veš. Pač trikrat razmislimo kam bomo kaj dali.

Zdej pa k teku. Jaz pa nisem tekla že od.... em... ne vem...
Vsekakor bom pa danes tekla. Upam da bo vročina že mal spustila do večera.
 Mitja Kravos
solatka napisal/-a:
Mitja Kravos napisal/-a:Pa ali se sploh splace sekirat in razmisljat? Sej kamp je 11.5 EUR, pa za en dan ne bo hud zalogaj .... Prides, postavis, prespis, placas, gres, pa brez komplikacij ...

Pa dobro.... sej sem sam vprašala ker pač ne poznam kampov tam okrog.
Pa še v razmislek: nekateri pač nimamo denarja na pretek, veš. Pač trikrat razmislimo kam bomo kaj dali.

Zdej pa k teku. Jaz pa nisem tekla že od.... em... ne vem...
Vsekakor bom pa danes tekla. Upam da bo vročina že mal spustila do večera.

Se oproscam ce je vse skupaj zvenelo grobo ... nisem mislu v takem stilu ...
Uporabniški avatar
 solatka
Mitja Kravos napisal/-a:Se oproscam ce je vse skupaj zvenelo grobo ... nisem mislu v takem stilu ...

Eh...sej verjetn ni blo... Sam jz sem hudo fejst nataknjena. (če bi bila Lenči, bi ti še nazorno naslikala kako to zgleda, ampak sem prelena za te zadeve ;-))

Bom raj nehala pisat.... :roll:
Uporabniški avatar
 Maša
Živjo Polžki!
Nekaj časa se že nisem javila, kar nekak nimam časa :lol: Tudi tekla nisem že dober teden, ampak opažam, da je tole zadnje dni kar trendi :shock: . Vroče je, treba tekat zgodaj zjutraj, ampak moj problem je, da hodim prepozno spat, da bi lahko zjutraj vstajala kot je treba. Mogoče bojo kmalu boljši časi in bom v svojem profesionalnem polžjem stilu spet predelala nekaj kilometrov.

Aja, seveda, še od DMja se nisem nič javila :roll: . Blo fajn, spoznala vse polžke (skor!), ki ste bile, spoznale ste ve mene oziroma bolj Bučko (njo je itak pol Tivolija spoznal), tekla sem polžje super in sploh je danes vse tko odlično, ker jutr ni službe! :P

LP, Maša
Uporabniški avatar
 Tina1
Včeraj sem pretekla svojih prvih 10 km!! :D Zvečer je blo lepo frišno, niti sonca ni bilo, prav fajn za tekanje. Tudi koleno me tokrat ni pretirano bolelo. Pulz pa je spet druga zgodba. Mela sem ga okoli 170, kr preveč.
Zanima me, koliko imate drugi/e pulz (predvsem med polžki) pri počasnem teku in če malo pospešite?
Uporabniški avatar
 lenči
Pozdravljeni polžki, zopet nazaj :wink: :lol: . Sporočam, da sem pretekla danes 6 km. Kje vraga najdejo zgoraj to vročino :evil: ? Že zjutraj je katastrofa. Ampak nisem mogla drugače, sem morala malo iti kilometre nabirat :wink: .

No, kilometre sem v teh treh dneh pridno nabirala. 1100 se jih je nabralo. Vreme čudovito, v hribih je prav prijetno. Fotograf je bil prav priden, čez 300 fotk je naredil. Nekaj za pokušino jih je na linku
http://www.moj-album.com/uredi/rabuzaa/12595825/
Seveda pa doživetja v srcu ostanejo.

Upam, da bo vročina malo popustila, da bomo lahko normalno tekli.

Tina1, jaz o pulzu raje ne govorim :oops: . Kakorkoli gledam, mam povprečje čez 160. Če pa pospešim, pa juhuhu naraste do 200. Ti pa kar zavidam hlad in lepe pogoje za tek :wink: .

Maša, lepo da si se javila še med polžki, saj dnevnik pa pridno pišeš :wink: . Bučka je pa res prisrčna :D .

Zvezdicas, lepo pozdravljena :D .

Počasnela, vidiš, spodbuda je zlata vredna :wink: . Kar izkoristiti takšne pozitivne zadeve, sam da ne boš iz polžje sekcije zaradi hitrosti izkočila :wink: :D .
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA