Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Semjul, kaj se matraš :wink:
Povej raje, kako si kaj zlizal žulje :shock:
Pred tabo je tudi naporen vikend. Dobro se drži. Uspeh je v zmernosti.
Uporabniški avatar
 semjul
ZdravkoC napisal/-a:Semjul, kaj se matraš :wink:
Povej raje, kako si kaj zlizal žulje :shock:
Pred tabo je tudi naporen vikend. Dobro se drži. Uspeh je v zmernosti.

:D

žulji, hm, na desni peti še ni popolnoma BP, ampak mislim da bi moralo tistih 100 km zdržati, bolj me čudi, da nekako ne pridem nazaj v pravo formo, tako, da sem že pomislil na obisk dohtarja.
Po tem vikendu se odločim.
Volje in želje opraviti pot mi ne manjka :D

Priznam pa, da sem pričakoval tudi tvojo udeležbo in čudi me, da se lahko upiraš taki vabi, to ti pa res ni podobno :shock:

Sedaj, ko mi je Pečenko danes zjutraj obljubil lepo vreme in dejal, da so v prihodnjih dneh nevihte zgolj izjeme, me pa po podplatih že prav srbi :wink:

Čuj ti, glava 1. lige, a si že prijavil :?:

Ravno mesec bo za regeneracijo in povratek v formo :!:
Uporabniški avatar
 DAVID 08
Tudi jaz imam probleme z žulji, od prejšnjih copat sem imel na vsaki nogi enega, ta novi so me pa tudi malenkost ožulili, samo ne bo hudega. Mi pa moja daje eno žavbo nanje, pa moram priznati, da kar pomaga.
Uporabniški avatar
 semjul
Na dan državnosti smo iz geoosa pri Vačah pospremili velikega slovenskega ultramaratonca Hilarija, ki se je tokrat odločil za 10000km dolgo pot s kolesom.Po izjemnih ultramaratonskih dosežkih, zadnji pred 4 leti ko je tekel v Bruselj, od danes kolesari proti Kitajski.
Bravo Hilarij!

<object width="0" height="0" classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0"></object><embed src="http://sc1.sclive.net/13.0.1385.0517/Web/Parts/PhotoAlbum/script/slideshow.swf" quality="high" FlashVars="assetsRSS=http://cid-2b6dc878cdac49b1.spaces.live.com/photos/cns!2B6DC878CDAC49B1!127/feed.rss" WMode="opaque" width="320" height="240" name="PanAndZoom" align="middle" allowScriptAccess="always" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></embed><br/><a href="http://cid-2b6dc878cdac49b1.spaces.live.com/photos/cns!2B6DC878CDAC49B1!127">Windows Live Spaces</a>
Uporabniški avatar
 DAVID 08
ZASAVJE - zbudi se!

Hilarij je že čez polovico poti, sam sem preživel tekaški krst na nočni 10 - ki na Bledu in sicer s časom 52.28 :) , mislim da je to odličen čas za tri mesece teka. Začel sem pa z nule, takorekoč s kavča. Drugač kej novga?

Dejte, javte se kej!

LP
Uporabniški avatar
 Ksenija
David 08 - čestitam...
zelo odličen čas... sama se še vedno nekaj trudim pa imam občutek, da se nikamor ne premaknem... sem pa danes se po naših hribih potepala
Uporabniški avatar
 DAVID 08
Čer!

Ksenja, se kdaj srečava okol Evroparka? Zdej bolj kombiniram tek( asfalt - makadam), sem šel že tud do Jesenovega pa nazaj (cca 10 km).
Zdej bom probu pa proti Radečam po desnem bregu Save, od steklarne se razume , ne iz Trbovelj :lol:.
Ja, 10ka na Bledu mi je pa kar uspela, pa zlo luštna proga, bi šel še avgusta na Poletov krog okol jezera, če bi bil glih na Bledu.
Jah, to bo to. Pa še jutr kej.

LP
Uporabniški avatar
 Ksenija
hm, ne vem moja turca je ravno tista cesta iz Jesenovga dol... (štartam pa v Vinah al pa kr po tej cesti v obe smeri) ... mogoče pa se res kdaj srečava al pa sva se ;) ponavad sem v rdeči majici pa moj zaščitni znak je kapa s šiltom

upam, da mi danes uspe kupit pravo obutev za tek... vidim da tole ne gre več pa še prave za v hribe... jah sem neskromno dekle
Uporabniški avatar
 grb
Ojla

Berem tele zasavske poste in veliko omenjate Europark. Zagorje mi sicer ni neznano a se mi ni sanjalo o cem govorite. Do sobote, ko smo imeli neko rodbinsko srecanje na Klancisu (ce se ne motim, lovski dom v glavnem) in se peljem mimo tistega parka. Moram pohvalit, da je ful lepo. Skoda da je Litija prevec zagamana da bi kej takega postavli.

G.
Uporabniški avatar
 Ksenija
no Grb tista cesta po kateri si se peljal je pa moj trening... v bistvu ko si se iz klančiš dol peljal ;) al pa grem naprej do klančiš in na Kisovec al pa na Jesenovo - variacij ogromno, želje tud, sam rezultati niso pravi ;) pa važno da uživam :laola
Uporabniški avatar
 grb
Ja saj so bili opazeni eni trije tekaci ko smo se peljali mimo.
Uporabniški avatar
 DAVID 08
Živ!

Po dolgem času spet na zasavski temi, po dolgem času spet šel teč. Že na nočni 10-ki mi je odstopil en del podplata :shock: ,(po 80 km) pa sem sam zalimal, ampak ni držalo dolgo, zato sem copate reklamiral. Zdej upam da bo zdržalo, drugač gremo spet nazaj. Matr, Adistar Control, dost drag copat, pa se odlima podplat. :evil:
Danes sem šel po 12-ih dnevih pavze na en lauf. Pretekel sem 6 km, pa sem mislu da me bo pobralo, drugač jih pretečem 10 brez problema. Se kr pozna neaktivnost. Aja, pa prvič sem šel teč z mp3-jem - kr nobl, sam vroče ku hudič, mi je dol tekl, pa žice, pa player na ritnem žepu, se mi je zdel da me vse veže, ah navadit se je treba, pa bo.

LP
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 20

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA