Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Miroslav
Mali pekel državnosti je za nami.
Na štartu je bilo 33 stopinj, na cilju pa 32.
Bilo je zelo vroče, šlo pa je.

Lep pozdrav in čestitke vsem udeleženim.
:D
Uporabniški avatar
 bobr
Popravek: bilo je zelooooo vroče :)

Moja odločitev za polovičko polovice je bila na mestu. Spet sem začel prehitro in nekako nisem pričakoval 110m višinske razlike :evil: :!: Vročina, klanci, pretiravanje in še kak izgovor mi je prinesel rezultat dobrih 46 minut na 10,5km trasi. Vsaj meča so zdržala in kot kaže je poškodba sanirana.

Čestitke vsem ki so zdržali to peklensko preizkušnjo :!:
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Bilo je res vroče, kar pa ni oviralo naših forumovk, da ne bi odnesle tri medalje iz tega pekla (MojcaZ 10,5 km, Lila, Sončka na 21,1 km).
Bravo vsi, ki smo se udeležili te tekaške savne.
:clap:
 nana
Ja, res je bilo vroče. Bravo vsem trem puncam :D No, pa tudi ostalim, ki ste se spopadali s krajšo ali daljšo varianto.
V Celju sem bila drugič in kar zadovoljna, saj kljub vročini nisem imela niti približno takšnih problemov kot v nedeljo v Domžalah.

@Bobr: po nagrado se je splačalo priti v Celje, saj je zelo pasala tudi k zelo dobremu golažu. Vse pohvale tebi, kakor tudi organizatorju (za golaž, da ne bo pomote - delitev številk je bila namreč pod kritiko).

Še bom prišla :D
Uporabniški avatar
 MatjazV
Uf, včeraj sem se pa pošteno namatral po peklenski vročini in sopari. V zadnjem delu prvega kroga sem se odločil, da bo pametneje zaviti v cilj, kot pa nadaljevati še en krog. Glede na okoliščine je bila to zelo pametna odločitev, saj bi se v nadaljevanju samo matral in skuril.

TF družba odlična ter varen in hiter prevoz z bobrovo limuzino. Hvala, se vidimo.

FOTKE

MatjazV
Uporabniški avatar
 Mojca99
No, jaz pa da se malo pohvalim :D :D :D : včeraj sem odtekla svojo prvo 21ko. :juhuhu: Okoliščine si res nisem izbrala najbolj primerne za svojo debitantsko preizkušnjo, ampak ker sem imela odlično družbo, je fajn šlo. Hehe, še srebrno medaljo sem dobila v svoji kategoriji. Je pa res, da je zelo malo žensk teklo 21ko :wink:, tako da ni bila ravno gneča. Ampak meni je najbolj važno, da sem dosegla svoj cilj!!
 klopotec
Mojca99 napisal/-a:No, jaz pa da se malo pohvalim :D :D :D : včeraj sem odtekla svojo prvo 21ko. :juhuhu: Okoliščine si res nisem izbrala najbolj primerne za svojo debitantsko preizkušnjo, ampak ker sem imela odlično družbo, je fajn šlo. Hehe, še srebrno medaljo sem dobila v svoji kategoriji. Je pa res, da je zelo malo žensk teklo 21ko :wink:, tako da ni bila ravno gneča. Ampak meni je najbolj važno, da sem dosegla svoj cilj!!

Čestitam Mojca. Mi je prav žal, da nisem bil prisoten pri tvojem prvencu.
Uporabniški avatar
 Sončka
Hoj,

prav vesela sem, da sem včeraj zdržala to "peklensko" preizkušnjo. Ha, če bi cel večer sedeli v lokalu in z užitkom pili hladno pivo, pa nam bi bilo vroče. :shock: Ampak ne :!: Mi fanatiki smo šli pa tečt. :D
Zato ponavljam: bila je res dobra psihična preizkušnja. Prvih 10km sem se zelo poigravala z mislijo, da bi kar odstopila... Pa nisem.
Hvala sotekaču na zadnjih 5km družbe, ki je zelo pomagala.
Čestitke vsem sotekačem.
Čestitke organizatorju.
Lp, Sončka.
Uporabniški avatar
 maca
Se pridružujem, tekma je bila pravi psiho test vzdržljivosti, za telo in duha. Jaz sem bila optimist, prijavljena na 11 km sem se prepisala na 21. In mi ni žal, v glavo sem si vbila, da se grem zabavat, pa četudi v potu lastnega telesa.

In sem se zabavala, klepet na vsaki postojanki, pa oblajala sem vsakega, ki je slučajno imel sekundo časa za nasmeh,... Malo smo ga lucknili, na eni postojanki, s pirom vsakokrat, ko smo šli mimo. Pa reševalci so bili ful prijazni, so kar trobili in mežikali, da o policajih ne govorim. Totalna zabava. Jasno narediti si jo moraš sam.

Čestitke vsem tekačem, sotekačem in navijačem, bilo je težko, ampak smo zmagali, ne prvič in ne zadnjič.

Živel dan državnosti, beri dan vzdržljivosti.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Bravo, bravo
Pravo nasprotje je bilo pa v Ormožu, kjer je bila zaradi neurja tekma prestavljena na september.

Čeprav še nisem gledal rezultatov, sem slišal, da je Marul dobro laufal :D

Lep tek po soncu vam želim :oops:
Uporabniški avatar
 vasko
A že ima kdo mogoče rezultate teka, sem biu menda 3. v kategoriji, a sem šel domov že pred podelitvijo... :?
Pa bi se rad prepričal o uvrstitvi...
Uporabniški avatar
 jozet
vasko napisal/-a:A že ima kdo mogoče rezultate teka, sem biu menda 3. v kategoriji, a sem šel domov že pred podelitvijo... :?
Pa bi se rad prepričal o uvrstitvi...

Žal danes zaradi praznika nisem uspel dobiti rezultatov od podjetja C-Ring, ki je izvajalo meritve. Zelo verjetno jih bom dobil in objavil jutri v četrtek, tudi tu na forumu seveda.

Čestitke pa seveda vsem sodelujočim, bili ste super.
Jože
Uporabniški avatar
 Laufer
Proga zanimiva, vreme soparno. Moj namen je bil odteči 21 km, vendar sem si po zadnjem vzponu pred ciljem premislil. Bolje da v cilj pritečem z užitkom in nasmehom, kot pa da v drugem krogu izpustim dušo, saj je bil pred menoj naslednji dan še tek Kanegra - Portorož.
Če bi se vlilo tako kot po tekmi, bi z užitkom pretekel še drugi krog.
Hvala MojciZ za družbo med tekom, tvoja medalja je varno spravljena pri meni, Bobru za profesionalno dostavo na prireditev in domov, ter vsem tekačem, ki so vztrajali drugi krog do konca :cast1: .
Čestitke tudi Mojci99, ki sem jo spoznal po teku, za njeno prvo polovičko, ter vsem dobitnikom medalj.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA