Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Alek
Če pridem v torek me zanima, če sem kaj zamudil, ker me ni bilo v soboto. Kaj ste delali v soboto in kaj boste (bomo) v torek?
Uporabniški avatar
 Samo:-)
V soboto smo počeli:

1. skupinsko ogrevanje, stretching, vaje za izboljšanje tehnike
2. posnetek teka in komentar/priporočilo strokovnjaka glede tehnike. Hecno je, ko sam sebe vidiš kako ga biksaš.
Po mojem se bomo še snemali, da vidimo kako napredujemo...
3. Zanimivo predavanje o teku, vendar pa si večino spredavanih idej lahko prebereš na: http://www.tekaskitrener.si/

Jutri bomo izvajali ogrevanje, stretching, vaje za izboljšanje tehnike in tekli :lol:.
Kaj dosti nisi zamudil, boš pa zamudil, če te jutri ne bo... Nekak je vaje lažje izvajat v skupini... Meni se samemu še ne da, ponavadi se brezglavo zalaufam v zen, potem se pa čudim ko me kakšna tetiva boli...
 Alek
Žal mi ne znese jutri, služba. Škoda, upam da bo še kaj podobnega na našem koncu.
Vi pa kar razturajte, mogoče mi kdo od vas da kdaj kakšen namig in pove kje ga "sviram".
Uporabniški avatar
 ifo
Upam, da bom lahko prišel. Vsaj gledat, ker sem žal "onemogočen" za športne dejavnosti za nekaj časa.
Uporabniški avatar
Si predstavljate, da smo prišli samo trije! Na predavanju nas je bilo več kot 10...
Domen se je kljub temu potrudil, kot da nas je dvajset. Najprej raztezne in krepilne vaje, ki bi po mojem vsakemu še kako prav prišle; potem pa en krajši Fartlek, nekaj teorije in to je to.
Za moje pojme je zadeva minila dosti prehitro, ampak za to je v veliki meri kriva dobra družba :D .
Uporabniški avatar
 Vreme
Ja še pravi čas pobegnili, pred nevihto namreč. Očitno je nam pomagal naš tek.

Za vse ki se še nam milite pridružiti in kolebate je treba poudariti, da ni nobenih ovir če niste bili na prvem tečaju. Vsekakor ste dobrodošli. Kolikor je videti bosta trenirali dve ekipi. Ena začetniška in ena ki ima že nekaj kilometrine za sabo.

Sam sem se odločil, da bom ob torkih tam. Preprosto iz dveh razlogov. prvi je vsekakor ta, da spoznam osnove teka, ki jih nikoli nisem poznal. Druga je vsekakor ta, da spoznam osnove ogrevanja in razgibavanja, kar v meni ni v navadi, tretja je motivacija, ki mi je v zadnjem času kar malo padla, četrta pa je... Hm a nisem rekel samo dva razloga? :D

Torej naslednji torek se vidimo! :wink:
 Alek
Vreme nekaj mi ni najbolj jasno. Ali bodo sedaj treningi vsak torek? Ali se bo ta tečaj sedaj nadaljeval, in to celo v dveh ekipah? Kako dolgo pa bo ta tečaj trajal?
Daj mi povej kaj več, me zelo zelo zanima.
Uporabniški avatar
 Vreme
Alek tako je. Do nadaljnjega se dobivamo vsak torek ob 19 uri na Poljanah. Ekipa je trenutno seveda ena, vsaka stopnja pa naj bi delala po svojem programu. Tečaj pa traja dve šolski uri. Se vidimo torej v torek! :wink:
 Alek
Vreme napisal/-a:Alek tako je. Do nadaljnjega se dobivamo vsak torek ob 19 uri na Poljanah. Ekipa je trenutno seveda ena, vsaka stopnja pa naj bi delala po svojem programu. Tečaj pa traja dve šolski uri. Se vidimo torej v torek! :wink:

Super. Najverjetneje gre za strokovno voden tečaj, zanima me še cena in kako dolgo bo tečaj trajal (celoten tečaj, koliko treningov)?
Samo varstvo še najdem za lumpa pa se vidimo v torek!
Da ne bom zmešnjave pojasnjujem kaj je kaj ;)

Tekaški tečaj je enkraten dogodek, ki traja okoli 3 ure.
Namenjen je analizi tehnike teka in osnovnim navodilom kako se naj teče.
Primeren je za začetnike in za radovedne izkušene tekače
Cena je 20 EUR... člani kluba Uživajmo zdravo (in bodoči člani) pa dobijo za nagrado še priročnik Tekaški trener.

Tekaški trening, ki ga vodi tekaški trener INTERSPORT
pa je redna vadba, ki poteka skozi celo leto... še dolgo v našo svetlo prihodnost...morda se celo nikoli ne konča...
Plačuje se vadnina:
Cenik:
* enoletna vadnina za en trening na teden - 100 €
* enoletna vadnina za dva treninga na teden - 180 €
* tromesečna vadnina za en trening na teden - 33 €
* tromesečna vadnina za dva treninga na teden - 60 €
* enomesečna vadnina za en trening na teden - 15 €
* enomesečna vadnina za dva treninga na teden - 24 €

Tekači (včlanjeni v klub Uživajmo zdravo...članstvo v ta klub je brezplačno...ga priporočam) pa bodo v teh skupinah imeli še dodatne ugodnosti, ki jih ponuja INTERSPORT in Mercatorjev klub Uživajmo zdravo.

* Kupon INTERSPORT za 30 % popust pri nakupu enega para copat v zalogi prodajaln INTERSPORT po izboru člana. Kupon dobi vsak, ki vplača vadnino za vsaj trimesečno obdobje.
* Izkaznica INTERSPORT Kjer se tek začne, s katero imajo člani vadbenih skupin 30 % popust pri nakupu tekaških oblačil Pro Touch ter 10% popust pri nakupu izdelkov po rednih cenah. Kartica velja za tekoče leto. Dobi jo vsak, ki vplača nad 100 EUR vadnine.
* Enotni tekaški komplet vrhunskih tekaških oblačil po ugodni klubski ceni. Dobi ga vsak, ki vplača nad 100 EUR vadnine.
* Mesečne ugodnosti INTERSPORT pri nakupu izbranih športnih artiklov iz prodajnega programa, ki jih članom Kluba uživajmo zdravo mesečno ponuja INTERSPORT.
* Članstvo v klubu Uživajmo zdravo, prav tako mesečno prinaša ugodnosti pri nakupu izbranih športnih artiklov iz celotnega prodajnega programa INTERSPORT in ugodnosti iz drugih prodajnih programov Mercator.

Ker tekaške skupine delujejo v različnih športnih društvih je poleg vadnine dodatni strošek še članarina v društvu. Za dodatne informacije v zvezi s tem se pogovorite s svojim trenerjem.

Urban
www.tekaskitrener.si
Uporabniški avatar
 Vreme
Upam, da kdo to bere, danes mene žal ne bo :( Se vidimo čez 14 dni. Pridno trenirajte!
 Alek
No pa sem danes tud jaz bil na treningu, zelo prijetno je bilo. Malo segrevanja, cca. 12 minut, nato raztezne vaje, malo tekaške abecede in malo vaj za moč. Nato tek-fartlek, cca. 15 minut in še kratek iztek. Vmes malo teorije, sproščena debatae in to je to. Bilo nas je pet. Škoda edino da zdaj 1 mesec ne bo nič, začeli bi naj ponovno v začetku avgusta. Bomo pa malo sami potrenirali. Trening se mi zdi zelo super, saj se mi samemu ne da delati vseh teh vaj, tukaj v skupini pa je to drugače.
Priporočam vsem, tako tistim, ki šele začenjate s tekom, pa tudi starim mačkom ne more škodit, definitivno.
Vreme škoda da te ni bilo.
Uporabniški avatar
 Vreme
Super me veseli, da vas je bilo več. Vsekakor se vidimo v začetku avgusta, tačas pa pridno trenirajte.!!! :lauf:
Uporabniški avatar
Še nekaj za nas, ki vodimo statistiko:

Na današnjem treningu smo pretekli:

2 km krogov za ogrevanje
3,6 km Fartlek

Fajn je bilo.

8)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA