- 26 Jun 2008, 08:53
Zakaj to sploh pišem ? Tekaški forum mi je postal, kot nek spletni dnevnik (ja vem, lahko bi si postavil tudi svoj blog, ki bi bil bolj oseben, ampak mi je ta način bolj všeč). Pravzaprav nisem vedel kako in kje bi objavil moje bistvo, ki bo sledilo na koncu tega prispevka. Vzemite to, kot neko osebno izpoved.
DOBRO V 1. POLOVICI LETA 2008:
- Postavil osebne rekorde na 5km, 7km, 10km in 21 km
- Postavil osebne rekorde v dnevni, tedenski in mesečni kilometraži
- Udeležil sem se 16 tekem (več od planiranih 12); očitno sem delal bolj na kvantiteti, kot na kvaliteti
SLABO V 1. POLOVICI LETA 2008
- Inot me je letos že 2x premagal
- Obivankenobi me je letos že 2x premagal
- Nack me je letos 1x premagal
Očitno bo v prihodnje bolje, da tekmujem predvsem s sabo in ne več z drugimi, ker očitno vedno naletim na konkurente, ki so boljši od mene.
Aleš
Žal še ne bom sprejel tvoje ponujene stave, dokler ne začutim, da se moj "graf uspeha" ne dvigne na višji nivo.
Obivankenobi
realno si letos boljši od mene, zato ti že sedaj prepuščam letno zmago, čeprav je časa še pol leta. Tudi, če bova na skupni tekmi, bom tekmoval sam s sabo in časom, drugače bom še prevečkrat razočaran.
INOT
med najino stavo sva govorila nekaj tudi o revanš tekmi. Dvomim, da bo letos kaj od tega, saj si že 2x dokazal, da si boljši. Še tretjič bi bila le pika na "I"
Nack
midva pa tudi ne tekmujeva več, ti raje pošljem kakšen moj posnetek solo testa (You know what I mean).
Evo, olajšal sem si dušo, pa si mislite kar hočete.
DOBRO V 1. POLOVICI LETA 2008:
- Postavil osebne rekorde na 5km, 7km, 10km in 21 km
- Postavil osebne rekorde v dnevni, tedenski in mesečni kilometraži
- Udeležil sem se 16 tekem (več od planiranih 12); očitno sem delal bolj na kvantiteti, kot na kvaliteti
SLABO V 1. POLOVICI LETA 2008
- Inot me je letos že 2x premagal
- Obivankenobi me je letos že 2x premagal
- Nack me je letos 1x premagal
Očitno bo v prihodnje bolje, da tekmujem predvsem s sabo in ne več z drugimi, ker očitno vedno naletim na konkurente, ki so boljši od mene.
Aleš

Obivankenobi

INOT

Nack

Evo, olajšal sem si dušo, pa si mislite kar hočete.
Nazadnje spremenil tae, dne 27 Jun 2008, 08:45, skupaj popravljeno 1 krat.