takšne in drugačne (predvsem) tekaške stave med člani-cami Tekaškega foruma

Moderator: ales

Uporabniški avatar
 cvalenti
Tae,o najinem zadnjem pogovoru,sem malo pretuhtal in vsekakor resnično bo najbolje in tudi največ jih bo ,če bo nedelja.Tekme so ponavadi v sobotah,v nedeljah je pa tako in tako počitek oz kakšen sprehod ali izlet.Za vse oddaljene bi bil to tudi dober izlet in vsekakor lahko s seboj pripeljejo "mulčke",tudi Žan bo in jim bo vse pokazal in če jim bo dolgčas imamo veliko igric itd.Nedelja je vsaka prosto,brez porok oz koncertov le z sončno se začni pogajati :lol: :lol: ,sporoči.
Uporabniški avatar
 bobr
Jaz sem za nedeljo, ne vem pa kako bo to zneslo "družinskim" TFjevcem.
Uporabniški avatar
 tae
Saj je že cvalenti omenil, da so dobrodošli tudi otroci, zakaj pa potem nebi bili še partnerji. Meni osebno bi bilo dejansko zanimivo spoznati še vaše druge polovice in potomce. Tudi v službi občasno prakticiramo piknike "TUTTO KOMPLETO" se pravi s celotnimi družinami.
Uporabniški avatar
 tae
Spet odpiram že skoraj pozabljeno temo.

INOT ima čas to nedeljo, se pravi:

2. (DRUGI) POSKUS "dogodka":

SAMOOBRAMBE TEKAŠKEGA FORUMA S PALAČINKAMI

se naj bi zgodil to nedeljo 6.7.2008

s pričetkom ob 10. uri dopoldne in trajanjem dokler boste želeli

v Kamniku na prvotni lokaciji - GRAD ZAPRICE

Zadeva bo v vsakem vremenu, saj imamo poskrbljeno tudi za streho nad glavo, v primeru dežja.

Kako zadevo najdete:
:arrow: iz Kranja in gorenjske smeri: Komenda, Moste, Podgorje pred Kamnikom, v Kamniku bodite pozorni na "Y" križišče, kjer se držite leve smeri (orientacija; na levi strani je lokalček K5), nasproti je osnovna šola Toma Brejca, prvo možno ulico levo zavijete gor (nasproti je otroška trgovina), do vrha klančka in ste tam.
:arrow: iz Ljubljane po Kamniški obvoznici, levo boste videli bencinsko OMV, nato desno Petrol, prvi semafor pri industrijski coni nadaljujete naravnost, 2. semafor čez glavno cesto naravnost, 3. semafor in večje križišče zavijete levo (prečkate reko Kamniško bistrico). Na tej cesti bodite pozorni na "ovinek 90°," kjer greste praktično naravnost. Na vrhu tega klančka je naš muzej.
:arrow: iz Ljubljane preko Duplice, 1. orientacija Mercator center Kamnik na desni strani, nadaljujete pot do "Y" križišča, kjer nadaljujete pot po prednostni cesti. Nato prvo možno ulico zavijete levo in to je to.

Za parking bo poskrbljeno kar na mestu dogajanja.

Predlagam, da ima vsak zase sabo pijačo, ki jo bo potreboval med samo vadbo. Sabo imejte kaj za preoblečt.

Glede financiranja druge hrane in pijače, predlagam, da vsak kaj prinese sabo, karkoli (potem bomo dali vse skupaj in vsi skupaj vse pojedli in popili)

luzr, kako je sedaj z gorilnikom ?

Morda kakšen prostovoljec za kakšno pomoč. Lahko tudi na zs.

Upam, da še ni napočil pravi čas dopustov in da se nas zbere čim več.
 luzr
Pripravljen sem pomagati.
Gorilnik in jeklenka tudi prideta.

Pridemo vsi štirje ;).
Uporabniški avatar
 tae
Je 4. pes ali kdo drug ?
Uporabniški avatar
 Laufer
Slika
Na žalost me ne bo, ker grem na Fakersee Slika.
Se pa oglasim popoldan, da pospravim ostanke hrane. Slika
Uporabniški avatar
 tae
Škoda Laufer. Hvala bogu si vsaj s teorijo že seznanjen :D (oziroma bi moral biti). Drugače ti pa itak lahko še kdaj drugič kaj pokažem, če te bo zanimalo, saj se itak pogosto srečujeva. Morda pa boš utegnil priti ravno na ponavljanje naučenega.
 spela*
do kdaj pa sprejemaš prijave? :oops:
 nana
Na žalost tudi mene ne bo... grem za bogih 6 dni na morje in evo :cry:
Uporabniški avatar
 tae
Danes sem preko mobitela skušal oddati sporočilo na forum, pa očitno ne deluje, čeprav mi ni javljalo nobene napake.

Skratka Špela, nobenih prijav ne sprejemam. Prideš ali pa ne prideš. Seveda pa si dobrodošla.
Uporabniški avatar
 miciM
mene tudi ne bo, morje vabi :lol:

:wink:
Uporabniški avatar
 tae
Ste kar zgodnji dopustniki. Jaz bom imel to srečo šele avgusta.
Uporabniški avatar
 tae
To z datumi in uskladitvami vseh želja je bil vedno problem in vedno bo. Nemogoče je izbrati termin, ki bi vsem ustrezal. Enkrat so dopusti, drugič so tekme, tretjič so pikniki, četrtič rojstni dnevi, petič... (saj veste kaj želim povedati).

Ne pozabite, da ima pri tej zadevi enakovredno besedo tudi Inot, kateri pa se zaradi službe bolj malo oglaša.

Kdor bo želel kaj več od ponujenega, me bo poiskal sam ali pa koga drugega.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 18

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA