Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Kot prvo, ne gledat kraj mojga bivanja, da ne zgleda da hvalim svoje.

Mojih besed v teh stavkih ni. Prenašam samo vtise tekačic in tekačev, kateri so se udeležili 1. Bistriškega teka. Edina majčkena pripomba se je nanašala na možnost še ene vodne postojanke ob progi, glede na visoke temperature, katere so resnici na ljubo pričakovane v tem letnem času.
Glede na ostalo ponudbo se nad tem prav glasno ni pritoževal nihče.
Parkirišče - veliko, označeno skratka garažna hiša
Prijave - brez debate, hitro, čakalne dobe ni,
Darilni paket - presenetljiv, glede na gospodarsko možnost Bistriškega okraja. Tu so se morali še posebej potrudit.
Proga - v stilu ostalih Primorskih. Polno klancev (LE KJE SE NAJDEJO) :lol:
Trasa, označbe - ne morš falit.
Srečke, nagrade (glej točko darilni paket)
Podelitev, nagrade ( domiselno, izvirno, tudi kakovostno in vredno(Avantura sport)
Ambient- enkratno
Udeležba: 85 tekačic in tekačev, za prvi tek velika številka, potrebno je upoštevati, da organizatorji v večini niso tekli.
Trud organizatorjev-neprecenljivo, večina se je tudi odpovedala sodelovanju na teku, prav zaradi uspešne izvedbe prireditve.
Novost- anketa o prireditvi, izvirno, za premislek tudi drugim organizatorjem.
Mnenje večine tekačev je bilo, da je bil tek organiziran boljše od nakaterih, ki so v tem programu že dalj časa. Glede na to, da je to bilo prvič, pa sploh.
Naslednje leto za točke in juriš v organizacijo za program tekov za SLO :Fslo pokal.
Organizator si to nedvomno zasluži.
Primorske novice organizacijo teka ocenjujejo z :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: od :lol: :lol: :lol: :lol: možnih. Hvala Venčeslav Japelj in Primorske novice.

Moje osebno:
Pogrešam sodelovanje nekaterih ki se ne udeležujejo tekem, ki so navadene kor udeležba v pokalu PN. res da je čas dopustov, ter še marsičesa.
Po moji progi prekosil sam sebe. Svoj čas iz treningov izboljšal za 4 minute. To je pač tekma. Še vedno pa so bili vsi moji konkurenti pred mano. So pač hitrejši. :wink:
Na to progo še pridem. Jutri.
Nazadnje spremenil RoKo, dne 29 Jun 2008, 12:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 RoKo
Čuferjev ni blo. :roll: , pa Hitre noge( opravičljivo-Brčko)
Uporabniški avatar
 zz topka
Čuferji se namakajo v Baški, na morju. Ma ZZ topu vseeno ne uidejo vsi ti hribi naokoli...

Smo vzeli notesnik s sabo in w-lan celo dela v naši kučici...
Smo prebrali o Bistrškem teku in ne dvomimo prav nič, da ni bilo fajn...
see you in Dobravlje running...
Uporabniški avatar
 RoKo
zz topka napisal/-a:Čuferji se namakajo v Baški, na morju. Ma ZZ topu vseeno ne uidejo vsi ti hribi naokoli...

Smo vzeli notesnik s sabo in w-lan celo dela v naši kučici...
Smo prebrali o Bistrškem teku in ne dvomimo prav nič, da ni bilo fajn...
see you in Dobravlje running...

en velik čoooooooof za Čuferje. seveda Dobravlje.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA