Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 lenči
Držim pesti za dober tek v torek vsem :clap: . Mojcej lepo, da si uživala. Jaz sem danes premagala Celjsko, sedaj pa počitek do sobote. Včerajšnji tek je bil pravo ogrevanje za danes, sem "šla" 5 minut hitreje :juhuhu: Se vidimo 2.7. če ne mogoče kdaj prej :lol: .
Uporabniški avatar
 lenči
Čestitam obema Mojcama za včerajšnji tek. In seveda vsem ostalim, ker ste zmagali :clap: . Tudi če bi bila doma, jaz ne bi tekla, ker to je zame prehuda vročina. Še enkrat, bravo :laola . Jaz sem se že danes zjutraj komaj premikala.

In seveda 2.7. ob 19.00 se vidimo (sam malo kurjavo morajo zmanjšati :wink: ).
Uporabniški avatar
 Mojca99
Hoj Lenči, hvala za čestitke! Kako pa kaj tvoj vzpon na Celjsko? Se vidimo :D :D
Uporabniški avatar
 lenči
Mojca, moj vzpon na Celjsko je bil super. Čas 47.37 je zame že kar sanjski, celo zadnja nisem bila med tistimi, ki smo uradno merili čas :wink: . Se je poznalo, da je zjutraj in da je energije veliko več. Sem morala včeraj zjutraj še pri teku malo pospešit tempo :D .

Komaj čakam srede in našega skupnega :lauf:
Uporabniški avatar
 lenči
Mojca & Mojca, :laola , (hvala, ker sta tekli lepo počasi z mano) vajini časi so res :clap: (veliko hitrejši od mojega, jaz bi bla na 21k čist prepočasna :oops: , bi se me naveličal čakat v cilju). Bo treba za uradni debi res večjo prireditev zbrat, da ne bo prehudega čakanja :wink: .
Uporabniški avatar
 lenči
Da nas malo spomnim :hello: , se vidimo v sredo ob 19.00? Kaže celo, da ne bo prehudo vroče in odkrito priznam, se veselim skupnega teka :D .
Uporabniški avatar
 MojcaZ
lenči napisal/-a:Čestitam obema Mojcama za včerajšnji tek. In seveda vsem ostalim, ker ste zmagali :clap: . Tudi če bi bila doma, jaz ne bi tekla, ker to je zame prehuda vročina. Še enkrat, bravo :laola . Jaz sem se že danes zjutraj komaj premikala.

In seveda 2.7. ob 19.00 se vidimo (sam malo kurjavo morajo zmanjšati :wink: ).

Hvala za čestitke! Sem šele zdele prišla do interneta :oops: .

Sem uživala na Slika

Se vidimo v sredo!

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
MojcaZ se je javila da danes pride, jaz tudi (upam, da se ne stopim od vročine), kaj pa ostali :TF) ?
Uporabniški avatar
 Mojca99
A ste za to, da današnji tek prestavimo na 20. uro? Ob 19h še ne bom uspela, pa tudi zaradi vročine se mi zdi ura primernejša :oops: . Ok?
Uporabniški avatar
 lenči
Mojca99 jst sem zaaaaaa :D . Potem ne bom direktno privihrala na tek, ampak bom uspela celo lepo domov, v avto in teč. Si nisem upala predlagat :oops: .

Upam, da je tudi drugim OK.
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Zdravo!

Načeloma tudi meni ustreza :wink:

Če me ne bo do osmih kar pejte sami.

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
MojcaZ, ti si tko hitra, da nas boš mimogrede ujela, če malo zamudiš :D :wink:.
Uporabniški avatar
 lenči
Standardna ekipa se je zbrala, hvala vsem za prijeten tek in držanje mojega polžjega tempa. Pri 26 stopinjah še nisem tekla, brez vas tudi ne bi :wink: :lol: . Čez tri tedne pridem spet pogledat, če bo še kdo doma :wink: . Do takrat pa veliko prijetnega teka želim.
 katrca
dober dan, jaz se sicer še nisem udeležila vašega ekipnega teka, tečem bolj sama. Morda pa bi se vam lahko prihodnjič pridružila, ker sem tudi iz Celja in me pot vedno vodi ob Savinji - včeraj sem šla do mostu v Petrovčah in nazaj do Špice - niti ne vem koliko km je to - v 65 minutah, tako da nisem med hitrimi. Sicer pa sem že tekla na DM teku na 10 km in zdaj sem se prijavila na Nočno 10ko na Bled - s tem hočem povedati, da so mi te razdalje na 10 km ravno pravšnje, tempo pa bolj počasen
( včasih sem tekla hitreje, a sem imela bila mlajša za 10 let in 10 kg :D ) Tako da bi se vam ob naslednjem srečanju res pridružila, samo morate povedati kakšen je vaš razpoznavni znak.
Lep pozdrav, Katja
Uporabniški avatar
 lenči
Katrca, lepo da se bo število povečalo :wink: . Me tečemo do mostu v Petrovčah, čez in po drugi strani nazaj (malo čez 11 km pride), lepa trasica, tempo, pa kot sem povedala, ta hitre prilagodijo nam bolj počasnim :oops: . Dobimo se pa na mostu za bazenom. Naslednjih 14 dni mene ni, bodo pa ostale, tako da kar pogumno preko foruma spremljaj in pridi. Smo se me kar našle, vprašaš in gre. :wink: Če bova medve bolj počasni, bodo druge lahko tekle hitreje, pa bova medve ena drugi družba :D . jaz pridem 23.7. na trening.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA