16. Evropsko veteransko prvenstvo v atletiki - Ljubljana, 23. julij do 3. avgust 2008
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Hvala Laufer, lahko pa se vzajemno spodbujava kar na progi. Enkrat moraš poskusiti pred Berlinom.
Uporabniški avatar
 miro
Razy ne se bat, pri meni so se zmotili za eno uro v minus, tako, da sem tudi jaz bolj zen tekač!
Ero, kje točno bo štart, jaz na zemljevidu to ne vidim.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 Laufer
raziskovalec napisal/-a:Hvala Laufer, lahko pa se vzajemno spodbujava kar na progi. Enkrat moraš poskusiti pred Berlinom.

Tole je nor predlog, vendar bom premislil. Do konca pripravljen na kaj takega pa verjetno ne bom.
Uporabniški avatar
 ero
miro napisal/-a:Ero, kje točno bo štart, jaz na zemljevidu to ne vidim.

start in cilj sta na štadionu ŽAK v Spodnji Šiški - tam, kjer celotno prvenstvo in kjer bomo v dneh pred maratonom navijali za naše šprinterje :)
 ton
raziskovalec napisal/-a:Hvala Laufer, lahko pa se vzajemno spodbujava kar na progi. Enkrat moraš poskusiti pred Berlinom.

Mene je pa moj Tovariš, ko sem razpredal natanko to misel, da bi opalil en 'dry run' za Berlin, tako nakuril, da bom raje z zastavcami in kakim bidonom glumil gledavca.
Uporabniški avatar
 miciM
raziskovalec napisal/-a:Tole zgleda zanimivo. 8)
Upam, da državni dres ne bo predrag. Bo pa odlična stimulacija proti odstopu. :lol:
Starostne pogoje sem na srečo že izpolnil. Vprašanje pa je ali se spodobi, da nastopi tudi rahla zen sekcija cca. 4 ure. :oops: (sej tudi takšne rabjo ta boljši, da so še boljši, a ne, da).

No, da se ne boš počutil tako osamljenega ti bom jaz delala družbo v zen sekciji malo pod 4rimi urami. Najbolj vesela bom, ko bom zagledala cilj :lol: :lol: :lol:

:wink:
Uporabniški avatar
 raziskovalec
ton napisal/-a:

Mene je pa moj Tovariš, ko sem razpredal natanko to misel, da bi opalil en 'dry run' za Berlin, tako nakuril, da bom raje z zastavcami in kakim bidonom glumil gledavca.

Ja, Ton, Tovariš že ve, da pravi profiji gredo menda samo en ali dva maratona na leto. Samo oni se do konca skurijo. Mi, ki tečemo zen in za užitek (hitreje itak ne moremo), pa se regeneriramo malce hitreje kot v 42 dneh. Nič hudega, Ton, tudi z zastavicami in bidonom ob progi ti bo fino, se boš pa morda raje na kakšen triatlon brez vednosti Tovariša prešvercal.

MiciM in Miro. Super, vidim da nas bo kar nekaj v našem tempu.
Laufer - ti pa tudi pojdi, nas bo več zen poletnih "norcev".
Nazadnje spremenil raziskovalec, dne 02 Jul 2008, 12:54, skupaj popravljeno 2 krat.
 mojA
tudi mene mika maratonček, samo ne vem kako bi mi šlo. Pretekla bi že, samo kako :?

naj grem, al ne :o :?

če ne bom šla, mi bo žal, če grem se bojim kakšne poškodbe
:roll:
odstop ne pride v poštev, razen če padem po tleh :x

zadnja 2 meseca nisem tekla daljšega teka od 25 km, ok, v nedeljo jih grem 30, čez 14 dni 36, kaj pa vem

kaj mislite ?
Uporabniški avatar
 MatjazV
mojA napisal/-a:tudi mene mika maratonček, samo ne vem kako bi mi šlo. Pretekla bi že, samo kako :?

naj grem, al ne :o :?

če ne bom šla, mi bo žal, če grem se bojim kakšne poškodbe
:roll:
odstop ne pride v poštev, razen če padem po tleh :x

zadnja 2 meseca nisem tekla daljšega teka od 25 km, ok, v nedeljo jih grem 30, čez 14 dni 36, kaj pa vem

kaj mislite ?

mojaA,
mislim da nimaš kaj oklevati. Prijavi se in nastopi na tem maratonu. Sem prepričan, da ti bo šlo dobro.

Se vidimo na štartu, a ne!

MatjazV
 kovit
raziskovalec napisal/-a:
ton napisal/-a:

Ja, Ton, Tovariš že ve, da pravi profiji gredo menda samo en ali dva maratona na leto. Samo oni se do konca skurijo. Mi, ki tečemo zen in za užitek (hitreje itak ne moremo), pa se regeneriramo malce hitreje kot v 42 dneh. Nič hudega, Ton, tudi z zastavicami in bidonom ob progi ti bo fino, se boš pa morda raje na kakšen triatlon brez vednosti Tovariša prešvercal.

MiciM in Miro. Super, vidim da nas bo kar nekaj v našem tempu.
Laufer - ti pa tudi pojdi, nas bo več zen poletnih "norcev".

Na ta maraton pridem tudi jaz...pomagat...prostovoljci so vljudno vabljeni za pomoč pri izvedbi...
ampak fantje...po mojem bi blo fer da na tej tekmi daste vse od sebe, vsak po svojih najboljših močeh, ne pa neki zen teki...saj boste vendar tekmovali za Slovenijo.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
kovit napisal/-a:[
ampak fantje...po mojem bi blo fer da na tej tekmi daste vse od sebe, vsak po svojih najboljših močeh, ne pa neki zen teki...saj boste vendar tekmovali za Slovenijo.

Kovit, če dam vse od sebe bi bilo v najboljšem primeru morda 3:45, in bom zato ves crknjen, če ne celo odstopljen. Zen tek bo recimo trajal 4:00. Mislim, da bo za nas amaterske veterane rekreativce fer že, da to razdaljo pretečemo, tudi Slovenija bo bolj vesela dostojnega prihoda na stadionu 15 minut kasneje, kot "omaganega" tekača 15 minut prej. Se bom izgovoril na svoje sive lase :lol: Avgusta bo to pač po mojih najboljših močeh. Če bo pa lepo hladno, pa morda malo bolje.
 kovit
raziskovalec napisal/-a:
kovit napisal/-a:[

Kovit, če dam vse od sebe bi bilo v najboljšem primeru morda 3:45, in bom zato ves crknjen, če ne celo odstopljen. Zen tek bo recimo trajal 4:00. Mislim, da bo za nas amaterske veterane rekreativce fer že, da to razdaljo pretečemo, tudi Slovenija bo bolj vesela dostojnega prihoda na stadionu 15 minut kasneje, kot "omaganega" tekača 15 minut prej. Se bom izgovoril na svoje sive lase :lol: Avgusta bo to pač po mojih najboljših močeh. Če bo pa lepo hladno, pa morda malo bolje.

se ne strinjam, ker je to pač tekmovanje in ne navaden maraton
 ton
Kovit, count me in za prostovoljenje.
Če konec koncev pomislimo, koliko cest in priključkov bo treba zapreti tisto nedeljsko jutro, da folk ne bo vozil po tekačih, bo dela za celo armado.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 13

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA