prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 majcha72
A slučajno kdo ve, kje bi našla tekaške pajkice, ki niso črne?
Po ne vem kakšni sreči sem pred kakšnim mesecem našla temno sive v Intersportu, ampak so imeli samo kratke v moji številki, daljše so bile od 42 naprej :? . Od takrat sem za kakšen daljši model, ki ni v črni barvi, prebrskala pol Nizozemske, Nemčije, pa še po Ljubljani, pa NI. Črno, črno, črno. Z nekaj sreče s kakšnim barvnim všitkom, ampak to ni to. Za kakršenkoli namig bom hvaležna - LJ ali MB lokacija ni problematična, tudi kam drugam se potrudim, če majo kaj pametnega.
 sephadex-75
Si mogoce pogledala v Nike women shop-u? Jaz sem tam dobila svetlo sive.
Uporabniški avatar
 Sebi
Informacija iz prve roke: v BubaSportu v Mariboru sem včeraj videla roza (so namenjene triatloncem). Samo ne vem kakšna je tvoja številka...
 luzr
Nike ima dolge pajkice v zelo temno modri barvi in ogljeno črni. Kratke in tričetrt pa v temno modri.

Ker en teden nisem bil v nobeni od športnih štacun, do sobote ne bom napisal na pamet nič konkretnega glede številk, lokacije in zaloge.
 inja
V Žolni (na Viču) ti sešijejo tudi po naročilu,sicer imajo kolesarsko opremo,mislim pa ,da to ne bi bil problem saj so materiali podobni.
lp
Uporabniški avatar
 majcha72
Poročam o delni zmagi. Včeraj sem se potožila prijateljici, ki mi je povedala, da je take, kot so mi junija "migale" v Intersportu, videla v Intersportu v njihovem kraju. Preverila je številko in mi jih kar kupila. Zvečer grem probat, upam, da bodo OK. Ful so lepe - sive, kombinirane z belim in oranžnim. Pa še za spodoben denar. Držim pesti, da mi bodo tudi na tazadnjo pasale, kot se spodobi. Na Nizozemskem sem pomerila ene, za katere se je izkazalo, da so mi preozke - okrog kolen. :shock:
Če bodo te OK, bom rabila samo še dolge. Te pa tudi najdem do takrat, ko jih bom rabila, ni vrag.
Uporabniški avatar
 majcha72
dexi27 napisal/-a:Kje pa je Buba sport v Mariboru :oops:

Če je TISu za verjet, je na Partizanski 77. :wink:
Uporabniški avatar
 Sebi
Jap, je za verjet TISu.
Uporabniški avatar
 dexi27
TNX za odgovor, bom šel mal pogledat kaj majo za triatlon, predvsem to me zanima :wink:
Uporabniški avatar
 Sebi
Če pa česa nimajo ti pa naročijo. Lastnik je blazno prijazen.
Uporabniški avatar
 tadejk
Sebi napisal/-a:Če pa česa nimajo ti pa naročijo.

Dobavni rok pa je lahko včasih vprašljiv. Mi smo imeli kar nekaj težav.
Jaz načeloma v Sloveniji kupujem samo stvari, ki so na zalogi v Sloveniji. Slabe izkušnje pač.
Uporabniški avatar
 majcha72
Zmagala! Pajkice so čist taprave. Zjutraj že sprobane.
:laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA