- 01 Jul 2008, 09:52
Dragi Polžki,
danes šla tečt ob 5.00
. Res je bilo prijetno hladno, meglica je hladila lica, sončeka še nikjer. Ampak jaz sem tekla no, kot polžek, ki se mu je repek odlomil
. Leva noga me je pekla v copatu, mišica mi je nagajala, hitrost pa živa katastrofa. Se je poznal PMS
. Tako da, danes 10 km komaj v 1.15.27
. Ampak, sem pa čisto ZENovsko tekla, puls neverjetno nizek, dihanje za dvojni čvek, če bi imela koga s sabo. Če razmislim - saj je blo prav relaksacijsko. Sam do prvega kilometra se bom naslednjič zapeljala, ker je blo preveč avtov na glavni cesti zjutraj (ljudje gredo v službo).
Tko, sedaj teh nekaj dni vazmem v zakup, potem pa na morju zopet "gasa" in gremo lovit kilometre
.
Asparagus, tud mene včasih mečna mišica muči, ponavadi po kakšnem kilometru popusti, drugič je pa čisto vredu. Pazi se, malo namaži in masiraj, pa boš videla.
Sirius, ti pa pridi jutri malo spoznat prave polžje tekače (in seveda tudi tiste ta hitre) na Špico ob 19.00 jutri.
danes šla tečt ob 5.00

Tko, sedaj teh nekaj dni vazmem v zakup, potem pa na morju zopet "gasa" in gremo lovit kilometre

Asparagus, tud mene včasih mečna mišica muči, ponavadi po kakšnem kilometru popusti, drugič je pa čisto vredu. Pazi se, malo namaži in masiraj, pa boš videla.
Sirius, ti pa pridi jutri malo spoznat prave polžje tekače (in seveda tudi tiste ta hitre) na Špico ob 19.00 jutri.