Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Solatka, smo ti lepo povedali, da počitek koristi :D . Bravo :clap: . Ti boš desetko lepo pretekla, v polžjem tempu, ampak zadovoljstvo in užitki bodo nepopisni. V družbi bo sploh lepo.

Savna je res huda, priznam pa, da imamo pisarne lepo ohlajene in mi lahko možgančki delajo in se ne skuhajo :wink: .

Tina, sej sem jst tud čist "zmečkana" ko grem zjutraj teč, ampak me pa zbudi :wink: . Sej lahko malo kasneje, ni treba tako zgodaj :D . Jst pač delam vedno cel dan in drugače ne gre.
Uporabniški avatar
 Frikica
Ojla Polžki!

Vidim, da kar pridno nabirate kilometre. Pridni. :)
Jaz pa ta teden nisem nič kaj preveč tekaško razpoložena. Samo v torek sem šla na en krajši tek. Sem planirala iti danes na en tek pa sem čisto brez volje. :roll: Upam, da se jutri spravim malo premigat nožice.

@Lenči: super za jutranje teke. Jaz sem jih tudi kdaj prakticirala, ampak boljše funkcioniram zvečer, tako da sem jih opustila.
@Solatka: Bravo...no, je le pomagal počitek. Oh, kako bomo dirkale na Nočni 10ki. ;)
@Tina1: Ko smo že pri pulzu. Opažam, da se s teki kar umirja...sicer je pa odvisno od dneva. Imam pa kar visok pulz med tekom 170-180.
@Ksenija: super za tale rezultat. :)

Lep in hladen večer :D
Uporabniški avatar
 lenči
Aja, po nočni blejski desetki, bom naslednji dan šla v Bohinj na kratek tečaj k Praprotniku. Če koga zanima: http://www.tekaskitrener.si/index.php?view_clanek_id=19

Teka-teka, priznam, da zelo resno razmišljam, da bom šla 6.9. v Celju na tečaj in ne bom tekla v Logarsko, se bom usmerila v nedeljo na Ptuj. Si res želim enkrat, da mi nekdo malo pove, kako tečem. Čeprav priznam, mi sedaj sotekačica Nataša kar pridno pomaga z nasveti. Sem v sredo tekla navzdol s turbo pogonom, ker nam je povedala, kako teči in sem vmes malo trenirala. Prej sem se pa bala navzdol malo hitreje spustit tempo.

Frikica, veš ta vročina zvečer je problem. Dokler je šlo tako da sem takoj, ko sem prišla domov lahko šla teč, je bilo OK, sedaj pa me to čakanje na kasnejšo uro čisto uniči :wink: , potem pa jem in sr...., nič od teka. Konec tedna sme pa vedno tekla zjutraj. In čeprav sem sedaj pošteno zaspana in utrujena, sem pa tekla. No mogoče pripomore k zaspanosti tudi to da dežuje :juhuhu: .
Uporabniški avatar
 Frikica
:D
Jaz sem se kar že malo navadila na to vročino, kar funkcioniram nekako "normalno"... Te pa razumem kako je tisto...pa mal čakaš, še kej poješ in hudiča, kako it tečt, s polnim želodcem... Zato se jaz vsaj tiste dneve, ko vem, da grem tečt skušam vzdržati, da ne jem. Mi kar uspeva zadnje čase. :D Sem pa včasih kar nekajkrat podlegla želodčku in spustila tek. ;)

O tekaškem tečaju pa tudi jaz premišljujem, saj vem, da moja tehnika ni ravno uredu. In bi bilo zelo dobro, ko bi me nekdo malo ocenil in dal kake napotke. Bo treba zacahnat kak datum, ko so tečaji.
Uporabniški avatar
 Asparagus
Ta teden sem odtekla dva krajša teka in bolečina, ki me je mučila v ponedeljek in deloma v sredo, se danes ni več pojavila :D Upam, da bo tako tudi v nedeljo, ko bom spet poskusila daljšo razdaljo.
Ob nedeljah rada tečem zjutraj, ker imam dovolj časa. Sicer mi bolj ustreza zvečer. Zjutraj brez težav vstanem, samo bolj počasi se obračam. :? Pred tekom moram spiti vsaj kavo, ki pa je ne morem kar na hitro požreti, po teku se je treba stuširati... Vsekakor mislim teči zjutraj, ko bom na morju, samo primeren kamp moram še najti.

@Lenči, tvoja kilometrina ta mesec je zavidanja vredna :cast:
Lepo se imej na dopustu!

@Frikica, tudi jaz razmišljam, da bi se udeležila še kakšnega predavanja, si mogoče našla skupino ali družbo, vsaj za enkrat do dvakrat na mesec.
Da bi lažje odtekla kakšen daljši tek, mogoče osvojila tekaške vaje, raztezanje...da se dobro pripravim za 21k jeseni.

Se beremo še naprej!

Alenka
Uporabniški avatar
 Frikica
Še moje današnje poročilo. :D
Po včerajšnjem dnevu brez tekaške volje :oops: , sem danes cel dan pridno na kupček zbirala tekaško navdušenje :juhuhu: , ga zvečer naložila v tekaške copatke in šla. :lauf:
Najprej je bil namen ravninska daljša trasa, ampak sem se spet podala na krajšo s klanci. Ne vem, mogoče, se bom preusmerila v Gorskotekaško polžjo sekcijo... :rol:
Šlo je kar uredu, klanci gredo vsakič lažje. No, ja...to zdej rečem, ko sem doma. Vmes po klancu pa mal preklinjam kuga mi je tega mučenja treba. ;)
Ampak na koncu je občutek spet fenomenalen... :D
Zdaj imam za kak teden dost teh vzpončkov, tako da se bom malo preusmerila na ravninske in daljše trasice.
Seveda pa komaj čakam soboto, Nočna 10ka. :lol:
Uporabniški avatar
 Tina1
Oj,
jutri grem na prvi jutranji tek, predvidevam it ob 7h, upam da rata 10ka.
Kolk nas pa gre s tle na Nočno 10ko? Še slab teden je do Bleda :)
LP
Uporabniški avatar
 Frikica
@Tina1: veliko motivacije in dobrega teka jutri zjutraj. Boš poročala, če je uspela 10ka.
Na Nočno 10ko nas gre kar nekaj, se mi zdi. Bo Polžja sekcija kar dobro zastopana. :D
Uporabniški avatar
 lenči
Dragi Polžki, kako ste bili pridni. In boste še naprej. V mislih bom z vami na nočni desetki, če pridem do čarunalnika (Classix, za avtorsko idejo nekaj v dobrem :wink: ), vas bom seveda prebirala. Copate in ostala oprema so v prikolici, načrti so veliki :shock: , upam, da bom tudi realizirala. Želim da odtečem še en mali maratonček na dopustu :juhuhu: . No, zdaj ko sem vam to povedala, mi duša ne bo dala miru in bom res morala udarit 21ko.

Veliko prijetnih užitkov pri teku, še bolj čudovitih občutkov po teku in se zopet pišemo žez 14 dni.

Lepo se imejte,
Lenči
Uporabniški avatar
 Asparagus
Včeraj zvečer smo imeli obisk, zato sem šla spat bolj pozno in nisem nastavila budilke. Sem rekla, če se zbudim, grem tečt zjutraj, če ne pa zvečer. In glej, zbudim se ob 5.45 :laola in v tričetrt ure se uspem spraviti na pot(sem rekla, da sem zjutraj počasna). Začela sem počasi, malo me je cukalo tu pa tam, kljub temu pa sem uspela preteči slabih 10km v kar solidnem času. Če ne bi bilo težav z bolečino v mišici med tednom, bi se mogoče vrnila še za kak dodaten km, tako pa sem zaključila. Bilo je res lepo jutro, petelini so kikirikali, krave so mukale v hlevih, na travniku sem videla kobilo z žrebičkom, psi pa so bili zgleda še preveč zaspani, da bi lajali :wink:
Zdaj si bom privoščila še eno kavo, zajtrk in malo branja na terasi, medtem ko moja družina še spi :)

Želim vam prijetno nedeljo,

Alenka

P.S. Na nočno desetko grem.
Uporabniški avatar
 Ksenija
tudi jaz včeraj šla pozno spat oz. bilo je že danes... naj bi si nastavila budilko, pa je očitno nisem... se zbudim ob 6 in se kar nahitro odločim. Pa sem se odločila in pretekla 10 km... nisem bila pa z mislijo tam... bo boljše
danes moja deklica praznuje 15 let ;) kako čas hiti
Uporabniški avatar
 Tina1
Lep dan vsem,
sem tudi jaz uspela danes tečt, jupi, pretekla sem 10 km, pa nobenih težav zraven, razen da je bilo že kar vroče od 8h do 9h, vmes sem tekla brez požirka vode. Čas 1:07.
Hotela sem it tečt že ob 7h, pa sem vstala šele kasneje, ker sem tudi jaz šla pozno spat (pol 1h danes :)) Naslednjič se bom vseeno morala bolj zgodaj spravit ven v frišno jutro. Sicer pa ta teden napravim samo še kak krajši tek, potem pa počitek.
Uporabniški avatar
 majcha72
Jaz tečem še tako počasi, da tudi za v polžjo sekcijo še nisem po mojem. 8) Pa se bom vseeno oglasila, če vas je že toliko pridnih. Sem bila danes tudi jaz že pridna. Vstala sem ob 7h, s trdnim namenom, da grem v službo dokončat ene zadeve, ki jih imam jutri in ne 17.7., kot sem imela v glavi pospravljeno. :evil: Japajade. Ob 7.20 sem že laufala. Teka je bilo za pol ure, skupaj s 'predpisano' vmesno hojo cca 40 minut.
Je pa že čisto prevroče. Kljub relativno zgodnji uri je že kar lepo peklo. Sem poskušala najti ulice, kjer je več sence, kar mi je k sreči kar lepo uspelo. Sicer bi prišla popolnoma skurjena domov, tako sem bila pa ravno prav naspidirana. Bo treba zgleda prej vstajat, vsaj za kakšne malo daljše variante, ni kaj. Pa taktiko za dopust si moram zmislit - tam bo šele vroče...
Uporabniški avatar
 d.m.r.
Halo, polžki!

Bo že držalo, da se sčasoma vsega navadimo :wink: . V mislih imam vroče poletje.... Sama sem ugotovila, da mi najbolj ustreza teči zvečer, nekje okoli pol desete. Ta teden sta mi v tem terminu ratala 2 teka (8 km), kar je zame lep uspeh :lol: , saj mi razne druge obveznosti navadno prekrižajo tekaške načrte. :x
Občudujem tiste, ki opravite tek že v zgodnjh jutranjih urah :clap: , sama sem bolj zaspane sorte.
Tudi jaz pridem na Bled in se že veselim naslednjega tedna :D . Se bomo polžki tudi na Bledu kaj skupinsko fotografirali :?:

Lep pozdrav vsem in prijetne tekaške kilometre,
Dominika
Uporabniški avatar
 majcha72
d.m.r., tudi jaz sem strašna zaspanka. Zadnjič me je pa tako zvijalo od vročine, da mi ni uspelo preteči zastavljenega, kljub temu, da sem štartala krepko čez enajsto zvečer. Prevroče in presoparno je bilo, mestne ulice so kar puhtele od čez dan nabranega sonca. Ni šlo pa fertik. Med izbiro tek zjutraj ali nič teka so zmagala jutra.
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA