Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Radolca
pozdrav majcha72,
9.8. je tek Štirih srčnih mož okoli Bohinjskega jezera s štartom ob 10-ti uri "pod Skalco", ravnina z nekaj malimi klančki gori-doli - 12 km.
Pa teden kasneje mislim da je Kranjskogorska 10-ka, kjer se teče iz Kr. Gore do Rateč in nazaj, čisto blagi vzponček.
Je pa na sporedu v avgustu tudi nekaj tekov okoli Blejskega jezera
Uporabniški avatar
 majcha72
Asparagus, hvala za poročanje. Tudi jaz bom do konca 13tedenskega programa že nekajkrat premagala take razdalje - sprva s prekinitvami, potem jih bo čedalje manj. Nekaj bom našla, ni vrag. :)
Radolca, hvala tudi tebi za predloge. Bohinjsko jezero pride na vrsto, "ko bom velika", čisto od začetka še ne. Okrog Blejskega jezera pa bom ob priliki gotovo šla (tale nočna verzija me mika za prihodnje leto ;)). Moram malo pogledat datume. Pred 25. avgustom smo na dopustu, pa ravno takrat nekje bom zaključila 13 tedenski program, ki naj bi me pripravil na 10 km. Zato iščem prireditve po 25.8.
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
mogoče Fotrov tek v septembru???? ravno tako "uradno" :)

letos tudi jaz ne smem manjkati! lani sem se švercala s tem, da grem po tem datumu še na ljubljanca.....

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA