zvone napisal/-a:uros feldin napisal/-a:Pridružujem se vsem ostalim čestitkam in se priporočam za jesenski termin, če boste določili kakšen pameten datum!? Upam, da me boste vzeli s sabo,ker me poleg že premaganih GM4občin ekstremno in T 24, že dalj časa zanima tudi K 24.
O tej vaši progi sem že pogovarjal tudi že z Janijem - ali gre v jeseni tudi Jani zraven?
Lep pozdrav z Gorenjske, Uroš Feldin
Pozdravljen Uroš!
Čestitke tudi tebi za izveddbo 3xGM4O in T 24.
"Kapa dol".
GM4O mi je znana, T 24 pa ne kaj preveč .
Mi lahko poveš o njej kaj več.
Lep pozdrav! Zvone
T 24 je bila uradna legendarna tekma pred točno 10 leti. V cilj je uspešno v limitiranem času 24 ur prispelo manj kot 10 tekmovalcev. T 24 še vedno velja kot najtežja organizirana tekma v zgodovini na področju Slovenije. Kasneje so bile organizirane še 2 ali 3 neuradne tekme, ko je bil tudi dosežen najboljši čas - nekaj minut bolje kot 16 ur !!!
T 24 pomeni prehoditi ali preteči Tržiško planinsko pot v manj kot 24 urah, ves čas poteka v krogu okoli Tržiča.
Za uspešen podvig je treba pridobiti 10 žigov vrhov: Dobrča 1634 m, Begunjščica 2060 m, Vrtača 2180 m, Košutica 1968 m, Veliki Vrh Košute 2088 m, Veliko Kladivo 2094 m, Košutnikov Turn 2133 m, Stegovnik 1692 m, Storžič 2132 m in Tolsti vrh 1715 m. Start in cilj je na Ap Tržič.
Za vse bolj podrobne informacije sem na voljo. Povem ti pa, da sem za T 24 potreboval 1 uro več kot za graparski ekstrem!
Lp, Uroš