Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 lukkka
Ni ravno tekaška tekma, čeprav smo vmes tudi tekali :wink: med drugim

Se mi pa zdi, da je prav, da takšno tekmo omenim tudi tu, saj gre res za preizkus razuma, volje in moči, kot se tudi imenuje omenjeni "pohod" in terja zares dobro psiho-fizično pripravljenost vsakega udeleženca 8)

Gre za ekipno tekmovanje - kjer v vsaki disciplini tekmujejo trije tekmovalci iz vsake ekipe ( 22 ekip ), četrti pa poskrbi za prevoz vozila in opreme v cilj posamezne etape. Čas se od začetka do konca ne ustavlja, zato je potrebno pohiteti tudi na menjavah.

Več si lahko preberete tudi tukaj - da ne pišem dvakrat :wink:[/b]
Nazadnje spremenil lukkka, dne 17 Jul 2008, 10:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 nejc.kuhar
Letos sem si ogledal ta memorial od štarta do cilja (spremljal očeta) in moram rečt da je stvar res dobra. :wink: Sicer mogoče ne tako tekmovalna kot navadne tekme (predvsem zaradi dolžine), vendar res pravi preizkus moči, volje in razuma! Čestitke vsem za premagano traso. Škoda le da je tekma zaprta le za policijo in vojsko, ker bi bla drugače zelo privlačna za širšo množico!
Uporabniški avatar
 lukkka
ja, tudi sam mislim, da bi se je udeležilo veliko, če ne že skoraj preveč ljudi... potem bi verjetno bilo malo težje to zoorganizirati in tudi dosti bolj bi bilo nevarno za vse - zaradi gužve

so si ga pa prvi sigurno vzeli kot pravo dirko - to je letelo, kjer se je le dalo, s klanca dol tako, da mi sploh ni jasno kako, da se ni kdo totalno odlomil... spustiš noge pa šus ;) in povsod drugje tudi... če so nam dali Koperčani prvi dan 1.5 ure lufta - so morali iti kar hitro, ker tudi mi se nismo plazili ;)
Uporabniški avatar
 lukkka
še nekaj fotk in trasa proge - v galeriji - kjer se malo bolj vidi, da je bilo kar strmo na pohodu in kolesu prvega dne... če koga slučajno prime, da bi šel sprobati ;)
Uporabniški avatar
 RoKo
Bravo Koprčanke in Koprčani. :laola
Uporabniški avatar
 lukkka
v galerijo na strani sem dodal nove fotke z omenjenega tekmovanja.

Dušan se je res potrudil, da nas je ujel v vse discipline obeh tekmovalnih dni - prav tako pa je ujel še nekaj policistk ;)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA