Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 miro
Na tej prireditvi sem bil letos prvič,prejšna leta sem bil ob takem času na morju,pa mi je bilo kar všeč!
Tomaž z ekipo je kar obvladoval sceno in vzorno izpeljal prireditev.
Na samem teku je bilo kar nekaj navijačev, tudi oče pokojnega Filipida, katerega sem pozdravil - mu podal roko kar med tekom.
Navijači so tudi v enem novejšem naselju samoiniciativno poskrbeli za vodo, saj je bilo res vroče- no mogoče je iniciativo dal filipidov oče.
Tekačev je bilo po besedah predsednika KS malo manj kot prejšna leta, so bili pa v glavnem, vsi zelo hitri.
Najštevilčnejša ekipa je bila šmarnogorska naveza,takoj za njimi pa Vitezi..

Še ena malenkost se mi je vtisnila v spomin - ena vitezinja ni tekla sama,zato je verjetno tekla na krajši progi - ja nosečnost in tek zbujajo različne asociacije, jaz dekletu čestitam.

Še "redarju" Rolbacku hvala za poživitev teka, ki ga je ustvaril tudi s svojim navijanjem.

Naj končam, bodo še drugi kaj napisali!
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 ROSI64
Jaz sem se pa udeležil teka drugič, lani me ni bilo zaradi službenih obveznosti. In kot vsako leto, je bilo tudi letos zelo vroče. :oops: Se mi zdi kot da v Kropi najmočneje sonce sveti. :D

Vse čestitke Tomažu :clap: in vsem ostalim, ki ste prireditev zelo dobro izpeljali. Še se bom vračal v Kropo. Mogoče bo pa tudi kdaj oblačno vreme. :?:

Bilo je veliko poznanih obrazov. Od TF sem spoznal zajc-a, ki je bil kar s svojo družino. Zelo lepo, ko se lahko tek združi z družinskim izletom. :D
 janči
Čestitke Tomažu in ostali ekipi, že tretjič zelo vroče, a vedno rada pridem.
Krasni pokali in nagrade, naslednje leto se zopet vidimo.
:D
Lp
Uporabniški avatar
 puma
Čestitke organnizatorju.
Vzdušje fenomenalno, trasa teka urejena za pijačo in prigrizek poskrbljeno. Speaker zelo dobro sledil odvijanju tekme ter aktivno sprotno poimensko komentiral tekače....

Za naslednje leto v prid številčnejše udeležbe predlagam:
Sprememba ure teka (zaradi vročine)
Spremembe datuma teka (zaradi dopustov)
Uporabniški avatar
 Radolca
jaz sem prišel samo kot gledalec in vzrok za to je bila prav prevelika vročina
Slika
Uporabniški avatar
 tae
Radolca, mi smo te pa pričakovali v Kamniku v prijetni senci pod kamnitimi stenami.
Uporabniški avatar
 ROSI64
Radolca napisal/-a:jaz sem prišel samo kot gledalec in vzrok za to je bila prav prevelika vročina
Slika

Lahko bi me vsaj za rokav pocukal :lol: (no saj ga nisem imel), da bi se v živo spoznala. Jaz in zajc sva bila edina v dresih TF. :idea:

Vročina in trije enaki krogi, so pravi trening za psiho in ravno zato se mi ta tek tako dopade. :cast:
Uporabniški avatar
 Radolca
ROSI64 napisal/-a:
Radolca napisal/-a:jaz sem prišel samo kot gledalec in vzrok za to je bila prav prevelika vročina
Slika

Lahko bi me vsaj za rokav pocukal :lol: (no saj ga nisem imel), da bi se v živo spoznala. Jaz in zajc sva bila edina v dresih TF. :idea:

Vročina in trije enaki krogi, so pravi trening za psiho in ravno zato se mi ta tek tako dopade. :cast:

sem navijal zate: dejmo TF-jevec ampak samo prvi krog, tam pri pijači v bregu.
nosil sem oranžno majico, kratke zelene hlače in bel klobuček z očali in sem vse zabeleži s fotoaparatom :D
Zajca pa že od prej poznam :!:
Uporabniški avatar
 ROSI64
Radolca napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:
Slika

nosil sem oranžno majico, kratke zelene hlače in bel klobuček z očali in sem vse zabeleži s fotoaparatom :D

A na kakšni slik sem mogoče tudi jaz :?:
Uporabniški avatar
 Radolca
tae napisal/-a:Radolca, mi smo te pa pričakovali v Kamniku v prijetni senci pod kamnitimi stenami.

me je že vročina "tko dol udarla", da se mi niti piva ni dalo piti :!:
če je tako, potem mora biti res kriza :shock:
Uporabniški avatar
 Radolca
ROSI64 napisal/-a:
Radolca napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:
Slika

jih bom popoldne "gor prlepu"

a vas kaj veliko TF-jevcev pride v soboto na Bled :?:

A na kakšni slik sem mogoče tudi jaz :?:
Uporabniški avatar
 Radolca
evo mojih fotk iz Krope
http://picasaweb.google.si/kobilicap/3TEK_KROPA
moram pa povedati, da sem ono damo z vozičkom diskvalificiral po svoji in proti njeni volji tik pred ciljem, ker sta moja boljša polovica in najmlajši (ne vem če je še) TF-jevec, neprijavljena "prevozila" tri kroge
Slika
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
Močno mi je žal, da se letos tega teka nisem mogel udeležiti. Še posebej zato, ker vidim, da se je v moji kategoriji konkurenca ojačala in bi težko ubranil lansko drugo mesto :P ampak bi mi bil to še večji izziv.

Upam, da se vidimo naslednje leto, organizatorjem pa želim veliko dobre volje in poguma za organiziranje tega res lepega teka v prijetnem vzdušju starodavne Krope :cast1: :cast1: :cast1:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA