Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Hja Matjaž potem se pa lahko prideš ogreti na 3.Tek po ulicah Krope 2008.Če te bodo srbele pete!
ČAO!
Uporabniški avatar
 Radolca
solatka napisal/-a:
Radolca napisal/-a:solatka, le glej da bo dan "frej šihta"

Solatka pridno dela na tem. :)
Se že veselim gibanice ;-) (ja sej vem, sem čudna, sam pač ne jem kremšnit pa sem najšla nadomestilo) :lol:

Solatka, se "polžki" udeležite nočke?
Uporabniški avatar
 Radolca
no pa še tole da ne pozabim dodati: naj vsak TF-jevec obvezno nosi TF-jevsko "opremo". Kdor je ne bo, mi da za pivo :piti:
Vas bom že spoznal TF-jevce pod krinko :!:
Uporabniški avatar
 Frikica
:D
Polžki že komaj čakamo na Nočno 10ko - vsaj tisti, ki nismo pobegnili na dopust. TF oprema je pa tudi že "zlikana" in čaka na soboto. :D
Uporabniški avatar
 Radolca
Frikica napisal/-a::D
Polžki že komaj čakamo na Nočno 10ko - vsaj tisti, ki nismo pobegnili na dopust. TF oprema je pa tudi že "zlikana" in čaka na soboto. :D

Frikica, pohvalno :clap:
Uporabniški avatar
 tae
Zanč enkrat nekaj debatirava z bobrom:

bobr: Kaj pa na nočno desetko greš ?
jaz: mah ne, to mi ne sede, ne vem no, ne gane me kaj preveč.
bobr: To bo žur veš, pa to je zadnja velika prireditev v poletnih mesecih.
jaz: ful bo gužva, pa lučke, pa tema, pa spotikal se bomo, pa doseženi časi niso realni zaradi drugačnih pogojev, pa...
bobr: no prav, kakor pač želiš.

Danes sem šel pa prvič pogledati tudi na njihovo stran in bil prijetno presenečen koliko forumovcev je prijavljenih. Potem pa vidim še proste prijave tu na forumu. In evo, zdaj bom tudi jaz tam.

Zarečenega kruha se največ poje.

Morda malo pozno, pa vseeno glede na to, da bo folka zelo veliko, prav tako tudi članov tekaškega foruma, me zanima če se bomo kje skupaj dobili potem ali bolj prosto po Prešernu. Če se srečamo, se, če pa ne, pa kdaj drugič.
Uporabniški avatar
 bigk
Jaz dresa (na žalost) ne bom imel. Dres, ki sem ga dobil je premajhen, očitno so bili neki čudni standardi za velikosti ...
Uporabniški avatar
 tae
Radolca napisal/-a:no pa še tole da ne pozabim dodati: naj vsak TF-jevec obvezno nosi TF-jevsko "opremo". Kdor je ne bo, mi da za pivo :piti:
Vas bom že spoznal TF-jevce pod krinko :!:

Radolca ali si za eno stvar. Recimo, da jaz namenoma nimam "uniforme" tekaškega foruma. Če me v tisti množici vidiš in spoznaš, dobiš za pivo.
Uporabniški avatar
 vencelj
Nočna 10-ka je fajn zadeva. Lani, na prvi, sem bil, s časom 38:35 sem dosegel 14. mesto, tekma je bla super, tako kot tudi spremljajoče dogajanje :D .
Letos mi, žal, malo striže- časovno :?
Dober tek :lauf: , hm, ...in dober tek :TF) ...no ja, pa na zdravje :toast:

lp, vencelj
Uporabniški avatar
 bobr
tae napisal/-a:Zanč enkrat nekaj debatirava z bobrom:

bobr: Kaj pa na nočno desetko greš ?
jaz: mah ne, to mi ne sede, ne vem no, ne gane me kaj preveč.
bobr: To bo žur veš, pa to je zadnja velika prireditev v poletnih mesecih.
jaz: ful bo gužva, pa lučke, pa tema, pa spotikal se bomo, pa doseženi časi niso realni zaradi drugačnih pogojev, pa...
bobr: no prav, kakor pač želiš.

Danes sem šel pa prvič pogledati tudi na njihovo stran in bil prijetno presenečen koliko forumovcev je prijavljenih. Potem pa vidim še proste prijave tu na forumu. In evo, zdaj bom tudi jaz tam.

Zarečenega kruha se največ poje.

Morda malo pozno, pa vseeno glede na to, da bo folka zelo veliko, prav tako tudi članov tekaškega foruma, me zanima če se bomo kje skupaj dobili potem ali bolj prosto po Prešernu. Če se srečamo, se, če pa ne, pa kdaj drugič.

Ne morem verjet da si si premislil :lol: Lepo lepo da kdaj poslušaš mladince. Ne bo ti žal za udeležbo. Upam da greš tja tudi zaradi druženja in ne samo tekmovanja. Če si vseeno želiš "tekme" se lahko midva udariva. Napovem da bom prišel v cilj za tabo pod eno minuto ;) no ja lahko se zgodi kak čudež in sem še boljši.

In to da se ne bi našli v gužvi po cilju se tudi ne boj. TFjevci se vedno najdemo :wink:
Uporabniški avatar
 tae
bobr, poslušam vse, tako mlado, kot staro. Od vsakogar se lahko kaj naučimo. Na Bled se grem družit in tekmovat. Dejansko me je prepričala množica TFjevcev. Poleg tega bo pa to moja zadnja tekma do septembra.
Uporabniški avatar
 bobr
Me veseli.

To "zadnja" tekma do septembra se lahko zgodi da si spet ugriznil zarečeni kruh ;)
 blazzz
zdravo,

Ce se je se kdo prijavil na kros na bledu in ne more iti, sem zainteresiran, da odkupim startnino! Naj me prosim poklice!

lp, blaz 040 477 266
Uporabniški avatar
 Radolca
prav veselim se nočne desetke, ki bo "na domačih tleh". Z boljšo polovico in najmlajšim TF-jevcem enkrat tedensko "povandrava" (odtečeva) okoli jezera.
Kar se tiče TF-jevske opreme vas je pa lahko sram da je nimate :oops: :D . Šala!
Upam, da se nas bo čim več iz TF ja udeležlo in da bomo potem ob pivu po tekmi fejst modrovali o teku, pripravah ob morju, pripravah na 5000 metrov nad morjem, pripravah v mrazu, pripravah na Rogli,..... :lol:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA