Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

ZAVOD ZA ŠPORT OBČINE ZAGORJE OB SAVI in ŠPORTNO DRUŠTVO IZLAKE vabita na 4.TEK PO ZAGORSKI DOLINI. Tek šteje za Štajersko Koroški pokal v tekih 2008.
Tek na relaciji IZLAKE – ZAGORJE OB SAVI na 10,3 km dolgi progi bo v soboto, dne 09.08.2008 ob 17. uri. Lahka proga z dvema minimalnima vzponoma se vseskozi rahlo spušča po cesti Polšina – Izlake – Kisovec – Zagorje ob Savi.

Nagrade: pokali in praktične nagrade za prve tri absolutno, medalje za prve tri v posameznih kategorijah ter za najmlajšo in najstarejšo tekačico, najmlajšega in najstarejšega tekača ter najhitrejšo Zagorjanko in najhitrejšega Zagorjana.

Razglasitev rezultatov bo ob 19.00 uri na ploščadi pred tržnico Pod uro. Po razglasitvi rezultatov bo naključno žrebanje praktičnih nagrad.

Informacije in predprijave na tel. 040 832 696 Milan ali 041 336 596 Rudi.

Več informacij najdete na naslovu www.sdizlake.si.

Športni pozdrav
ŠD IZLAKE
Uporabniški avatar
 Ksenija
mam še nekaj km za pretečt do takrat... ;)
uspešno organizacijo vam želim!
Uporabniški avatar
 grb
Tudi jaz imam tole v planu, ce se seveda pravocasno vrnemo z morja.

G.
Uporabniški avatar
 pajo
Če bo zdravje... Ma pridemo ni panike.
Uporabniški avatar
 RoKo
Je v planu.
Uporabniški avatar
 Laufer
Ta je ta hitra. Isti dan pa je tudi (saj veš - moja slabost) tek okoli Bohinjskega jezera.
Me pa tale zelo mika, ker naj bi bila proga hitra :lol:
Uporabniški avatar
 bobr
Pa preskoči bohinjsko in greš z nami :)

Tae a si takrat že na dopustu?
Uporabniški avatar
 MatjazV
Laufer napisal/-a:Ta je ta hitra. Isti dan pa je tudi (saj veš - moja slabost) tek okoli Bohinjskega jezera.

Ni primerjave tole z Bohinjem. Jaz pridem v Zagorje. Proga je lepša in hitrejša, nobenega plezanja po skalah, super organizacija in nobenih problemov s parkiranjem. Župan časti sladoled skoraj v neomejenih količinah (vsaj tako je bilo do sedaj). O štartnini raje ne bi zgubljal besed -Zagorje v predprijavi 6€ :lol:

LP, MatjazV
Uporabniški avatar
 Frikica
Tole pa tudi mene mika. Namesto dopusta bom hodila na tekaške izlete.
Bo poleg TF žrebcev še udeležba Polžkov. ;)
Uporabniški avatar
 tae
bobr napisal/-a:
Tae a si takrat že na dopustu?

Ja, žal bomo verjetno odpotovali ravno ponoči iz petka na soboto. Tako, da se lepo imejte.
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Ja, jaz tudi pridem na tale tek, upam, da bo letos letelo pod 40 min :lauf: :roll: :lol:
Škoda Tae, da ne moreš priti :( , ker ta proga je res hitra, pa še super organizacija...

Lp! :wink:
Uporabniški avatar
 bobr
Obivankenobi napisal/-a:Ja, jaz tudi pridem na tale tek, upam, da bo letos letelo pod 40 min :lauf: :roll: :lol:

Itak da boš, komaj ti bom sledil ;)
Uporabniški avatar
 pajo
Laufer napisal/-a:Ta je ta hitra. Isti dan pa je tudi (saj veš - moja slabost) tek okoli Bohinjskega jezera.

Ha en tek imaš ob 10h drugi pa ob 17h. Taman časa, za ene testenine pa v Zagorje! :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA