prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Pozdravljeni :D !

Kakšno je kaj razpoloženje za 2. nočni pohod na Pohorje, z ogledom ognjemeta ( ob zaključku Festivala Lent), v soboto 12.7.? Ognjemet naj bi bil ob 23.45. Gledali bi ga lahko s stolpa ali Habakuka. Vremenska napoved je OK.

Jaz bom šla :D .

Menja, ideje, predlogi... :D

lp :wink:
Uporabniški avatar
 Z*
Jao, kaka dobra ideja ... Po moje bo spet hudo močna zasedba ... A dela kdo na moči pa me nese na vrh? :roll: :lol:
Uporabniški avatar
 Sebi
@Zinka: jaz sem pa slišala, da že plešeš. Le zakaj ga ne bi še na Pohorje mahnila? :wink:

Jaz zaenkrat še nič ne vem. A se fejst sliši pokanje od ognjemeta? V tem primeru ne morem iti zaradi Žižke...
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Ja, kaj se boste dekline same spravile na Pohorjejeje :?:
Jaz bi šel z vami, pa sem na morjuhuhu ...
Lep razgled vam želimhmhmhm

:roll: :wink:
Uporabniški avatar
 bobr
Eni žabarji tud če bi hotli ne mormo ker gremo na nočno 10ko :oops:
Uporabniški avatar
 Z*
[quote="Sebi"]@Zinka: jaz sem pa slišala, da že plešeš. Le zakaj ga ne bi še na Pohorje mahnila? :wink:quote]
Le od kod tebi take dezinformacije? :shock: Sem še vedno nemobilna kot pred tremi tedni in zabetonirana doma, plešem pa le na berglah proti bolnici na terapijo. :( Potem ko sem tja dostavljena. :cry: Bo čez kak mesec bolje. :roll:
Uporabniški avatar
 Sebi
Saj sem se samo hecala, Zinka :bum: ... Upam, da boš čimprej okrevala!
Se žrtvujem in grem namesto tebe v soboto na ta nočni pohod...

Ps.: A trakovi nič ne pomagajo?!?
Uporabniški avatar
 Samo:-)
Sem še pravi čas nazaj z mojega maratonsko - kolesarsko - rolerskega dopusta. Kljub razbitinam, ki so nekoč bila moja kolena pa seveda z veseljem pridem :P
Uporabniški avatar
 Z*
Sebi napisal/-a:Saj sem se samo hecala, Zinka :bum: ... Upam, da boš čimprej okrevala!
Se žrtvujem in grem namesto tebe v soboto na ta nočni pohod...
Ps.: A trakovi nič ne pomagajo?!?

Uf, hecala, sori, jaz pa kar kuj pograbim. :oops: Se vidi, da sem že predolgo notri. Trakovi pomagajo, čudežev pa ne delajo.
Wau, si ti frendica, se takole žrtvuješ ...8) Torej greš ... Boš Žižki to kupila? :arrow: http://bp0.blogger.com/_I0aKGqdNpmM/RqHgvmvf_RI/AAAAAAAAAVs/neIn3SqLcW0/s1600-h/PS-Aurvana+DJ+ORG+low+res.jpg :wink:
 Li
V soboto bi štartali ob 22.15 pri Pohorski vzpenjači. Pol pa počasi gor in na vrhu odločitev: ogled s Stolpa ali Habakuka. :D

Ne pozabit na svetilke.

Se vidimo :D !

lp :wink:
Uporabniški avatar
 še1PR
Tokrat žal ne morem z vami... :( Vam pomaham od daleč! :wink:
Lepo se imejte in uživajte v ognjemetu še zame! :juhuhu:
Uporabniški avatar
 Z*
Oj, hitroPohodci, kje je poročilo, a še kar spite? :twisted: :lol: Tu v mestu je bilo ponoči kot na fronti. Se pravi, da je od zgoraj fajn zgledalo ... 8)
Uporabniški avatar
 Samo:-)
Z* je napisala: Oj, hitroPohodci, kje je poročilo, a še kar spite? Twisted Evil Laughing Tu v mestu je bilo ponoči kot na fronti. Se pravi, da je od zgoraj fajn zgledalo ... Cool

Hoj! Ravnokar zbujen Slika...

Ja, fajn je bilo. Ognjemet s Habakuka se lepo vidi. Tempo gor je bil ponočnjaški 1:09, morda bi res lahko še tebe zraven vzeli in potrenirali moč 8).

Naredili smo eno napako - ni bilo fotoaparata :-(( ...

... zato pa bomo na 3. pohodu več fotografirali! :twisted:

@Z*:Čimhitrejše okrevanje!

Lep dan vsem! Slika

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA