Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Pozno popoldne sva se z Romano odločila, da se zapeljeva na Bled, malce pogledat dogajanje na 2. nočni 10-ki ( na prvi sem tudi tekmoval), pa poklepetat z znanci (predvsem iz foruma)...
Načrtovala sva izlet preko Sorice in Soriške planine v Bohinjsko bistrico, od tam pa na Bled...pa dlje kot do Sorice nisva prišla...sva že tam srečala več znanih, tako da je nadaljevanje poti padlo v vodo :wink: :D
Firbec me pa vseeno matra :!: :?:
lp, vencelj
Uporabniški avatar
 vencelj
Rezultati so hitri:
http://www.nocna10ka.net/php/images/Moski.pdf

http://www.nocna10ka.net/php/images/Zenske.pdf

http://www.nocna10ka.net/php/
Tako je to pri profijih :clap:
Žensk komaj kaj manj, kot moških (če si ogledamo še dve drugi, bolj exstremni temi, je jasno, da je bil danes njihov dan).

Čestitke vsem :!: :D
Se vidimo kje drugje, pa bomo takrat kako debato udarl pa kerga na zdravje spil :piti: :!:
LP, vencelj
Uporabniški avatar
 iverson
Ufff, tole je ekspresno. Ni graje čez organizatorje, dobro so rešili start tako da ni bilo nobene gužve. Edino v cilju bi bilo bolje da bi bila voda kot pa limonin sok, no saj možno da je bila voda sem ravno limonin sok dobil. Vglavnem pa super, vse tako kot je treba pa tudi družba prava.

June kje je ostal tvoj mož? Nekaj časa sva bila skupaj, nato sem malo potegnil ter gledal če mi sledi vendar ga nisem več našel in sem nato odtekel naprej.

Drugače pa vsem čestitke za dosežen rezultat ter uvrstitve. Meni je moja uspela več kot odlično.
Uporabniški avatar
 vencelj
Pa solidno zastopan :TF) !
Tae, bobr, miroR, 2 much 4 me familija, aleksander, tini, fotr, miciM; to so samo nekateri, ki jih poznam oz. lahko razvozlam njihova "partizanska" imena po hitrem preletu rezultatov- ostali, ki jih nisem še razvozlal ali pa sem jih zgrešil, naj mi oprostijo :roll: Aja, a je radolca bil :?: Ali mu je uspelo najti tae-ta :?: Se mi res ne da več brskat :?
Bom moral priti na tretjo desetko, da mi ne bo treba potem toliko spraševati :lol:
lp, vencelj
Uporabniški avatar
 bigk
Bilo je zares super. Radolca je bil in pa še kar nekaj TF-jevcev. Postavil sem celo svoj rekordni čas, samo me je na cilju malo zmedel podatek, da mi je polar nameril samo 9,71 km. Ampak verjamem organizatorjem. Ljudi je bilo zares ogromno, organizacija pa na višku.
Uporabniški avatar
 pegaz
Dragi moji,

Spet je bil ena prijetna sobota in čas, da grem pogledat, kakšen je razgled okoli Blejskega jezera ponoči pri visokem pulzu :)
Cyclop_si naju je z Eggy prijazno odpeljal na Bled, na večerno kremšnito in malo družabne rekreacije. Kot sem rekel pred časom,
pegaz napisal/-a:Evo, pridem tud jaz, da vidim to čudo!
:)
LL Pegaz :)

In imel sem kaj videti! Na tej prireditvi sem bil prvič, zato je vtis toliko globlji.

Na 2. Nočni desetki so se Vitezi dobrega teka nadvse izkazali. Organizacija je bila na res visokem nivoju:
- informacijska podpora pred tekmo, spletna stran, e-obvestila
- merjenje s čipi, rezultati objavljeni skoraj takoj po zaključku teka
- veliko število zelo motiviranih redarjev, ki so nas ves čas spodbujali, na kritičnih mestih (stik proge s scesto, viseče skale pod Titovo vilo) posebej osvetljevali nevarnost
- organizirane stojnice za dvig številk, brez čakalnih vrst
- vodne postaje na progi (kar dve na destkilometrski progi!)
- špiker, ki je po štartu prestavil svojo postajo bliže k progi
- šefe MitjaS za računalnikom in njegova ekipa, ki so suvereno uredili vse probleme s številkami, pozabljenimi čipi in prevelikimi majicami
- vililce namesto kolajne :)
- naglavna lučka - ta je prišla na koreninasti progi zelo prav
- darilna vrečka s kuponom za 30% popust Maya Maya, kolesarskim odsevnim trakom, majčko, vodo, energetsko pijačo, hladilnim gelom...
- v kuverti s čipom je bila tudi plastična vezica, da ni bilo treba razvezovati superg - super ideja!
- izbor miss in mistra teka (Nada, čestitam!)
- bend, ki je igral "stare, dobre", klopce in kotlovina - vse, kar rabiš, da te spet zasrbijo pete
- *kremšnite*, take taprave z rahlim okusom po konjaku(?) - nebesa!

Vzdušje je bilo enkratno, nasmehi mičnih prostovoljk s kremšnitami pa nepozabni. :) Z Eggy sva se med tekom držala skupaj in mimogrede strla odpor nekaterih, ki so na štartu kot ponavadi junaško odbezljali naprej, potem pa jim je "zmanjkalo goriva", ker menda že cel mesec nič ne tečejo, ampak se samo na plaži izležavajo :twisted:
Pred, med in po teku sem srečal kup Forumcev, malo smo počvekali in kot bi trenil je bila 2 zjutraj, ko je bilo treba kreniti domov.

MitjaS + Vitezi, hvala lepa!
Pridem spet.

Lep let, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Classix
Organizacija b.p. Tudi nekaterim ostalim (Laufer...) je njihova elektronika namerila 9.9K. Z svojim tekom sem zadovoljen, saj sem uradno merjeni čas, na uradno merjeni razdalji od Radencev do sinoči popravil za...več kot 11 minut.
TF družba kot vedno :cast: ... po osmih mesecih teka, sem končno uspel osebno stisniti roko svojemu tekaškemu guruju...Wegi !!!

Vitezi...iskrene čestitke za izredno lepo pripravljeno in izvedeno prireditev!

Laufer...hvala za prevoz v povratku!

Prijeten in uspešen dan vam želim!

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 bobr
Dobro jutro :lol:
Pegaz je odlično povzel pohvale organizatorju. Vse je bilo več ali manj popolno.
MitjaS me je na začetku že presenetil na prijavni službi :). Potem itak kup forumovcev saj smo zasedli nekaj miz v bližnjem lokalu kot v ciljnem prireditvenem prostoru.
Z mojim nastopom nisem najbolj zadovoljen saj sem brezglavo divjal prve nekaj kilometrov. Itak me je počasi zmanjkovalo že v prvem krogu, še tae me je prehitel :evil: (tae zdaj sem videl kako ti na psiho tolče ko te prehiti obivankenobi) tako da je bilo treba popustit. Kljub vsemu sem izboljšal lanski rezultat za dobrih 6 minut kar tudi ni slabo ;). Naslednje leto spet pridem.

Radolca kje si se zgubil po cilju? Pivo pa to :wink:
Pegaz kremšnite so pomojem imele not rum, ne konjak.
Vsi udeleženci čestitke za tek okoli Bleda.
MiciM čestitke za 3 mesto v kategoriji :!: Fajn se imej na dopustu.
Nada - MIss tebi tudi čestitke za lento. Ne vem kako ti je ratalo premagat špelo ampak naj ti bo 8)
Wega tebe smo skoraj spregledali zdaj ko si tok suh. Še malo in pufff pa se boš posušil ;).
Uporabniški avatar
 janez.ferlic
Bi lahko rekli tekma leta. Organizacijski motor Vitezov je dobro namazan in brez okvar. Tekma, ki zelo popestri tekaško dogajanje ne samo na Gorenjskem, temveč tudi v Sloveniji. Prava izbira trase in samega štartnega ter ciljnega prostora.

Na nočni desetki se vidmo prihodnje leto, z Vitezi pa že na naslednjih tekmah ali na kakšnem pivu.

Lp

Janez
 gs1422
Dobro jutro,

Tudi druga nočna desetka je uspela odlično. Pohvale Vitezom, kdor zna, zna.

Kaj je to z vašimi Garmini? Meni je moj SUUNTO FOOT POD nameril 10,6 kilometra. :shock: Bo treba očitno res presedlati na sodobnejše tehnologije. :lol:

Cifra 701 - bravo dobro sva ga pičila! 8)

Aja polagam na dušo vsem tisti turistom, ki so se nabili na startu v prvih nekaj vrst (gospodična v belih, na rob zlikanih hlačah in črnih tangicah, mlada golobčka, ki sta se v času odštevanja zalizovala, pohodnik z mp3 playerjem...), tukaj nas je bilo nekaj, ki smo prišli sem tečt. Za "šminkiranje" in nastavljanje fotografom je časa dovolj pred startom in na cilju. Boditi toliko fer do tistih, ki so prišli tečt in se na start postavite svojim tekaškim zmožnostim primerno. Če vam minuta ne pomeni nič, pa morda nekomu drugemu ja. Človeku se "sfržmaga", ko trenira na nek čas, potem pa ne more odtečt tako kot bi lahko, ker ga neki šminkerji bremzajo! Tako! Pa sem se spucal. :lol:

Ups pozabil omeniti še parkiranje. Madona ratalo vam je. Kot bi rekla osenarca "svakaaaaa čast!". 8)
Uporabniški avatar
 Radolca
Pozdravljeni,
Meni ja pa garmin nameril skoraj 11 km :shock:
Forumovci, na štartu sem vas že videl, na cilju pa nobenega, tako da sem se motal kar sam "s pirom nacejati".
No, z Winklom, Suzzanno, MarP-jem, Peršingom, Fotrom,...., sem mal v cilju govoril, Tae se me je pa gotovo na daleč izogibal :!: Z ostalimi forumovci smo pa že pred štartom "kero rekli".
Organizacija več kot odlična. V ciljnem prostoru me je motilo le to, da si na pir moral čakati skoraj 15 minut, ker "jih je pipa zajebavala"
Z veseljem pridem drugo leto :!:
Aja, rezultat sem pa popravil za 8 minut :shock:
Lani sva z boljšo polovico štartala čisto na koncu, da se bova (kao) izognila gneči :? Pa sva ta kratko potegnila. Letos sva si pa z MarP-jem pridobila štartno mesto v ospredju, poleg Kenijcev, Rusa Vijačeslava, pa mislim (ali pa se motim) da ja bilo še nekaj Danskih tekačevSlika
 spela*
Tudi jaz bi pohvalila organizatorje, da pa ne bom le ponavljala že napisanega, pa samo poročilce o mojem teku. Čeprav sem posebej po težkem vrhiškem treningu nameravala na Bledu bolj počivati, pa sem pretekla osebni rekord - pod 55 minut. :D Hvala Lauferju za moralno podporo in za sprotno obveščanje o vseh podatkih o hitrosti teka (le lobiranje za mistra in miss je bilo malo manj uspešno).

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA