Traili za mlado in staro od 1 - 100km: MINI GM4O 1 -3km, GT 12 km, GM4O 42km in UPT 100km. Tretji vikend v juniju je Podbrdo center gorskih tekov. Vse od dogajanju tudi v tem forumu.

Moderatorji: Jožko, Tedi, klavdija

Uporabniški avatar
 BO-JAN
Čestitke tudi v mojem imenu, sam sem se letos spopadel z 1 krogom, si niti predstavljati ne morem kaj pomenijo 3 krogi Slika

LP Bojan
Uporabniški avatar
 T1
Marjeta, čestitke tudi iz moje strani. Želim ti čimprejšno regeneracijo in še kakšen odmeven podvig.

LPT1
Uporabniški avatar
 zvone
Spoštovana Marjeta!

Sem "brez besed".

"Naj spomin na doživeto,na tej prelepi, a izjemno težki poti, bogati tvoje življenje do konca dni".

Lep pozdrav iz Maribora! Zvone
 Jožko
Pozdravljeni!
Ja Marjeta je res ponosna na svoj podvig, ki je bil prigaran z vsemi mukami in težavami z vsemi razmišljanji a še naprej a se ustavt in rečt ne gre več. Pa se vidi, da je Marjeta iz tapravega testa doma pod Ratitovcem in pot do njega še kako dobro pozna.
Ja Marjeta dolžna si nam še kakšen stavek o tvojem videnju "tvojega" podviga. Nestrpno čakamo tvoje poročilo :D
Lep dan še naprej :!:
 marjeta
Res mislim, da je že čas,da opišem pot. Start ob 16.00 Petrovo brdo.Vroče v prvem krogu me spremlja Martin. Prav kmalu se pooblači zato tenperatura postane bolj znosna lepo in hitro napredujeva.Na Poreznu naju ujame noč, nadeneva si čelke in še spust na Petrovo brdo. Tu naju že pričakujejo Joco, Anica, Pavle, Rudi in seveda Jožko in Slavko, ki me spremljata nalednji krog. Jasna krasna noč pod nami množica luči. Nikoli si nisem predstavljala, da je ponoči tako lepo res posebno doživetje. Na vrhu Durnika se že dani, žareče nebo.Prav lepo napredujemo.Jožko poje, Slavko pripoveduje šale in že smo ponovno na cilju.V zadnji krog me spremlja Joco.Čez Koblo lepo napredujeva. Pod Črno prstjo mi postaja vedno bolj vroče, korak vedno počasnejši, tudi tek navzdol mi ne steče, kot si želim se le nekako privlečem v Huda južno in potem naprej proti Durniku in Poreznu. Korak je počasen le še trma me drži pokonci ne čutim prav nobene bolečine smo moči ni. Še zadnji spust in že se bližava cilju. Malo prej srečava še moje navijače Andrejo z družino.Končno cilj, bučen aplavz, rože, čestitke in skupni čas: 23.55
Posebna zahvala Martinu,Jožkotu,Slavkotu in Jocotu brez vas mi nikoli nebi uspelo še enkrat hvala!
Hvala tudi navijačiči v Oblokah pa v Huda južni.
Vsem ki ste me pričakali na cilju me spremljali po internetu, hvala Ireni in Rudiju.Hvala za rože, čokolabo, juho, pijačo, pico. Še enkrat HVALA
:roll:
Lep pozdrav Marjeta
Uporabniški avatar
 tasa11
Marjeta, vsa čast ti. Jaz sem junija opravila to pot 1X, to kar je uspelo tebi je podvig. Še enkrat iskrene čestitke :laola
 Simona T
Bravo Marjeta :clap:

Ni manjkalo veliko, da bi se ti pridružila, vendar sem se kasneje odločila za tržiških 10-vrhov. Ponoči si mi bila velikokrat na misel, kako ti gre in če bi imela tvoj telefon, bi ti sigurno poslala kakšen SMS s kakšno spodbudno besedo.
Veseli me, da ti je tako lepo uspelo, meni pa ta iziv še ostaja.

Srečno in veliko uspehov še naprej.
Simona
 Jožko
Pozdravljeni!
Zanima me nekaj, Vlajko se letos nekako slabo oglaša :?: kako bo z včlanitvijo v klub GM4O? Pripravništvo velja samo eno leto, če niso razlogi taki kot morakjo bit.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Hoj, Jožko; lepo, da si se spomnil tudi name. :D :wink:

Pa dajmo v odgovor napisat eno "šolsko" opravičilo. :) :arrow: Letos sem zaenkrat še slabše pripravljen kot lani; s to prekrasno potjo bi sicer lahko opravil, vendar bi bil čas morda še slabši kot lani. :oops: Torej bom 15.septembra letos v skladu s pravili izgubil status pripravnika. :oops: :) :wink: . ...

Kdaj bom zopet tako pripravljen, da bi pot uspešno opravil v manj kot osmih urah, ta hip ne vem? Morda že prihodnje leto, vendar EMŠO ne dela ravno meni v prid. :roll:

Takrat pa zopet na obisk pobočij nad prelepo Baško grapo :!: :arrow: Tak, delovni oziroma osemurni, mislim. :wink:
 Jožko
Pozdravljeni!
Ja Vlajko opravičilo sprejeto :oops: če ne gre drgač, se bomo posvetovali kako bo z vabilom na srečanje, ja jest mislim, da imaš poseben status in da ti podaljšamo pripravništvo, seveda se morajo s tem strinjati še drugi. :D
Uporabniški avatar
 vencelj
Jožko napisal/-a:Pozdravljeni!
Ja Vlajko opravičilo sprejeto :oops: če ne gre drgač, se bomo posvetovali kako bo z vabilom na srečanje, ja jest mislim, da imaš poseben status in da ti podaljšamo pripravništvo, seveda se morajo s tem strinjati še drugi. :D

Jaz (kot eden od drugih) nimam nič proti :wink:

lp, vencelj
Uporabniški avatar
 Vlajko
Lepo, da me podpirate :D , vendar: :arrow: Če zadevo pogledam tudi nekoliko samokritično: Osebno menim, da si nisem zaslužil nobenega posebnega statusa (Predlagam, da se tudi v mojem primeru upoštevajo pravila Press. :wink: ), saj so vzroki moje letošnje slabše pripravljenosti pretežno subjektivni (Beri :arrow: Fant se je opazno polenil - pa tudi "ruzak" je postal prevelik. :) :wink: )

No, ja: Na žurko v Podbrdo si pa vseeno želim priti, vključno s sprehodom vred. :D

PS:
Vseeno pa :arrow: I'll be back! (prosto po Terminatorju) :!: :wink:

PSS:
Zadnje dni me nekaj "matra" in ker se dovolj poznam, bom to tudi storil, verjetno kar prihodnji teden, saj sem "frej": :arrow: Z avtom se bom pripeljal v Hudajužno, nato pa peš na Porezen via Durnik, saj me zanima, kako bi opravil s to potjo, ko sem še spočit. :wink: Obenen te, Jožko, prosim za predlog kakšne druge zanimive (lahko tudi nemarkirane) poti, po kateri bi se vrnil v Hudajužno, hvala. 8)

Če bi se mi kdo želel pridružiti pri premagovanju enega najstrmejših markiranih odsekov v SLO, naj me pokliče. :wink:
 Jožko
POzdravljeni!
Ja Vlajko seveda poznam pot s Porezna mimo Durnika in še zelo zanimiva je. Gre se pa skozi Zakojško grapo v Zakojco in se pride po cesti v Hudajužno. Mislim, da pot ni markirana, kot planinska pot je pa sigurno dobro uhojena, ker po njej hodijo ljudje predvsem dol.
Pot skozi Zakojško grapo skriva veliko lepih stvari, ki pa ti jih ne bom vseh opisal. Hodiš mimo starih zapuščenih kmetij, ki so bile včasih zelo mogočne. Več boš pa sam napisal.
Izhodišče je vrh Porezna nato pa desno gledano v smeri proti planini Otavnik, tam pa moraš paziti na odcep za Zakojško grapo. Pa vprašaj še oskrbnika na Poreznu ti bo še on razložil. Pa lepo turo ti želim.
 Jožko
Pozdravljeni!
Kar nekaj novih članov je med tem izpolnilo pogoje za vpis v klub GM4O in med njimi tudi trije, ki so se vpisali v sekcijo ekstremno eden celo brez naše vednosti. Malo je takih, ki se nam izmuznejo, da ne bi vedeli, da so na progi.
Seveda vse čestitke novemu ekstremistu Mitju Žiganteju, ki pa je pozabil napisati naslov. Zato, če ga kdo pozna naj ga na to opozori. Vse podatke si lahko pogledate na strani gorskega maratona.
Seveda pa je tudi nekaj novih članov v sekciji normal.
Vabljeni vsi, ki bi radi še poskusili, srečanje bo v novembru :D
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 52

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA